Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm bnm onlar kamufle olmus hali göbüş todadan

ahahaha benim göbeğim o kadar büyükki yakında ona benimkinden bagımsız bir kafa kagıdı çıkarıtcaz ahahahahaha geçen gün cem diyorki aşkım sanki göbeğin küçüldü ahahaha garibim kendince gaz vermeye calışıo. benim göbeeemde tık yoksa senin gözlerde astigmat basladı sanırım dedim cisimleri oldugundan küçük görüyorsun ahahahahaaha

hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom

ahahahha yerim ben sizi ya.. iyiki burdayım ya valla seviyorum ben sizi:))
bendeee hepicinizi seviyorummmm.çok rahatlıyorum burda=)

tamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman
a
nam o zaman bunu duymamaız baya bi zaman alacakkk tanrımmmmmmmmmmmmmmm

aayy ne güzel ya sana moral veriyor işte

şimdi resimlerine bakıyorum da sen neden rejim yapıosun anlayamadım maşallah fizigin kimyan şahane:)

hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom

haha canım alemsin valla yaa:) bende de aynı durum o uzun ve zayıf ben kısa ve şişko noktayla virgül gibiyiz:)) ben senin resimlerine baktım da bence cok hoşsun canım sen.değişik bir hava var sende hele saçların tütütü maşallah:)

noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez

hahahhahaaa offf çok komikkk yaaaaa=)))))))))))))

aman dikkat et kız oturma bariii=)

ay evet oya çok değişik bi havan varrr.saçların harika ciddennnn

noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez

ne güzel canım ya..benimki zayıflamamı istiyor.sağlığın yüzünden fln diyo ben 83 kiloya ulaşmıştım ben seni o halinle de cok seviyodum ama böyle daha iyi fln diyo:) ya cevre de cok önemli yanyana olunca tiptip bakıolar fln

bilmem benimkinin mis gibi kokusu sardı ortalıgı. içerim herhalde ya yeşil kahveden bile çeyrek fincan içebildiyse ben artık herşeyi içerim ahahahaah

evet pişerken çok güzel kokuyo. ama sanırım içindeki limondan ekşi buruk garip bir tadı var ben sevmedim ama limonsuz mu denesem bir de

veeeeeeeeee menüüüüm
Sabah:
sirkeli su (unuttum bugün yav)
Bir poça ,çeyrek börek ,3 zeytin ,çok az peynir, maydanoz
Çay (şekersiz)
Ara:
Kestane 4 tane
Öğle:
Lahana salatası
Ara:
Saat 16 gibi
Bir poça(çokn acıktım eşimde gelmedi de)
Akşam
Hazır hamburger ekmeği içine kaşar peyniri domates ve marul

2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori:1000 civarı+yatana kadar 200 kalori hak tanıyorum
Yapacaklarım: atmadan 45 dk plates, 15 dk altbacak için bir egzersiz aletim var onunla çalışacam

good:)

spor süper canım
menünde karbonhidrat fazla gibi geldi hani meyve

spor süper canım
menünde karbonhidrat fazla gibi geldi hani meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…