Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi ya korkunc mu okadar ki alt tarafi turk yapimi korku filmi ama ben o 3 harflilerle ilgili filmleri sevmiyorum

ya ben böle filmlerden daha çok etkileniorm:)
hehehee korkarsan izleme ben korkmam hiç ama eşim izlediğinde altına yapıyordu :)))
ne örüyon kız ben de bebeeme bişiler örüyorum

ben de korkmuodm öncedn ama izlemeye izlemeye paslanmısım
ben de aşkıma atkı örüorm ilk örgüm bu

Herkese merhabsaaaa ben geldim cok iyi hissediyorum sevgilimleydim bardagimizi bosalttik biraz su an cozumu olmayan sorunlarimiiz icin biz I yipratmamaya calismaya karar verdik cok mutluyum

merhaba canım sorunları çözdüğünüze sevindim o bardak bir daha dolmaz inş

kızlar napıonuz ben hem örgü örüom hem dabbe 2 yi açtm onu izliorm ama korktum basından devam etsem mi kararsızım

bööööööööö

kızlarrrrrrrrrrr ben geldimm napıyosunuz

hoşgeldin canım napayım oturuyom evde

kızlar merhabaa napıyorsunuzz ben bugün misafirmağırlıyorummmhabiree
geçmiş yapayım cezaya kalmadan sonrada sayıp yapaccağım canlarım

kızlar menüm
sabah
1 bardak süt

öğlen
1 domates
5 zeytin
1 kk peynir
5 zeytin

ara
1 küçükk elma

akşam
1 kpeöe çorba
5 yk prinç pilavı
3 yk et yemeği
2-3 çatal kedili pasta

ara
1 portakal
yarım ayva

hımm anlat anlat
sende bir karar ver canım

ay anlatayım canım
benim kocam çocuk gibi:))
biz rıvır zıvır dolabımız var çikolatalar gofretler cipsler çerezlerr keklerr fındıklar fıstıklar ne ararsan varr :) markte girinc ekendini kaybediyor kociş.
bende biryere gideceğim zaman çantaya atıyorum gittiğimyerde çocuklara veriyorum, komşular bişiler gönderiyor genelde çocukları getiriyor onlara veriyorum falan,
çarşmba arkadaşa giderken patlamış mısır vardı paket aldım çantama birkaç bişi daha götürdüm ufaklık vardı verdim, dün tv izlerken patlamış mısır gördü bizim mısırımız varı dedi hadi yiyelim bende yok artık dedim daha 2 gün önce ordaydı ne oldu dediD sırıttım bir kızdı birdaha dedi saklıcam aldıkları verme çocuklara falan ay gözü döndüü küstüü onun gönlünü aldım hahaha çocuk yaaa

hehehe buna mı küstü yaniiii hehehheheh komikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…