- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.021
günaydın canımmmgünaydın gül güzellerim. yaşasın perşembe zira cumanın arefesi:)
ayy umarım geçer kız zinco kar etmedi bize hala sab simlex ve biagaia kullanıyoruzzz pöffffff..gaz ilaçlarına verdiğimiz paranın haddi hesabı yokkikiside 30 tll ayy valla çok korkuyorum diştende kesin çok huysuzlancak benimkideeee...eller hep ağızda zaten heryer tükürük hehehehecanım 5. ayından sonra geçer gaz sorunu ama senin ki bence uykusu geliyor ama uyuyamıyor diye ağlıyor sanırım...benimkinin de gaz sancısı çoktu ben bazen 1 kaşık anason veriyordum valla hazalcığım ıkın ıkın bi hal kalıyodu yavrucağım sonra doktoru zinco verdi o bizi bayaa rahatlatmıştı sen denedin mi...ooooyyy zor valla yaa uyumaması bakalım dişinde nasıl olacak benim ki bizi mahvediyor valla 2 gündür 1 saate bir uyanıyor allahtan emip geri uyuyor ama benim uyku felç yat kalk sersem gibi oluyor insan....
günaydın ayşeeegunaydın sayımı yapıp geliyorumm
ohh iyi ya rahatlamışsındır sıkıntı yapıyo insanda çünküüben doktora gittim geçen sefer işte
o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
günaydın emoşşgünaydın güzeller
yani yemek yiyesim gelmedi sulu yemek tost yidim kikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikolay gelsin güzeller ..
ama bizimkiler 3. yazılıları olamadılar daha bu hafta olcaklardı 2 gündür kar tatili yarın 3 dersten de yaparmı acep ögretmeni gerçi ogluşum çalışıyo zaten ama sıkışcaklar yaaa
süperrrr.ama sabah süt iç aslıııı
ay canım yiyesi gelmemiş allahtan ne kız bu böyle
ilahiiii ben başardım sanırım bu hafta
yedim yedim bu hafta serumdu meyveydi derken ayvayı yedim saliha
benim kociş 10 kilo verince farketmişti kilo verdigimi
2 kilo alınca hemen kilomu aldın diyoooo
ellerine sağlık canımmm...11.01.2012 Çarşamba sayım
aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
afiyet olsun canım ama bak valla dikkat et hamur işlerine ben öyle çok kilo aldım zatennnnona göreee yee ama az ye hamur işiniiii
kız valla çok çabuk geçiyor o koca göbekli halim sanki rüya gibi koçişte diyo sanki hiç hamile olmadın diyeee....ama çok keyifli hamilelik ben hiç temizlik falan yapmamiştim koçiş yapmişti hepp kiki..canım emziriyorum ya ondan heralde spor yapmasanda kalori harcıyosun bi de bebekle sürekli bişeyler yapıyosun holuyosun zıplıyosun pışpışlıyosun altını değiştir bilmem ne spor oluyo aslındaaaa...
yani şöyle babiş yatınca çocuk tümden bana kalıyor o yüzden heheheh.yoksa birlikte bakıyoruz akşamlarıı bi o oynuyo bi ben idare ediyoruz ama gece benim nöbetim hihihi
benceebuuu açıklama cukkk oturmuşş canım ahandaaa aynen böylee düşünüyorum:)))))canım ben de etmezdim çünkü olsun diye o kadar uğraştıktan sonra cinsiyeti farketmez diyosun da ondan :)) o lükse giremiyorsun :)))))
canımsın güzel anneee
ayy teşekkürlerrr canım:)))) çekilirim inş.:))) o günleri göreyimde hehe:)yokyok canım her anne adayı gibi davranıyon ve hakkın hiç kendini sıkma allah tüm özenenlere versin inşallah ve tadını çıkar bol bol foto çektir son zamanlar belli olunca...
bizdeee senisevmekkk kocaman
canım seviyorum ben sizi
43:
benim kociş 10 kilo verince farketmişti kilo verdigimi
2 kilo alınca hemen kilomu aldın diyoooo
11.01.2012 Çarşamba sayım
aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offffhayda düzelmiş gibiydiniz sanki canım ya niye konusmuyor yinee???
