Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özgecik merhabaaaa
sen yazıyorsun bende sana cevap yetiştiriyorumhahaha

hahahaa ben de sana yetiştim canım :) iyiyim canım defne uyuyordu o uyurken gireyim dediydim ama şimdi uyandı ve bana bakıp ıhlamaya başladı :))
kız ilkoş bgn sağlık ocağına gittim defnenin aylık kilosuna boyuna bakıtmaya yeni doğmuş bebişler vardı ayy bi özledim defnenin bebikliğini anlatamam.o bakışları mıkıl mıkıl sesleri o kadar başka ki keşke dedim ilkoş yakınımda olsaydı onun bebikini severdik doğunca dedim neyse artık resimlerini gösterirsin bize :)

yerimm ben onu bneim içinde mıncıkla öp olurmu çok çocuk sevesim varrrDDD
:)kız senin bıdıktaa daha minicik yawssss okadar farkediyormu şekerimmmmmm
inş. kısmet olurda görüşrüz olmadı kamera açarım ben sanaDDD defne ablalık yapar bıdığa

benim kilo verme işi hayal oldu artık
koruyaiblirsme ne mutlu bana

canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 izDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss

o bitmiyor canım son aya kadar devam ediyor sayma olayı :)) ama 20. haftadan sonra biraz daha azalıyor çünkü hareketlerini hissetmeye başlıyorsun :)))

canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))

:))))))) inş. ddiğin gibi olurrrr fıstıkk
hımsssss doğurana kadar burdayım doğurur doğurmazda burdayım

:))))))) inş. ddiğin gibi olurrrr fıstıkk
hımsssss doğurana kadar burdayım doğurur doğurmazda burdayım

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim

evet acıtıyor lazer daha kolaymışş biraz daha bakemmm..

bu arada salihacım aslıcım hoş geldinizzzz bugün çenem düşükherkese laf yetiştiriyorum kesin 100 bulur saysanız

okulda kalmadım canım ama okuldan eve gelene kadar kardan adam oldum
iyiki sayılmıyor yoksa yanmıştı ayşe

tanıyıp tanıyabileceğim en güzle kardan adamsındır:)))))
D bencede iiki sayılıyor bak farkındaysan alıntıylada cevap vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…