- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.241
bende çıkıyorum öptüüümmm
kızlarrr allah izin verirse BEBİŞ geliyorrr 6 haftalık hamileyimm:)
benimki güzeldi şimdide çekirdek çay tv keyfi yapıyoruz :))
sana kızarmıyız hiç kuzuuu...son zamanlar da herkesin işi başından aşkın heralde sen kaldın böle yanız(biz olsakta olmasakta sen yaz canım sıkıntını derdini biz girdikçe gördükçe cevaplarız :))
saliş sıra sende sorunları halledince senden de güzel haberler bekliyoruzzz:119::119::119::119::119:
tebrkler canım hayırlı olsun
kız tam kiloyu verdin hamile kaldın günü gününe..
kızlarrr allah izin verirse BEBİŞ geliyorrr 6 haftalık hamileyimm:)
allahımm inşallahh fatoşumunda prensesınde bebişleri olur hayırlısıyla yanii tüm istiyenlerınnn
çatlakkkkkkk yaaaa hayırlısı olsun inş. cnaıımm valla hiç farketmiyor benim için allah sağlıklısını versin hayırlısını versin inş.
saliş sıra sende sorunları halledince senden de güzel haberler bekliyoruzzz
kızlar benim bıdık hasta hem kusuyor hem ishal sabaha kadar onu bekledin uyuyamadım kusar mı diye...ben buralardayım ama acil bişi olup da gidersek beni izinli sayarsınız...
ayyy hadi yaaa..canım benim..geçmiş olsun canımkızlar benim bıdık hasta hem kusuyor hem ishal sabaha kadar onu bekledin uyuyamadım kusar mı diye...ben buralardayım ama acil bişi olup da gidersek beni izinli sayarsınız...
gunaydın kızlar iyi pazarlar naber nasılsınız?
sağoll canım zaten boğazlarımda ağrıyodu baktımda sanırım şiştiler:2::2::2::2:
oyyyyyyyy anneee adayımm benimmm ye yee zaten olsun mercimek nohutt farketmezz az kalmasınn bebişşş
evet canım ceviz süt bol bol tükettt bakk canın bişey isterse buralardan ist hemnn sölüyosunn hopp ben sana yolluyorum tamam mı şaka yapmıyorumm ciddiyimm hemen yollarım alalhın izni ileee
günaydın canım nasıl olsun kendime gelmeye çalışıyorum hava çok kapalı
sen nasılsın
evet canım önce hayırlısını dile ama ne kadar fark etmiyor desende içinde bi yatan oluyor ben mesela hep kız isterdim eşimde erkek...hehehe fındık gibi bi kızım oldu :))allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim...
kızlar benim bıdık hasta hem kusuyor hem ishal sabaha kadar onu bekledin uyuyamadım kusar mı diye...ben buralardayım ama acil bişi olup da gidersek beni izinli sayarsınız...
burda da bol bol yagmur var kapalı hava evde keyf yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?