- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.821
kızlr ben brz dha yazılı okuyup ytcam cok yoruldum ii geceler hepinize
ay haklısın valla o zaman evin içinde turla hehehehe..hwehehehhe dikkatli ol kız tek kişi değilsin artık ona göreeeyawruş bu karda kıştadaa ne yürüyüşler yapılır ne yürüyüşler yapılırDDDDDD
kızlar evin önünce bir yokuş var ama çok dik değil araba sesi duyunca pencereye koşuyorum çıkıyorlar çıkıyorlar geri kayıyorlarDDD seyretmesi çok zevkli DDD inatla deniyorlar ama başaramıyorlar
ben çıktım ama heheh kocam pencereden bakmış o virajaaa nasıl girişti öyle diye yukarıdaa merdaneyle beni bekliyordu
heheh iyi yapmişsinnn canım..walla halamm suratımın rengını görüncee yedirdii bu ne böylee kansız kalmıssın dedıı benımde canıma mınnet ohh yedım wallaaa:26::26::26::26::26::26::26:
ayy yarın bize de yaz dr dan sonraaaa.tık tık tıkkk çok hızlı atıyor kalplariiiyarasın yarasın:)))
ay yawrum benimmmm birde sıcak çay al eline kupaylaaa biryandan da onu yudumlaaaaa ohhh süper keyif olur fıstık.
bebiş neyapıyor bilmiyorummm inş. iyidirD besleyip duruyorum bıdığı
yarın sabah 8 de dr randevumuz var inş. kalp atışlarını duyacağızzzzzzzzzz :)))))
kızlarr ben çıksamm ayıp olurmuu halim yokk biliyorum topiğe gelemiyorum ama inannın hastayımm gözlerim kapanıyoo birazda canım sıkkın ne bilimm neysee öpüyorum çokkkk allaha emanet olunn
kızlr ben brz dha yazılı okuyup ytcam cok yoruldum ii geceler hepinize
mısır püskülü ve kiraz sapı gercekten odem attırıyomuş
kiraz sapınıdenemiştim,birde maydonoz suyu acayip wcye cıkarıyo ii geliyo
sorma karbonhidrat diyeti hahahagüzel canımmm çok güzelll
kız için dışın tost olmuş hehehe
kız dikkat et meyve yeeeeeee
iyidir canım sen napıyosunn
bende bir kere içtim ama düzene oturtamadım. maydanoz suyunun yağ yakıcı özelliği de varmış. ama şunu anlamadım suyu kaynattım ben maydanozu içine attım 5 dk beklettim içtim o suyun renginin maydanoz gibi yeşil olmasını bekledim ama olmadı acaba suda kaynatmalı mıydım maydanozu ne dersin
Günaaaayyyydddııııın buzzzz gibi bir sabahtan totom donarak geldiğim iş yerinden günaydın hepinize şekerliklerim bırrrrrrr.
:))) bugün kendini biraz daha keyifli hissediyorum saat 11:00 de güvenlik denetimi var türk telekomdan gelecekler onlarla ögle yemeği yemek zorunda kalmam umarım ziraaaaaa haşlanmış brakonim yanımda(brakoni=brokoli)
hepinizi kocaman ve manda göle sıçar gibi ses çıkartacak şekilde öpüyorum:)))
gunaydınnnnnnnnnnn
bu gun iyisin belli sekerciğimm
ay haklısın valla o zaman evin içinde turla hehehehe..hwehehehhe dikkatli ol kız tek kişi değilsin artık ona göreee
ayy yarın bize de yaz dr dan sonraaaa.tık tık tıkkk çok hızlı atıyor kalplariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?