Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn ki menüm
sabah 1 dilim ekmek 3 dilim sucuk yarım haşlanmış yumurta diğer yarısını defne yedi :))
3 fincan çay şekersiz
ara 1 adet armut
öğlen 3 yk yoğurda 2 yk yulaf ezmezi
akşam 2 dilim ekmeğe marul salam ve peynirli sandviç
bolca su ve yeşil çay içtim aralarda da

sağol canım ama çok karbonhidratlı yine biliyoöm

yatmadan yiyecem canım yarım nar olabilir yada bir muz :) geç yatacağım için şimdilik bekliyooom

nar olsun muzun kalorisi fazla

yani bi içim su gibibsin oyacıgımmm

ay bu tariflerin hepsini biliyozda inan yapıncada kesin işe yarıyo...

yani bi içim su gibibsin oyacıgımmm

ay bu tariflerin hepsini biliyozda inan yapıncada kesin işe yarıyo...

ben bunları daha yeni öğreniyorum şekerim bakalım deneyeceğim. ama artık hareket etmeye de baslamam lazım. regl bitince yada azalınca hemen baslıcam

ayyyyy ben de aldım şimdi tariflerini bende yapacam off canım çok tatlı istiyor bu sıralar zayıfladım diye saldım yine alacam yoksam kiloları
ay avatarını yirim bennn
afiyet olsun ee uyandıgına göre azcık hareket ha gayret hadi ARKAdAŞIM ..YANİ ODADA BİLE Bİ KAÇ TUR YÜRÜ İNAN O BİLE FARK EDER

süper emoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yemeğimi yedim çayım demleniyor. birazdan da doktorun tarifini yapıyorum. 1.5 litreyi hemen içemeyeceğime göre bir şişeye koyarım soguk da içerim tadı kötü olur sanırım

aslıyala bu akşam çaylara sarmışınız bakıyom.sende kalorifer peteginin üstüne koy ılık ılık

evet öyle yapıciiim

en önde ben yürüyorummmmm
izindeyiz kaptanımmmm
aha bide avakoda yapragı çıkardınız...offf tarçın,karanfil,yeşilçay mısır püskülü kiraz sapı üzüm çöpü ayyyyyzaten çay içmekten midede yemege yer kalmayacakkkk

aslıyala bu akşam çaylara sarmışınız bakıyom.sende kalorifer peteginin üstüne koy ılık ılık

hee sardık

amaçta bu canım ot içecen yemek yemeyecen zayıflayacan

hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom

noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez

tek tek gülemiyom toptan güldüm ve öldümmm

sabah çok fazla ama hadi sabah diyelim...
sonra akşamında hamur işi olmamış sebze yada çorba türü olmalı meyve yokkk..
kestaneyi saysan hepsi bi günde fazla olmuş..

yerim o defnoşuu ben yumurtada yermiş cimcimeeeee..ya bende ek gıdalara başlamak istiyorum bişye yerken böyle dikiyogözlerini bakıyoo zaten elma falan yalattırıyorum cuk cuk nasıl emiyorrr..çok hoşuna gidiyooo..ay 5. ayı dolunca başlasam mı ki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

menümü yazmaya korkuyorum=(
sabah
2 dilim ekmek
1/2 kk kaşar
5 zeytin
1 tk reçel
patatesli omlet

öğle
1 profiterol

akşam kociş dışarda bende yemek yapmadım
1 profiterol
1 zeytinli poğaça
elim kadar katmer
incecik dilim kek

spor
30 yarım mekik
150 bel hareketi
30 sağ 30 sol mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
50 sağ 50 sol kıvrık bacak hareketi
100 yan bel hareketi

o kadar niye yedin demeyin o kadar yaptım onları bozulsun mu yaniiii..yapabilirsim sonra biraz daha spor yapicim yediklerim erisin diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…