- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.621
cnm bnm onlar kamufle olmus haligöbüş todadan
bendeee hepicinizi seviyorummmm.çok rahatlıyorum burda=)ahahahha yerim ben sizi ya.. iyiki burdayım ya valla seviyorum ben sizi:))
atamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman
tamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman
ahahaha benim göbeğim o kadar büyükki yakında ona benimkinden bagımsız bir kafa kagıdı çıkarıtcaz ahahahahaha geçen gün cem diyorki aşkım sanki göbeğin küçüldü ahahaha garibim kendince gaz vermeye calışıo. benim göbeeemde tık yoksa senin gözlerde astigmat basladı sanırım dedim cisimleri oldugundan küçük görüyorsun ahahahahaaha
şimdi resimlerine bakıyorum da sen neden rejim yapıosun anlayamadım maşallah fizigin kimyan şahane:)
ahahaha benim göbeğim o kadar büyükki yakında ona benimkinden bagımsız bir kafa kagıdı çıkarıtcaz ahahahahaha geçen gün cem diyorki aşkım sanki göbeğin küçüldü ahahaha garibim kendince gaz vermeye calışıo. benim göbeeemde tık yoksa senin gözlerde astigmat basladı sanırım dedim cisimleri oldugundan küçük görüyorsun ahahahahaaha
hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom
haha canım alemsin valla yaa:) bende de aynı durum o uzun ve zayıf ben kısa ve şişkonoktayla virgül gibiyiz:)) ben senin resimlerine baktım da bence cok hoşsun canım sen.değişik bir hava var sende hele saçların tütütü maşallah:)
hahahhahaaa offf çok komikkk yaaaaa=)))))))))))))ahahaha benim göbeğim o kadar büyükki yakında ona benimkinden bagımsız bir kafa kagıdı çıkarıtcaz ahahahahaha geçen gün cem diyorki aşkım sanki göbeğin küçüldü ahahaha garibim kendince gaz vermeye calışıo. benim göbeeemde tık yoksa senin gözlerde astigmat basladı sanırım dedim cisimleri oldugundan küçük görüyorsun ahahahahaaha
aman dikkat et kız oturma bariii=)hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom
hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom
anam o zaman bunu duymamaız baya bi zaman alacakkk tanrımmmmmmmmmmmmmmm
e her an olabilir desene şekerim :))
ay evet oya çok değişik bi havan varrr.saçların harika ciddennnnhaha canım alemsin valla yaa:) bende de aynı durum o uzun ve zayıf ben kısa ve şişkonoktayla virgül gibiyiz:)) ben senin resimlerine baktım da bence cok hoşsun canım sen.değişik bir hava var sende hele saçların tütütü maşallah:)
noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez
kızlar kaçtım ben kız bağırıyooo heheheh
noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez
bilmem benimkinin mis gibi kokusu sardı ortalıgı. içerim herhalde ya yeşil kahveden bile çeyrek fincan içebildiyse ben artık herşeyi içerim ahahahaah
ay evet oya çok değişik bi havan varrr.saçların harika ciddennnn
evet pişerken çok güzel kokuyo. ama sanırım içindeki limondan ekşi buruk garip bir tadı var ben sevmedim ama limonsuz mu denesem bir de
veeeeeeeeee menüüüüm
Sabah:
sirkeli su (unuttum bugün yav)
Bir poça ,çeyrek börek ,3 zeytin ,çok az peynir, maydanoz
Çay (şekersiz)
Ara:
Kestane 4 tane
Öğle:
Lahana salatası
Ara:
Saat 16 gibi
Bir poça(çokn acıktım eşimde gelmedi de)
Akşam
Hazır hamburger ekmeği içine kaşar peyniri domates ve marul
2 litreden fazla su, 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori:1000 civarı+yatana kadar 200 kalori hak tanıyorum
Yapacaklarım: atmadan 45 dk plates, 15 dk altbacak için bir egzersiz aletim var onunla çalışacam
evet pişerken çok güzel kokuyo. ama sanırım içindeki limondan ekşi buruk garip bir tadı var ben sevmedim ama limonsuz mu denesem bir de
veeeeeeeeee menüüüüm
Sabah:
Çay (şekersiz)
Ara:
Kestane 4 tane
Öğle:
Lahana salatası
Ara:
Saat 16 gibi
Akşam
Yapacaklarım: atmadan 45 dk plates, 15 dk altbacak için bir egzersiz aletim var onunla çalışacam
veeeeeeeeee menüüüüm
Sabah:
Çay (şekersiz)
Ara:
Kestane 4 tane
Öğle:
Lahana salatası
Ara:
Saat 16 gibi
Akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?