- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.061
kızlar ben böylee bir haftadır iptal durumdayımmm hastayımm halim yok hiçç eve gidince hemen uyumak ıstıyorum bir bardak bıle kaldırasım glmıyo
dün işten erken cıktım eve giderken bi doktra gözüküyüm dedim otobusten ındım hastanenın önunde hastaneden içeri girdim ama ayakta duramıyorumm sankıı raylı bişey var ayaklarımın altında vee ben zıplıyorum gibi hemen koltuığa geçtimm tuttular felan tansıyonum 8/6 olmuşş düşününn başım nasıl donduu anlatamm sonra muyn. oldum boğazım için grip olmuşum ve boğazlarımda şiştiği için gıcık yapıyormus ilaç verdi doktor hastaneden cıktım allahtan evım hemen karsı sokagında eve kendımı zor attım ve hemen yatağa attım kendımı zaten sabah kahvaltısından sonra bırtek sımıt yemıstım böyle yani bu hafta bitik durumdayım kızlar :2::2::2::2::2::2::2::2:
aah canım ya geçmiş olsun işten izin alamıyor musun bir kaç gün dinlensen daha iyi olur
sağol canım alamıyorum çünki yogunluk var bide zaten taşınıcazz ama inan en az 2 gün evde sadece uzanarak gecırmek istiyorum dinlenmek için ama nerdeeeeeeee
canım zaten dinlenmeden olmaz haftasonu iyi dinlen bari canım
bende işteyim canım çalışıyorum yarı bitkin bi halde :2::2::2::2:
oyacım hiç bakmıyorsun yoks aküstün mü bana
hafta sonu cmtesi ve pazar hem kurs var hemde epilsyn randevum var canımm ama en azından temızlık yapmıcam
geçmiş olsun canım benim de bugün halim yok. ve uykum vr. ama ben ne zaman mutsuz olsam uykum gelir hemen uyumak isterimz aten.
yooo olur mu öyle sey aslım. benim küsmek gibi huyum yoktur zaten :)
geçmiş olsun canım benim de bugün halim yok. ve uykum vr. ama ben ne zaman mutsuz olsam uykum gelir hemen uyumak isterimz aten.
illa çıkcam diyon yani
bende yemeğe düşerim mutsuz olunca kiloma bakınca ne kadar mutsuz olduğumu anlamışsındır canım
kızlarrr eve gidince hemen yemek yemek istiyorum okdar acıktım ki tarifi mümkin değillll sabah yarım bir poğaça yedım ve onunla duruyorum malesefff ama gidince ne yesem acaba yemek yapıcak halım yokk yanı uğraşasım yookkkkkk
illa çıkcam diyon yani
bende yemeğe düşerim mutsuz olunca kiloma bakınca ne kadar mutsuz olduğumu anlamışsındır canım
kızlarr saat 6 oldu ve ben cıkıyorumm allah izin verırse eve gıdıp yemek yıyıp yatmak ıstıyorum
akşam net olursa gelirim uyumadan bakarımm hepinizi öpüyorum çok allaha emanet olun
ben de mutsuzum sanırım bu aralar. ama daha çok umutsuzum
tamam canım görüşürüz
zaten canım mutsuzluğumuzun sebebi umutsuzluk değil mi umudumuz kalmadığı için çıkış yolu aramıyoruz mutsuzluğa gömülüyoruz
sen niye umutsuzluğa kapıldın canım
mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs
bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?