Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilkoş ya insallah kolay bi hamilelik mgeçirirsin.ben çok kusmuştum sonra bulantı hapı kullanmıştım inanılmaz mide yanmam vardı çok yedim ilk 3 ay 6 7 kilo almiştimm...umarım bana benzemezsin..aman zaten alsan da ne olur ki kilo ben aldım bak veriyorum bebişler sağlıklı olsun da gerisi kolay vallaaaaaaaaa...sen hamilelikle ilgili sıkııntılarını özgeyle bana sor en yakın biziz yaşayan=)

kızlarrr allah izin verirse BEBİŞ geliyorrr 6 haftalık hamileyimm:)

ayy söleidn mi kız en sonunda beni niye beklemedin :)))
amaaannn ilkoşum da anne olacak canım benim tekrar tebrik ediyim seni güzel sorunsuz bi hamileliğin olur inşallah ben de kusma yoktuda tiksinti vardı kokular yüzünden 4 ay bişey yemeden sürekli yağsız tuzsuz yiyerek geçirmiştim tam diet hamileliğiydi benimki 12 kilo ile doğuma girmiştim inşallah rahat sağlıklı bi hamileliğin olur..allah bebeğini kucağına kavuştursun canım.....

çatlakkkkkkk yaaaa hayırlısı olsun inş. cnaıımm valla hiç farketmiyor benim için allah sağlıklısını versin hayırlısını versin inş.

evet canım önce hayırlısını dile ama ne kadar fark etmiyor desende içinde bi yatan oluyor ben mesela hep kız isterdim eşimde erkek...hehehe fındık gibi bi kızım oldu :))allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim...

kızlar benim bıdık hasta hem kusuyor hem ishal sabaha kadar onu bekledin uyuyamadım kusar mı diye...ben buralardayım ama acil bişi olup da gidersek beni izinli sayarsınız...

sağoll canım zaten boğazlarımda ağrıyodu baktımda sanırım şiştiler:2::2::2::2:

geçmiş olsun fıstıgım İSt neresindesin?

o teklif daha önce İstanbul'dan yapıldı fıstık

Son düzenleme:

evet bence de benmde gönlümde yatan kesinlikle kız..inşallah İlkoşumunda kendi gibi saglıklı hayırlı bir kızı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…