çok geçmişler olsun ah şu kilo herşeyi mahvediyor.. inş sağlığına diyetinle kavuşursunben doktora gittim geçen sefer işte o bir hormonum yüksek çıktı ya iltihaplı troidin olusmaması için savasan ve yükselen hormon o bazen dengesizleşiyormus ve vücudun troidin iltihabına direnci azalıyormus adet düzensizlikleri o dönemde oluyor ama t3 t4 tsh hormonların normal oldugundan şimdilik sadece seyrini denetliyorlar ilaç tedavisi vermediler. az önce wc ye gittim nihayet olmuş regl.
iyiki geldin şekerim aramızaaaa hoşgeldinntabiki ben de zaman zaman uzun uzun anlatıyorum herbişeyi malum:)) ama paylaşmadan girmeden insana zor geliyor alışınca da müptelası olunuyor. şekil 1A resim Oyagibi :)))
napak canın sağolsun yeter canımmmyedim yedim bu hafta serumdu meyveydi derken ayvayı yedim saliha
benim kociş 10 kilo verince farketmişti kilo verdigimi 2 kilo alınca hemen kilomu aldın diyoooo
ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff
canımmm evet ya hamilelik süper bi kılıf herkes der ya ye şimdi bi daha böyle yiymezsindiye hhee.evet ya insanın aklından hiç çıkmaz göbişte bimercimek var diye heheh. eşlerin desteği inanılmaz önemliiii...ben şanslıyım umarım seninkide öyle olurr..prenses gibi bişey hamilelik çok zevkli kikiDDDD hamur işleride pek güzel oluyor hazalcımyaws DDDDD sanırım hamilleik güzel br kılıf normalde yiyemediğin şeyleri yemek için fırsat ehehehe DD ama ben dikkat edeceğim merak etme sen
benimde o günler gelsinbiran önce yawssss heycanla beklyiorum ne çabuk kaptırdım kendimi unut ilkoş içinde birşey olduğunu diyorum ama aklım hep ordagitmiyorr DDD
DDDD eşlerin destek olması güzelll:)) darısıda benim kocişeeee gerçi şimdiden ilgi alaka süperrr DD kendimi bir prenses gibi hissediyorum:))))))
benceebuuu açıklama cukkk oturmuşş canım ahandaaa aynen böylee düşünüyorum:)))))
sensin güzel olan fıstık
ayy teşekkürlerrr canım:)))) çekilirim inş.:))) o günleri göreyimde hehe:)
bizdeee senisevmekkk kocaman
ayy bu erkeklerr ne fenaaahiçbirşeyyydee kaçmıyorr gözlerinden:)))))))))
alla alla neler oluyo ben anlayamıyorum yawww..ne oldu yine birden durduk yere niye konusmuyo senle bi konuda mı anlaşamıyorsunuz yoksa durduk yere mi konusmuyo senle anlamıyorummm..ayy babanda sakin olsun yaaa olur mu öyle şeyyyyailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff
ne sayımı yapıyosun ki sen canımmm..ayşe yapmıyo nmu sayımıaslı ben bu sayım yapamıcam gibiyim.. benim yerime benden sonrakiş veya gönüllü birisi yapabilirmi.. daha sonra üstüste ikimizin yerine sayım yapabilirmiyim :26:
selam kızlar napıosunuzzz
evt cnm ya ben de göremiyorum güncellemedm uzun zamandır ondandır muhtemelen.. ben de okuldan gelip direk notları girdim bir kısmı tamam notların.bgnkü sınavı okıcam akşam da onları da gecerm off yoruldum artk.h.sonu da analizleri yapcamhoşgeldin canımmm..iyiyim ben arkadaşım vardı o gitti şimdi bende oturuyorummm=) çamaşır asmam lazım hehe..ilkin ya senin kilo çizelgen görünmüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?