- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.881
DD biz edepli kızlarızzz ayak uyduruyorsun bize DDDD hehe
şaka bir yana açarızz seni hayatımD merak etme sen
yok ya toparlayamadımbencedeeeeeeeee göbişler dumduz olsun
geçmiş olsun cnm gecmedimi halaaa yaa
yaptım canım sporlar tam hemde 40 dak bisiklet20 dak egzersiz leslie 1-2 toplam 1 saat 40 dakoo süpersin emoşş
afiyet olsun lavaşlar 1çeyrek :44:1 çeyrek:44: 1 yarım yapıyo sanırım demiimenum
kahvaltı 10.30
1 yumurtA
4-5 zeytin
2 dilim ekmek
akşam 17.30
4 kaşık et yağsız(eşim daha cok yedirecektii ama yemedim kansızsızn diye)
4 kaşık köz patlıcan
2 çeyrek yaprak lavaş
1 bardak ayran
ben geldim sen gittinpiiink emoş gördüm sizi yok kaçmak banane azıtasım geldi gelin oynayak
ay yaptım sporumu çok şükür hemde hepsini ohhhböyle olmuyo kızlar hadi bakim sporunu yapmayan varsa kalkın acık oynayak
:118::118::118::118::118::118:
ben size bir de şarkı söyleyemmm nereden geldi aklıma acep:86::86::86:
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odan sokmalı
yap yap spor önemliiikızlar ben spor yapacağım şimdi.sonra gelir menümü yazarım.
yolla kız ben bulamadım dvd de bulamam burdadvd sini satın aldım canım ama istersen biri link yollamıştı gönderem sana. ben bir türlü indiremedim o linkten ktunelle falan giriyon karışık geldi vazgeçip satın aldım :)
karınlar dümdüz sloganına da bayıldım bu arada.benim göbüş benden bir adım önde gidiyor da.eeeeyyyyyy göbüş sözüm sana eriyecek ve dümdüz olacaksın tamammı,anlaştık mı
ay arkadaşlar hiç unutmam geçtiğimiz yaz denizde bir kadın benim haşmetli göbeğime ve oğluma bakıp kardeş geliyor herhalde demişti.
Karınlar dümdüz, totolar oval ve biçimli, beller incecik ve kavisli, basenler yok bacaklar sütun gibi olsun innnnşşşaallllaaahhhh..
ya kızlar ben gayet çatlak ve yırtık bir arkadaşım 70*79 topiğinde ama nedense sizin topikte bir ağırlık çöktü bana pek edepli pek kibar yazıyom ya. ne ettiniz bana
ben geldim sen gittin
ay yaptım sporumu çok şükür hemde hepsini ohhh
yap yap spor önemliii
yolla kız ben bulamadım dvd de bulamam burda
kardeş
ilknurcuuuummmmmm karnen hazırlandı tebrik ederim canım seniiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-34.html#post22663935
hemen yolluyom canım.... boş durmak yok eller havaya
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-34.html#post22663935
kapıdan mı bacadanmı nerde bekliyem kııı
ayy ne güzel inşallah bende görürüm mezuniyetimiiiii. çok tebrik ederim mihraceeeeeeee
özeline mesaj attım canım burada yayınlamak yasak sanırsam ki :)
böyle olmuyo kızlar hadi bakim sporunu yapmayan varsa kalkın acık oynayak
:118::118::118::118::118::118:
ben size bir de şarkı söyleyemmm nereden geldi aklıma acep:86::86::86:
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odan sokmalı
inş canım hepimiz görürüz
ne attın merak ettim bak
ay çatlak hatun oynayalaımmmm hehe:))) haydi oturmak yasakkk
çok duygusallaştım yaaaaa
tebrikler canım arkadaşımmmm
ay ayyçok duygulandımmmmmmay ay kızlarr desteklerinizzz için teşekkür ediyorummmm
aslıcım kupama bak ne güzellll:)))) en büyük kupaaaaa bneim hehehe:)))
çok gizli söylenmeeeez cııııısss
jullianın linkini canım şu hergün yaptığım spor. sana da atam ama ben indiremedim peşinen söyleyem çok karışık geldi gittim satın aldım
ayy ne güzel inşallah bende görürüm mezuniyetimiiiii. çok tebrik ederim mihraceeeeeeee
tamam ama açamadım salı ugraşırım yarın nöbet var..özeline mesaj attım canım burada yayınlamak yasak sanırsam ki :)
ay söylememne attın merak ettim bak
ay ayyçok duygulandımmmmmmay ay kızlarr desteklerinizzz için teşekkür ediyorummmm
aslıcım kupama bak ne güzellll:)))) en büyük kupaaaaa bneim hehehe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?