Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyi yapmişsin canımmmm=))))çikolata heeee kiki aslı duymasın

ne şanslısın canım yaaaaa akrabaların ykaınındaaaaaaa bende istiyorum yaa teyzelerimi amcalarımı halalarımı annemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii babamıııııııııııııııııııııııı

hoş geldinnn canım ben meyve faslı yapıyorummmm:))
sen napıyorsun bakim

ohh yarasınn bebişeeeee inşallahhhhh
ben napimm canım bitkin bi haldeyimm yatagın içine girdimmmmm sıcacıkk öyle yani:)))))))

bebişşş nasıllll oyyyyy teyzesınınnnn nohutt kadar olannn bebişiii

canım bence sen yürüyüş yap sadeceee.çünkü bebk şimdi tutunmaya çalışıyor ağır şeyler yapmaman lazımmmm..en güzeli yürüyüş bol bol yürüüü...
)
yawruş bu karda kıştadaa ne yürüyüşler yapılır ne yürüyüşler yapılırDDDDDD
kızlar evin önünce bir yokuş var ama çok dik değil araba sesi duyunca pencereye koşuyorum çıkıyorlar çıkıyorlar geri kayıyorlarDDD seyretmesi çok zevkliDDD inatla deniyorlar ama başaramıyorlar
ben çıktım ama heheh kocam pencereden bakmış o virajaaa nasıl girişti öyle diye yukarıdaa merdaneyle beni bekliyordu

Son düzenleme:
ohh yarasınn bebişeeeee inşallahhhhh
ben napimm canım bitkin bi haldeyimm yatagın içine girdimmmmm sıcacıkk öyle yani:)))))))

bebişşş nasıllll oyyyyy teyzesınınnnn nohutt kadar olannn bebişiii

yarasın yarasın:)))
ay yawrum benimmmm birde sıcak çay al eline kupaylaaa biryandan da onu yudumlaaaaa ohhh süper keyif olur fıstık.

bebiş neyapıyor bilmiyorummm inş. iyidirD besleyip duruyorum bıdığı
yarın sabah 8 de dr randevumuz var inş. kalp atışlarını duyacağızzzzzzzzzz :)))))

hoşbulduk canım walla bi sürekli boğazımda gıcıkk tutumuş bi haldeyimm öhöö öhö diyip duruyorum(((((((((((

geçmiş olsun canım sıcak tut kendini ben sıcak sutırbasız yatmıyorum artık odam soğuk ama yatağımı ısıtıyor ondan beri çok kötü hastalanmadım çok şükür

oyyyyyyyyyy hadii inşş.... allahım hayırlısıla dunyaya gelmesını nasıp etsın ınsallah:)))))))))
bebişee iyi bakk zatennn sakınn dıett yapma bakkkk

kızlar bende kaçayım diyorum bugün ne dersiniz
dinlenmek istiyorsan git şekerimmm yarın görüşürzzzz

oyyyyyyyyyy hadii inşş.... allahım hayırlısıla dunyaya gelmesını nasıp etsın ınsallah:)))))))))
bebişee iyi bakk zatennn sakınn dıett yapma bakkkk
diyet yapmak değilde canımmmmmm dikkat ediyorummmm yedikleirmee:)))
sağlıklı şeyler yiyiorum ama azaz:))

geçmiş olsun canım sıcak tut kendini ben sıcak sutırbasız yatmıyorum artık odam soğuk ama yatağımı ısıtıyor ondan beri çok kötü hastalanmadım çok şükür

Allahtan ev sıcak canımm hatta odam en sıcak olan yer bal limon yaparım sabah allah ızın veırıse

kızlarr ben çıksamm ayıp olurmuu halim yokk biliyorum topiğe gelemiyorum ama inannın hastayımm gözlerim kapanıyoo birazda canım sıkkın ne bilimm neysee öpüyorum çokkkk allaha emanet olunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…