Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tmmdırrr inş.. böyle devam eder yaaaa bebişee bakkk hiçç bi zahmeti yokkk kıyammm bennnn ivettt isteyeceksınız tabiiiiii sonra hopp teyzesıı ona hemencık yollarr

tmmdırrr inş.. böyle devam eder yaaaa bebişee bakkk hiçç bi zahmeti yokkk kıyammm bennnn ivettt isteyeceksınız tabiiiiii sonra hopp teyzesıı ona hemencık yollarr

aminn inş.. :)))) yani size söyleyemedim hemen çok minikti hatta haftayı bekleyecektim ama dayanamadım yaaaaaDDDDDD bütün kızçeler bilsin dedim dua ederler banaaaa
o güzell kalbinden dualarını eksik etme oluymuu fıstıkım

yokk canımm canım benım dualarımdasın hiç merak etme hepiniz dualarımdasınızz
iyikide beklemedınnnn olsunn haberımız oldu ne güzell mutlu oldummmm çokkk

neeeeeeeeeee süper b i haber buuuuu ilkoşş çok sevindimmmmmmm sağlıkla kucağına alırsın insallah canım benimmmmmmmmmmmm...ayyyy gözlerim doldu vallaaaaaaaaa

ay ayyy canım benim çok teşekkür ederimm saolasın gönlüne diline sağlıkk Allah razıı olsunnnnnnn
inş. sizin tatlı bebişleriniz gibi bende alırım kucağıma miniğimi

afiyettt olsun cnaımmm çokkk güzeellllllllll ii yırtmışssınn hehehD

hmmsss kimsecikler yokkk..bizim casdı çok fena ya gazı mı var ne kıyametleri kopardı şimdi uyudu gibi ama belli olmaz =((
senin o minik cadıyı yerimm ben yawssss tatlı şeyyyy
bu defada arkadaşım mızıkçılık yaptı
gitmedik sivasa bende sobayı yakıyım bari dedim
bugünkü planım notları halletmek

özge aşağıda görüyorum seni günaydın nasılsın
ohh bizee kaldın yani:))))))

davam çizelgesi bendemiymiş anlamadım ben bu mesajı hiç görmedim
evett sendeymişşşşşşşşşşş +, - koyacaksınn sen

tatlı kuzucuklarrr ben geçmişe kaldığım yerden devam edeyimmmm sonradaaaa sayım yapayımm olaymııı
tüm güzel dileklerinizzz çok çokk teşekkür ediyorumm hepinizeeeeeeeee

yaa canım benim hani misafirin vardı yoruldun felann hani dinlensen mi acaba yarında yaparsınn olmaz mıı
ayyyy çokk muuu kadındoğumcu gibi oldumm

sabah-öğle
4-5 tane patates kızartması
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kemek
1 bardak çay

ara
1 portakal
1 elma

akşam
1 tabak bamya
yarım kase yoğurt

kızlarr ben çıkıyorum gözlerim kapanıyoo iyi geceler öpüyorumm çokÇ:))))))))))))))))

pamuk şekerimm rabbim gönlüne göre versin inş.. çok mutlu oldum senın adına
iyi haberlerle gelirsin inş. hep

sabah-öğle
4-5 tane patates kızartması
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kemek
1 bardak çay

ara
1 portakal
1 elma

akşam
1 tabak bamya
yarım kase yoğurt

:2::2::2::2::2::2::2::2:
ay biz karı koca kırılıyoz hastalıktannn
çooookkkkkkk geçmiş olsunnn canımmmmmmmm

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1 kk peynir
1/3 maydanoz

ögle:
1 elma

ara:
2 mandalina

akşama:
yogurt 1 kase
4 adet sarma

gece:
mandalina
amanınnnn hiçbişi yememişssin emoşum hstaykennn dikkat etmek lazımki hemen toparlanmak için( güzel olmuş ama çorba falan olsa hoş olurdu
cuma günkü menümm

• sabah
yarım sigara böregi
3 avuç patlamış mısır

• öğle
1 sigara böreği

• akşam
1 tabak hamsili pilav
1 avuç iğde

2lt su
afiyetttt olsun çok güzel canımmmmmmm
öğlen çok fenaaa kaçmışşş amanınnnnnnnnnnnnnnn gerçektenn çok fena kaçmış kızz ya hep ya hiçççç politikan varrrr ya çok yiyiorsun ya hiç ymeiyorsunnnn

afiyett olsun cnaım çok güzellllllllll
ayyyy çok güzel olmuş lahm acunummm pişmesi biraz dert oldu fırında 2şer 2şer pişirdim ama bayıldım valla dışardakiler halt etmişşş=) koçişte bayıldıııı)
bendee yaparım arada çok güzel oluyor ev yapımı lahmacum ama pişirme faslı biraz sabı istiyor canım gerçekten
afiyet olsun canım çok çok güzel

yaa canım benim hani misafirin vardı yoruldun felann hani dinlensen mi acaba yarında yaparsınn olmaz mıı
ayyyy çokk muuu kadındoğumcu gibi oldumm
ay canım yerim seni yaaa vallaaa çok tatlısınnnn fıstığımmmm snei üzermiyim hiç yarın yapayımmm sayımımıı tamam geçmiş ancka bittiiDD
tekrar tekrar teşkkür ediyorum birtanem

canım bneim tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…