- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.281
canım canım canımmm vallaa çok tatlısınızzz inan enerjinizi okadar güzel alıyorumki teşekkür ederim çokmutlu ettiniz beni eşinede sanada çok teşekkürlerrr sevincimi pylaştığınızz içinilkoş ya dün hamile olduğunu öğrendim ya bi mutlu oldum koştum hemen kocişe koçis dedim forumdan arkadaşım hamileymiş çok sevindim dedim o da çok sevindi ehhehehe...
aaa ne demek şekerimmmm herşeyi sor sen bizeeee...bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz şekerimmmmm=)))))folik asit falan verdi mi doktorun canım
günaydınnnnnn cancağızımm
merhabaaaaa fıstıkımmmmmmmmm :))))) bugün tam 6+0 ızzzzz:)) heycanlıyım ben yaaa:)
canım canım canımmm vallaa çok tatlısınızzz inan enerjinizi okadar güzel alıyorumki teşekkür ederim çokmutlu ettiniz beni eşinede sanada çok teşekkürlerrr sevincimi pylaştığınızz için
zaten alıyordum folik asitttttt folbiolll kullanıyordum günde yarım taneeee dr kan değerleime falan baktı tekrar tahliller falan bütün değerler güzel dedi ekstra vitamin falan vermiyorum dedi folikte aynı miktarda aalacağım öyle dedi dr cuğum:)
hazal ablası çarşmba günü kalp atışlaırımız duyacağız inş.
aynalar .!.:slm bugün 14. takıma mesaj yazmıştın bende döneceğimi söylemiştim bir takım bulamadıysan bekleriz ama hergün 7 mesaj yazma zorunluğumuz var hergün nete girmede sorun yaşamıyorsan bekleriz
görüşmek üzere
ay heyecanlı olmaz olur musun kendimi görüryorum şimdi sende=)))))
canımmm paylaşmaz mıyız hiçççç çok güzel bişey buu
anladım canım benim ilk drum vermişti folik asit sonra bulantılarım başlayınca başka dr a gittim o oldu benim drum o kesti folik asiti mide bulantısını arttırıyormuş..elevit verdi hem vitamin hem içinde az miktar folik asitte var hamilelik süresince içilmesi gerekiyordu ama sor içtin mi diye heheh yarım kutu anca içmişimdir heheheh hiç içmedimm=))))))
ay çok güzel o kalp atışını bi duy benim gözlerim sulanmıştı ağlıcaktım nerdeyse kalp sesini duyunca=)))
benim anneminde bulanmamış hiç..ben şanssızım işte bnm 2. ayda başladı bulantımm..insallah senin bulanmaz...dualarımız seninle canımmmcanımcım tekrar teşkürlerrr :))) tüm güzel paylaşımlaırn için
sanırım bulantı hamilelikte sıkıntı bende olmuyor diye panikledim dr um olması demek herşey yolunda demek değildir rahat ol dediD
ama sonu güzle olmuş almışssın güzel fıstığını kucağına darısıda bize oldun inş.
heycanla bekliyoruz kalp atışlarını inş. minik yüreğini hissederim küçüğümün
dualarınızı esirgemeyin bizden ne olur
merhaba oyaaaaaMerhabaaaa keyifli pazarlar. İlkoş naber?
canımm senin bu iyi dileklerın okadar pozıtıf kı bayılıyorummmsanada iyi geceler canım benim
benim anneminde bulanmamış hiç..ben şanssızım işte bnm 2. ayda başladı bulantımm..insallah senin bulanmaz...dualarımız seninle canımmm
merhaba oyaaaaa
merhabaaa canımmmmmmmmm sizlerede çokk güzel pazarlarr diliyorumMerhabaaaa keyifli pazarlar. İlkoş naber?
inş. canımmmm:)))))))))benim anneminde bulanmamış hiç..ben şanssızım işte bnm 2. ayda başladı bulantımm..insallah senin bulanmaz...dualarımız seninle canımmm
merhabaaa canımmmmmmmmm sizlerede çokk güzel pazarlarr diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?