Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiler canım büyük biraz sıkıldı derslerden,ne yapacağımı şaşırdım dersleri iyi ama ,taktir alıcaz sanırım....

bendende iylik fıstık ne olsun:)) bıraktığın gibi devam ediyorum

iyi olmanıza sevindim kuzum....

Son düzenleme:
sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 kepçe çorba
2 kşık patatesli tavuk
salata

akşam
ince bir dilim paste
3 çiğköfte
marul

yaa ne yazılıymıs oku oku bitmedi bi de bunları e okula gircem snra analiz yapcam offffffffff

kızlarr işten çıkışta halama gittimm biraz şevkate ihtiyacım vardı ve nazz yapmaya((((
sağolsun halam süper biridir nazımı çekiyooooo babannemi de gördümm hemmm yemek yemedimm çayy içtimmm ama bir tane çikolata yedim(((((

ohhh afiyet olsun canımmmm şu hareketlerinde ayrıcaa süperrrr bende yarın druma soracağım sporr yapaiblirmiiym diyeeeeeeee
canım bence sen yürüyüş yap sadeceee.çünkü bebk şimdi tutunmaya çalışıyor ağır şeyler yapmaman lazımmmm..en güzeli yürüyüş bol bol yürüüü...

sabah
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 kepçe çorba
2 kşık patatesli tavuk
salata

akşam
ince bir dilim paste
3 çiğköfte
marul

güzellll pasteeeee nasıldı neli yaptınızzzz şekerimmmm...ayy ben bu doğum günümü 6 yıl sonra ilk defa ailemle kutlicam yaşasın hep ben ist.dayım o sıra ilk defa bu sefer olicikkkk kikikikiibüyük ihtimal perşembe gelecekler yani haftaya=)))

hoşgeldin canım nasıl oldun
hee marulu çok yedim artık otluyoz

hehe bir geyik geldi aklımaaaDD
otlar zayıflatsaydııı ineklerrrr tığ gibi olurdu hahahahahaDDD
babam şeker hastası annem hergün salata yapıyor ama 10 kişilikDD bunu babama söyleyinceeee adamın gülmekten göbeği çatladıydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…