Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kansızlık için her şey :))
emir büyük yerden kıza kıza bana bi hal oldu..yok hep sebze yiyosunda yok bilmem nee :)

hımsss haksızdaa sayılmazzz canımmmm
ciğerr tavsiyee edeirmmm sakatatla aran iyiyseeeeeeeee
ay kansızlık için dalakDD en güzeliiiii gözleyeceksinn iiceee yerken üzerine bolcaa kimyon ohhhhhh

yok canım sıkıntı veriyor insana valla kotlar 2-3 ay olsun al mutlaka sıkma karnını sakınn

benim annem kırkımız bitince başlıyo mercimek çorbasına yemeklerin suyundan içiriyordu.. ben doğunca bi kavanoza 2 bal 1 tereyağını karışm yapmış her sabah 1 tatlı kaşığı yedirirmiş..
ay yok bal falan vermem de belki yavaş yavaş başlarım meyve sularına,sebze çorbalarına

bu emzirirken sorun olmaz di mi özge ya bende mi yapsam acabaaaaa????
ben mustelanın kremlerini almıştım ama 1 kutu anca bitirdim duruyo diğerleri 1 göğüs 1 karın için olan hiç açilmamiş, birer tanesi de 2 kere kullanılmışş çok üşendim sürmeye bi de pahalı namussuzlar kaldı öyleceeee

ayy iğrenc bi durum cidden sorup dururlar şimdiii

iyiymişş canım afiyet olsun poğacaların..heeh masum kebap

çok güzell canımmmmmmmmmmmmm

şekersiz kabak nasıl oluyo kii
çok güzellll

yeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz
çok şirin bayıldımmmmm

hoşgeldin niye yoruldun gezdinmi??

evet gezdik ya sinir oldum bi elbise bulamadım istediğim gibiiiiiii
hoş geldin şekerrr buradayızzzz biz hadi geçmişini yapta gel
geldim ama çıkcam geri kız mızmızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bi tane buldum aslında elbise ama göğsü sıktı bi büyüğü de büyük olduuu offff bıktım memişlerdennnn ..eskiden küçücüktüüü

bi tane buldum aslında elbise ama göğsü sıktı bi büyüğü de büyük olduuu offff bıktım memişlerdennnn ..eskiden küçücüktüüü

sen benimkileri görrrd şahlardı şahbazz oldularrr herbiri kafam kasar şuandaaaDD
şimdiden böyleyseeee ay neyseeDd

arkadaşlar ben geldim.biraz geçmişe baktım.foruma alışmaya ve sizleri tanımaya çalışıyorum.ama şunu gördüm ki 2 günde alışkanlık yaptı özledim akşama kadar

mihrace hemşerim adanalıyım ama ne hikmetse et yiyemiyorum.küçükken belliymiş benim obur olacağım.daha mini miniyken bir tencere et yemişim sonra asla yedirememişler bana.hamileyken başladım biraz biraz o da sadece kebap

:)) bıktırmışlar senii birdennn:)
neyseeee zaten insan et yiyecekse kebap yemeliDDDDDDd hehe

:))) şubatttaaa alacağımmmmm inş.
ayy bende alayımmmmmmm krem yaaaaaaa ama bende üşenirim sne gibi:)

juliannayı nerden buluyon:44:
dvd sini satın aldım canım ama istersen biri link yollamıştı gönderem sana. ben bir türlü indiremedim o linkten ktunelle falan giriyon karışık geldi vazgeçip satın aldım :)
yeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz

karınlar dümdüz sloganına da bayıldım bu arada.benim göbüş benden bir adım önde gidiyor da.eeeeyyyyyy göbüş sözüm sana eriyecek ve dümdüz olacaksın tamammı,anlaştık mı
ay arkadaşlar hiç unutmam geçtiğimiz yaz denizde bir kadın benim haşmetli göbeğime ve oğluma bakıp kardeş geliyor herhalde demişti.

amanın çok kötü olmuş bu hemşerimmmm karnın dümdüz olduğunda inş. aynı kaıdnla birdaha kaşrılaşırsın hıhhhh

Karınlar dümdüz, totolar oval ve biçimli, beller incecik ve kavisli, basenler yok bacaklar sütun gibi olsun innnnşşşaallllaaahhhh..
ya kızlar ben gayet çatlak ve yırtık bir arkadaşım 70*79 topiğinde ama nedense sizin topikte bir ağırlık çöktü bana pek edepli pek kibar yazıyom ya. ne ettiniz bana

DD biz edepli kızlarızzz ayak uyduruyorsun bizeDDDD hehe
şaka bir yana açarızz seni hayatımD merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…