- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.441
selam kızlar nasılsınız okuldan yazıyorum bi bakam dedim herkes yemekte
ben bugün okul çıkışı ilçeye gitcem komşunun kızına hediye alcam doğum günü var yarın haber vereyim geç gelirim bugün
sonra çok merak edersiniz bizim bu kaptan nerde başına bi iş mi geldi diye
sırtım çok agrıyoooo
way wayyy süperisn şekerimmmmmmmmmmm hadi bakalım Allah zihn açıklığı versin fıstık.bu hafta çok önemli kararlar aldım ve az sonra uygulamaya başlicam...günde en azından 1 saat kpss çalişmaya karar verdim başlamam lazım artık veeeee mekik,bacak hareketleri yapmaya başlicammm...akşama yazıcam size heheheh bakalım ne kadarını yapıcammm..kız hazzır uyuyo önce kpss şimdii=))))ıykkkkkkk
eksi 1 de mi çalişiyorsun napıyosun kiiiben havayı bile görmüyorum. eksi 1 de çalışıyorum. dışarı da çıkmadım. çok bunaldım bugün burdan. iş bulmak lazım ama nasıl
tatlım akşam meyve de yeeeeeekızlar selam bugünkü menümü yazayım akaşam kemer sıkayımyoksa zor
sabah
1 bardak süt
öğlen
3-4 tike tavuk göveç
2 dilim ekmek
yarım porsiyon künefe
4 çatal patlıcan salatası
ara
2 hurma
3 ceviz
akşam
yarım tabak kereviz yemeği
hahaha şekil a ben 4 kere girip atanamayannn hahhahahahahbende mi kpss ye girsem acaba:) sonrada atanamasam mesela daha fazla bunalıma girsem. umarım kararlarını uygularsın bitanem
sağol canımmmmway wayyy süperisn şekerimmmmmmmmmmm hadi bakalım Allah zihn açıklığı versin fıstık.
tatlım akşam meyve de yeeeeee
sağol canımmmm
kaçtım kızlar ben başlıyorummmm
way özgecimmm doydunmu bunlarlaaaa bakim:))))
slm kızlar nasılsınız
ben bebek sevdim komşunun oğlu var 7 aylık o geldi
allah annelere sabır versin bir süreden sonra sıkıyo
mızmızlanıp duruyo
merhabaa şekerimm hoşş geldinnn fıstıkkkkkk
seninin sevdiğin bıdık defneciklee nerdeyse aynııı
özgeeeee onunla uğraşıyormuşş durmuyorr yazmış az öncee
Allah sabır verisn gerçekten
kızlar yorucu bir gecenin ve sabahın ardından sizlerleyim..defne çok huysuz beni mahvetti iki gündür ama ateş olayı bitti allaha şükür...
yaa benim iştah yine coştu kızlar bgn bi yedim aman aman aslı çekecek kulaklarımı :)
:))canım ben doyuyorumda gözüm doymuyor bgn onuda doyurdum yani :))))
bununda aylardır dişleri çıkacak çıkmıyor ona huysuzlanıyor bide dün aşı olmuş oda var
bi düşündüm biz 2 saat bakamıyoruz devamlı ilgi istiyor çocuğumuz olsa ne yapcaz çok zorlanırız valla
kız benim bebeğim hastada ondan mızmız yoksa çok usludur kendi kendine oynar durur ama hasta olduğu için bi nazlanıyor anlatamam acaba bilerek mi yapıyor acaba diye şüpheleniyorum bi naza çekiyor kendini anlatamam
hımss yerim onu ben :)
gerçekten çocuk işi emek sabır işiDD
bilmiyorum bakalımmmm ben neyapıcammmm merak ediyorummmmmmmmm
çok tatlı bi anne olursun canım merak etme kucağına aldınmıydı herşey bambaşka olacak şu an ki hayatın sana bambaşka bi hayat gibi gelecek...
Kızlar aranizda lazer yada iğneli epilasyon yaptıran varmi
canım meyve masum diye meyveye sarılma sakın
bizim okuldaki arkadaşta hamile oda başka şey yemek yerine hep meyve yiyordu doktor bebek çok kilo alıyor meyve masum diye düşünme demiş meyveyi azaltmasını istemiş haberin olsun
bu hafta çok önemli kararlar aldım ve az sonra uygulamaya başlicam...günde en azından 1 saat kpss çalişmaya karar verdim başlamam lazım artık veeeee mekik,bacak hareketleri yapmaya başlicammm...akşama yazıcam size heheheh bakalım ne kadarını yapıcammm..kız hazzır uyuyo önce kpss şimdii=))))ıykkkkkkk
aslıcığım doğru diyor ilkoşum çok meyve de iyi değil bebeğin çok kilo alırsa normal doğuramazsın..sana da kilo yapar hem bi yerden sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?