Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aah canım ya geçmiş olsun işten izin alamıyor musun bir kaç gün dinlensen daha iyi olur

aah canım ya geçmiş olsun işten izin alamıyor musun bir kaç gün dinlensen daha iyi olur

sağol canım alamıyorum çünki yogunluk var bide zaten taşınıcazz ama inan en az 2 gün evde sadece uzanarak gecırmek istiyorum dinlenmek için ama nerdeeeeeeee

hafta sonu cmtesi ve pazar hem kurs var hemde epilsyn randevum var canımm ama en azından temızlık yapmıcam

illa çıkcam diyon yani

geçmiş olsun canım benim de bugün halim yok. ve uykum vr. ama ben ne zaman mutsuz olsam uykum gelir hemen uyumak isterimz aten.

bende yemeğe düşerim mutsuz olunca kiloma bakınca ne kadar mutsuz olduğumu anlamışsındır canım

kızlarrr eve gidince hemen yemek yemek istiyorum okdar acıktım ki tarifi mümkin değillll sabah yarım bir poğaça yedım ve onunla duruyorum malesefff ama gidince ne yesem acaba yemek yapıcak halım yokk yanı uğraşasım yookkkkkk

meyve ve sebzeyi ihmal etme canım vitamin alman lazım

kızlarr saat 6 oldu ve ben cıkıyorumm allah izin verırse eve gıdıp yemek yıyıp yatmak ıstıyorum

akşam net olursa gelirim uyumadan bakarımm hepinizi öpüyorum çok allaha emanet olun

kızlarr saat 6 oldu ve ben cıkıyorumm allah izin verırse eve gıdıp yemek yıyıp yatmak ıstıyorum

akşam net olursa gelirim uyumadan bakarımm hepinizi öpüyorum çok allaha emanet olun

tamam canım görüşürüz

ben de mutsuzum sanırım bu aralar. ama daha çok umutsuzum

zaten canım mutsuzluğumuzun sebebi umutsuzluk değil mi umudumuz kalmadığı için çıkış yolu aramıyoruz mutsuzluğa gömülüyoruz
sen niye umutsuzluğa kapıldın canım

ben de çıkıyorum. eve gidip bişeyler yiyip uyuyak fikrindeyim. öpüyorum hepinizi.

ha bu arada ben 17 ve 18 ocaktra bursada eğitimde olucam. büyük ihtimalle nete giremem.

mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs

bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır

canım evet bazen inanmak istemiyoruz ama gerçekten herşeyde bir hayır var o kadar buanlıyoruz ki bizden daha kötülerini görmüyoruz malesef
allah en kısa zamanda sana çıkış yolu göstersin
baban içinde allah rahmet eylesin yaptıkları doğru değil ama sen beddua etme ardından allaha hesabını verecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…