- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.261
çok sıkıcı ya insanı sıkıyor
Aslı ben dünü mü sayıyorum bugunu mu?
ben severim ama evdeysem çalışırken sevmiyorum bole havaları..film,kitap vs için büyük fırsat..seviyosan film seyredebilirsin :)
canım dünden başlıyorsun
banuyuda say
aliye katılmayacakmış bende başka birine mesaj attım
bir sürü işim var ya ölçekler dolacak norlar verilecek ama canım hiiiiiiiiiççççççç istemiyo napcam ben boş boş oturmak istiyorum
başla bence hemen bitir rahat et bende erteleyince cok huzursuz oluyorumm..
aslında notlar belli ölçeklere yazcam sadece
ilkoş ya insallah kolay bi hamilelik mgeçirirsin.ben çok kusmuştum sonra bulantı hapı kullanmıştım inanılmaz mide yanmam vardı çok yedim ilk 3 ay 6 7 kilo almiştimm...umarım bana benzemezsin..aman zaten alsan da ne olur ki kilo ben aldım bak veriyorum bebişler sağlıklı olsun da gerisi kolay vallaaaaaaaaa...sen hamilelikle ilgili sıkııntılarını özgeyle bana sor en yakın biziz yaşayan=)
ellerine sağlık şekerimmm07.01.2012 sayım
aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7
pisiq: 7+
fatta : izinli
:119::119::119::119::119:
71:
tebrkler canım hayırlı olsun
kız tam kiloyu verdin hamile kaldın günü gününe..
ay canım inş. dediğin gibi güzel bir hamilelik geçiririm şimdilik iyi gidiyor gibi bulantılaırm falan yok çok şükür,
zatenn aklımdna ikiniz geçiyorsunuzz taze annecik olan çevremde birtek siz varsınız kızlarrrr mesaj yağmurunaa tutabilirim heranDDDD bıkmak yok ama
ayy söleidn mi kız en sonunda beni niye beklemedin :)))
amaaannn ilkoşum da anne olacak canım benim tekrar tebrik ediyim seni güzel sorunsuz bi hamileliğin olur inşallah ben de kusma yoktuda tiksinti vardı kokular yüzünden 4 ay bişey yemeden sürekli yağsız tuzsuz yiyerek geçirmiştim tam diet hamileliğiydi benimki 12 kilo ile doğuma girmiştim inşallah rahat sağlıklı bi hamileliğin olur..allah bebeğini kucağına kavuştursun canım.....
kızlar benim bıdık hasta hem kusuyor hem ishal sabaha kadar onu bekledin uyuyamadım kusar mı diye...ben buralardayım ama acil bişi olup da gidersek beni izinli sayarsınız...
:)))) hepinizee ayrı ayrı teşekkür ediyorum canım bneim soalunnnn yawss:)) ne şanslıyımm şımarıyorumo teklif daha önce İstanbul'dan yapıldı fıstık
evet bence de benmde gönlümde yatan kesinlikle kız..inşallah İlkoşumunda kendi gibi saglıklı hayırlı bir kızı olur.
gunaydın kızlar iyi pazarlar naber nasılsınız?
merhabaaaaa fıstıkımmmmmmmmm :))))) bugün tam 6+0 ızzzzz:)) heycanlıyım ben yaaa:)merhaba yeni anne adayıııııı ilkoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?