- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.081
ellerine saglık11.01.2012 Çarşamba sayım
aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff
bence sadece yogurt ye canımmmenum:
Sabah 2 dilim uno denge lıght ekmek arası beyaz peynir
ara yok
ögle julıen kesilmiş ızgara tavuk salata biraz kısır vişne suyu 2 çatal irmik helvası
ara yok
akşam ne yerim bilmiyorum belki de yemem bişey yada sadece yoğurt yerim.
kızlar ben böylee bir haftadır iptal durumdayımmm hastayımm halim yok hiçç eve gidince hemen uyumak ıstıyorum bir bardak bıle kaldırasım glmıyo
dün işten erken cıktım eve giderken bi doktra gözüküyüm dedim otobusten ındım hastanenın önunde hastaneden içeri girdim ama ayakta duramıyorumm sankıı raylı bişey var ayaklarımın altında vee ben zıplıyorum gibi hemen koltuığa geçtimm tuttular felan tansıyonum 8/6 olmuşş düşününn başım nasıl donduu anlatamm sonra muyn. oldum boğazım için grip olmuşum ve boğazlarımda şiştiği için gıcık yapıyormus ilaç verdi doktor hastaneden cıktım allahtan evım hemen karsı sokagında eve kendımı zor attım ve hemen yatağa attım kendımı zaten sabah kahvaltısından sonra bırtek sımıt yemıstım böyle yani bu hafta bitik durumdayım kızlar :2::2::2::2::2::2::2::2:
mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs
bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır
ben geldim yoksunuz gidiyorum..
annem var kocişim nöbette..annemde söyleniyo ne var o bilgisayarda diye ben çıkıyom
yarına kuzenim ve nişanlısı bi de diğer kuzenim ve kız arkadaşı gelecekkk ayy hamur işi yapmak zorundayım kikiki hiç sevmem ama hamur işini mecbur yicimmmmm=)ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee profiterol yapicimmmmmmmmmmmmmmmm ehehhe
canımmmm geçmiş olsun dinlen yaaaaa cidden bari yarın için izin alsaydın iştennkızlar ben böylee bir haftadır iptal durumdayımmm hastayımm halim yok hiçç eve gidince hemen uyumak ıstıyorum bir bardak bıle kaldırasım glmıyo
dün işten erken cıktım eve giderken bi doktra gözüküyüm dedim otobusten ındım hastanenın önunde hastaneden içeri girdim ama ayakta duramıyorumm sankıı raylı bişey var ayaklarımın altında vee ben zıplıyorum gibi hemen koltuığa geçtimm tuttular felan tansıyonum 8/6 olmuşş düşününn başım nasıl donduu anlatamm sonra muyn. oldum boğazım için grip olmuşum ve boğazlarımda şiştiği için gıcık yapıyormus ilaç verdi doktor hastaneden cıktım allahtan evım hemen karsı sokagında eve kendımı zor attım ve hemen yatağa attım kendımı zaten sabah kahvaltısından sonra bırtek sımıt yemıstım böyle yani bu hafta bitik durumdayım kızlar :2::2::2::2::2::2::2::2:
alben de mutsuzum sanırım bu aralar. ama daha çok umutsuzum
mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs
bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır
kızlar merhaba menümü yazayım sonrada bensiz neler kaynatmışssınız ona bakayımm
sabah 10:30 da
1 yumurta
2 çeri domates
1 kk peynir
3 zeytir
2 dilim incecik ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak
ara
5 kuru kayısı
2 iftarlık hurma
akşam
yarım tabak cimcik-erişte gibi bişi mantı gibi yapılıyor
salata
yatarken bir bardak süt
çok güzelll canımbendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
gel canım yapıyorummm su annnn=) hamurunu yaptım soğumasını bekliyorum yumurtalarını eklicemm..içinin kreması da hazır o da soğumayı bekliyooo ayyy canımmm kız valla ist.da olsan koşar getirirdim sanaaa hamişim benimmmmmbendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
gel canım yapıyorummm su annnn=) hamurunu yaptım soğumasını bekliyorum yumurtalarını eklicemm..içinin kreması da hazır o da soğumayı bekliyooo ayyy canımmm kız valla ist.da olsan koşar getirirdim sanaaa hamişim benimmmmm
tamam şekerim anlaştık ben senin için yicem=))ayy geçmiş yapıyordum bıraktımmm sıkıldımm:))))
:))) canım canım ellerinee sağlıkkkk pekte güzel olur eminimmmmmmm
sen benim yerime 1 tanecik yersen bende ymeiş kadar olurum fıstıkkkkkkkk:))
bu kim öptü bizi
tabiki ben de zaman zaman uzun uzun anlatıyorum herbişeyi malum:)) ama paylaşmadan girmeden insana zor geliyor alışınca da müptelası olunuyor. şekil 1A resim Oyagibi :)))
kolay gelsin güzeller ..
ama bizimkiler 3. yazılıları olamadılar daha bu hafta olcaklardı 2 gündür kar tatili yarın 3 dersten de yaparmı acep ögretmeni gerçi ogluşum çalışıyo zaten ama sıkışcaklar yaaa
süperrrr.ama sabah süt iç aslıııı
off tam sınıfın sınavlarını girip kaydediodm ki ne6t gitti tekrar girdim aynı sekilde yne gitti ben de bıraktm sinir oldm
benim kociş 10 kilo verince farketmişti kilo verdigimi
2 kilo alınca hemen kilomu aldın diyoooo
11.01.2012 Çarşamba sayım
aynalar: 7+
banucan: 7+
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
ailesi rahat durmuyo.. annemler bugün harekete gececek.. dün abim hakanı aramış bağırıp çağırmış.. hakan eve geldi bi sinirli.. ama bana çıtı çıkmıyo hiç konuşmadı benimle.. bugünde abim bunların eniştenin yanına gidwecek ve sırasıyla diğer erkek kardeşlerini ziyaret edecek.. artık onlar iyi geçinmeye çalışsınlar.. bıktım seviyesizliklerine sabretmekten.. babam o kadar sinirlenmişki.. hakanın kız kardeşini kaçırtıp günlerini gösterelim demiş.. annem engel olmuş.. offffffff evimin içinde kendi hayatımı yaşamak istiyorum.. kimsenin müdahale etmediği.. offff
aslı ben bu sayım yapamıcam gibiyim.. benim yerime benden sonrakiş veya gönüllü birisi yapabilirmi.. daha sonra üstüste ikimizin yerine sayım yapabilirmiyim :26:
merhaba kızlar nasılsınız yeni geldim benn
merhaba canım hoşgeldin
nerden geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?