- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.661
menümü yazmaya korkuyorum=(
sabah
2 dilim ekmek
1/2 kk kaşar
5 zeytin
1 tk reçel
patatesli omlet
öğle
1 profiterol
akşam kociş dışarda bende yemek yapmadım
1 profiterol
1 zeytinli poğaça
elim kadar katmer
incecik dilim kek
spor
30 yarım mekik
150 bel hareketi
30 sağ 30 sol mekik
50 sağ 50 sol bacak hareketi
50 sağ 50 sol kıvrık bacak hareketi
100 yan bel hareketi
o kadar niye yedin demeyin o kadar yaptım onları bozulsun mu yaniiii..yapabilirsim sonra biraz daha spor yapicim yediklerim erisin diyeeee
merhaba arkadaşlar.misafirim vardı yeni gittiler bende hemen bilgisayar başına
hoşgeldin tedis biz senle tanışmadık dimi:)
heheh evttt...ama dün misafirim vardı bi sürü şey yaptım yaptıklarım bana ben onlara mı bakıyım kocişte yok kendime pazı yapasım gelmedi vallaa=)şaka mı bu? o yüzden mi sordun ne zaman 55 olcam diye bacım bu ne yahu:d
aynen bozulmasınlar kiki.evet yarın dikkat edicimmmdimi ya mamalar bozulmasın diyetler bozulsun:) neyse yarın telafi edersin artık şekerim
hoşgeldin emine bende tanışmadım seninleee.bende hazal..iist.dayım.bende öğretmenim atanamadım.25 yaşındayım.4,5 aylık bi sıpam var=)canım dün üye oldum gruba kabul edildim.kilo vermek istiyorum.adanadayım adım emine öğretmenim ya sen
canım dün üye oldum gruba kabul edildim.kilo vermek istiyorum.adanadayım adım emine öğretmenim ya sen
o kadar niye yedin demeyin o kadar yaptım onları bozulsun mu yaniiii..yapabilirsim sonra biraz daha spor yapicim yediklerim erisin diyeeee
merhaba arkadaşlar.misafirim vardı yeni gittiler bende hemen bilgisayar başına
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlarkadaşlar yeniyim daha.menümü yazacağım ama mavi rengi nasıl yapacağımı bilmiyorum.bu arada kilo cetveli de yapmak istiyorum onu da bilmiyorum
e hoşgelmişsin eminecim benim adım oya ben istanbulda yaşıyorum. özel bir şirkette çalışıyorum. 34 yaşındayım. hep birlikte veriyoruz işte kiloları ufak ufak. senin kilon ve boyun kaç? çizelgen yok henuz sanırım
gel ye alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayapmasaydın bize mi yaptın sanki
hoşgeldin canım nasılsın
mesaj yazdığımız yerde mavi olmasını istediğin yazılarını mausenin sağ tarafını basılı tutarak hepsini tara yukarda büyük a harfi var ya onu tıkla mavi rengi seç canım
tamam söylüyorum
ben uzun boylu, yakışıklı, renkli gözlü, kumral, eğitimli, karakterli, kariyer sahibi, zengin birini nikah masasına oturttuğum zaman
hayır bi de adam zayıf hani şu komik resimlerdeki çiftler gibiyiz ahahaha garibim ya yanlışlıkla üstüne otursam ölecek aaaaay koptum aglanacak halime gülüom
noktayla virgül değilsiniz ya abartma sen de güzelim. kız benimki bana tam tur sarılamıyo bile ahahaha. kolu yetmiyo adamın:d ama çok kalenderdir hiç üzüleyim istemez
hahahhahaaa offf çok komikkk yaaaaa=)))))))))))))
aman dikkat et kız oturma bariii=)
ay evet oya çok değişik bi havan varrr.saçların harika ciddennnn
insallah canım olursunnn burda..tanıştığıma memnun oldum oya ve hazal. boyum 1.68 kilom 87.8.inşallah 60 olmak istiyorum.benim de 4.5 yaşında bir sıpam var hazal
çizelgeni eklemek içinse kontrol paneline girdikten sonra solda profil ayarları yazıyo oraya gireceksin canımarkadaşlar ben bir türlü kontrol panelindeki imza ayarlarını bulamadım ya çıldıracağım
arkadaşlar ben bir türlü kontrol panelindeki imza ayarlarını bulamadım ya çıldıracağım
hadi bakem inşallahhhhhhhhhhhhhh
ya bu topiğin kızarında çatlaklık var diyorum bennnnnnn güldürdünüz beniiii Allahta sizi guldursun
bencede çikolata kıvamındasın ımmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?