- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.181
banucan cmtsi menü
sabah 1 yumurta 1 dl peynir yarım domates 2 dl ekmek
öğle 1 sokak simidi
ikindi 3 4 tane büskivi yarım bardak süt
akşam 2 parça et 1 dl ekmek 3 4 tane hurma
gece 10 gibi 1 avuç çekirdek çay meyve
su tamam spor tamam adımsayar 10 bin
a e olun arkadaşlar....
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa e bu muhteşem ötesi bri haber yahu:d çok tebrik ederim canım benim ya. valla allah sağlık sıhhatini arttırsın.
tatlım senin kilo çizelgen yok. kaç kilosun? bence sen de bir çizelge yap kendine zamanla rakamın düştüğünü görmek gaz verio insana. çekirdek olmasaymış bence daha iyi olurmuş ama yine de başarılı bir gün olmuş
kızlarrr allah izin verirse BEBİŞ geliyorrr 6 haftalık hamileyimm:)
tşkler dün yapmaya çalıştım olmadı en kısa zamanda yaparım...
neyyyyyyyyyyyyy nasılllllllllllll şeyyyyyyyyyyyyy heyttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt allahımm sana şükürrr.
canım benimm inan gözlerim dolduu şuan okadar dua etmıstım kııı çokkkkkkk sevındımmm inş. sağlıklı olurr hayırlıııı olurrrr ayyy ne bilimmm şaşkınımmm bii çığlıkk patlattım şuannnn pkadar mutlu oldum kii senın adına
170 boyunda 88 kiloyum malesefff...((
aaaa tbrlerr süper bir haber rabbim hyrlı evlat eder inş....
gözün aydın bir avazda inşşş.... :))))
ay canım benim birtanemmmmmm çok çokkkkkk teşekkür ederimm allah razı olsunnnn inan dularınızınn sonucu bugünkü mutluluğummm ay devamınıda bekliyorum inş.. Allahım tamamınada erdirir inş.
Allah sizlerinde gönüllerinizin muradını versinnn ayyy yerim seni ben yerimmm
ay canım benim birtanemmmmmm çok çokkkkkk teşekkür ederimm allah razı olsunnnn inan dularınızınn sonucu bugünkü mutluluğummm ay devamınıda bekliyorum inş.. Allahım tamamınada erdirir inş.
Allah sizlerinde gönüllerinizin muradını versinnn ayyy yerim seni ben yerimmm
tmm artukkkkkkk diet felan yokk sakınn haaa ve kendıne bebişeee çok iyi bakman lazımmm pamukşekerimmm yaa harikaa bi haber buuuuuuu bebişinn ilk patikleri bendennn adres veriyosun ve hemen kargoluyorummmmmm
oy kuzucum benim teşekkür edeirm yaaaaaaa :)))
şimdik diyet değildee dikkat ediyorumm çok abartmayım 3 ay idare edebildiğim kadarıyla edeceğimmm eşimde diyor artık forumdan meuzn oll hala oraadamısın sen diyorDDD
ama bırakmayım kendimi dimi:)
hey biberonu da benden o zaman:)
şimdik diyet değildee dikkat ediyorumm çok abartmayım 3 ay idare edebildiğim kadarıyla edeceğimmm eşimde diyor artık forumdan meuzn oll hala oraadamısın sen diyorDDD
canım benimm inş. hayılrısıyla sağlıklı dünyaya gelir :)))))
aminn amin inş. canım
kendi kendime gülüyorum şuann ağzım kulaklarımdaaaaaa bebiş geliyo bebiş geliyoo bebiş geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?