Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şaka mı bu? o yüzden mi sordun ne zaman 55 olcam diye bacım bu ne yahu:d

şaka mı bu? o yüzden mi sordun ne zaman 55 olcam diye bacım bu ne yahu:d
heheh evttt...ama dün misafirim vardı bi sürü şey yaptım yaptıklarım bana ben onlara mı bakıyım kocişte yok kendime pazı yapasım gelmedi vallaa=)

dimi ya mamalar bozulmasın diyetler bozulsun:) neyse yarın telafi edersin artık şekerim
aynen bozulmasınlar kiki.evet yarın dikkat edicimmm

canım dün üye oldum gruba kabul edildim.kilo vermek istiyorum.adanadayım adım emine öğretmenim ya sen
hoşgeldin emine bende tanışmadım seninleee.bende hazal..iist.dayım.bende öğretmenim atanamadım.25 yaşındayım.4,5 aylık bi sıpam var=)

arkadaşlar yeniyim daha.menümü yazacağım ama mavi rengi nasıl yapacağımı bilmiyorum.bu arada kilo cetveli de yapmak istiyorum onu da bilmiyorum

canım dün üye oldum gruba kabul edildim.kilo vermek istiyorum.adanadayım adım emine öğretmenim ya sen

e hoşgelmişsin eminecim benim adım oya ben istanbulda yaşıyorum. özel bir şirkette çalışıyorum. 34 yaşındayım. hep birlikte veriyoruz işte kiloları ufak ufak. senin kilon ve boyun kaç? çizelgen yok henuz sanırım

o kadar niye yedin demeyin o kadar yaptım onları bozulsun mu yaniiii..yapabilirsim sonra biraz daha spor yapicim yediklerim erisin diyeeee

yapmasaydın bize mi yaptın sanki

merhaba arkadaşlar.misafirim vardı yeni gittiler bende hemen bilgisayar başına

hoşgeldin canım nasılsın
mesaj yazdığımız yerde mavi olmasını istediğin yazılarını mausenin sağ tarafını basılı tutarak hepsini tara yukarda büyük a harfi var ya onu tıkla mavi rengi seç canım

tanıştığıma memnun oldum oya ve hazal. boyum 1.68 kilom 87.8.inşallah 60 olmak istiyorum.benim de 4.5 yaşında bir sıpam var hazal

gel ye alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman

hadi bakem inşallahhhhhhhhhhhhhh

hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom

noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez

hahahhahaaa offf çok komikkk yaaaaa=)))))))))))))

aman dikkat et kız oturma bariii=)

ya bu topiğin kızarında çatlaklık var diyorum bennnnnnn güldürdünüz beniiii Allahta sizi guldursun

ay evet oya çok değişik bi havan varrr.saçların harika ciddennnn

bencede çikolata kıvamındasın ımmmmmmmmm

tanıştığıma memnun oldum oya ve hazal. boyum 1.68 kilom 87.8.inşallah 60 olmak istiyorum.benim de 4.5 yaşında bir sıpam var hazal
insallah canım olursunnn burda..

arkadaşlar ben bir türlü kontrol panelindeki imza ayarlarını bulamadım ya çıldıracağım
çizelgeni eklemek içinse kontrol paneline girdikten sonra solda profil ayarları yazıyo oraya gireceksin canım

arkadaşlar ben bir türlü kontrol panelindeki imza ayarlarını bulamadım ya çıldıracağım

canım kontrol panelinde profilimi düzenle var onu tıkla çıkan sayfada çizelge var oraya yapıştıracaksın hazırladığın çizelgeyi canım
bunu mu soruyorsun tam anlamadım gerçide

benim cadı yanımda su an bi yandan haaaaa ghııııı yapıyo bi yandan da zortlatıyo heheheheh pırt pırtttttt

kızlar ben bi tanede kuru incir yicim birazdan haşlayıp suyunu içicem bide kendisini de yicem süt yapıyormuss

sabah
1 poğaça
akşam
1 kase mercimek çorbası
2 dilim fırında uskumru 2 dilim patates
bol salata
sonra
çayın yanında 1 dilim kek 2 dilim de gofret

dişim agrıyo ama tatlıları da götürüorm diğer tarafıyla((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…