Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cadı yaaa yavaş yavaş yemeklerin tadından baktır canım kaşığın ucuyla ek gıdalara başlayınca zorlanmazsın

günaydın salihacığım nasıl gidiyor hayat mayat

günaydın canımm şimdilik herşey yolunda... şu yalnızlık tek sıkıntımm.. off bi arkim olsa vakit geçireceğim ne güzel olur.. aslında siz varken kimseye ihtiyaç duymuyorum ama et ete değecek yanüüüü

yok canım yakınında da istiyor insan şöle karşılıklı oturup bi çay içeceksin bi sohbet muhabbet o çok başka...hiç mi yok orda yaa..

aslı canım ben şimdi hafta sonu yoktum çünki net yoktu cmtesi elektrkler yoktu zatenn akşama kadar şimcik ben cezayamı kaldım merak ettim

yok canım yakınında da istiyor insan şöle karşılıklı oturup bi çay içeceksin bi sohbet muhabbet o çok başka...hiç mi yok orda yaa..
canımın sıkıntısından 1 senedir pencereden bile bakmıyordumm.. oturduğum semt hep öğrenci.. zaten yeni taşındım 3 ay falan oldu.. buranın yabancısıyımm.. dikiş kursuna yazılmıştım yeni birileriyle tanışırım diye.. ooooooooo en genci 45 yaşında.. emekli hanımlar canları sıkılmış kursa gelmiş.. 3 haftaa gittim bıraktımm bize yakın kadınlar lokali varmış oraya gitmeyi düşünüyorumm.. haftaya.. spor solonuda varmış kardiyo aletleri falan..

evet canım süper oldu gerçi bu hafta ek ders alamayacaz ama olsun
bugün günümüz var bizde herkesi arayıp öğlen çağıracaz güne
ayyyyyyyyyyy ne güzel yaa offf bende kız arkadaşlarımı istiyorum.. öğrenciyken toplanıp bana gelmişlerdi 1 düdüklü makarna yapmıştık.. ama ne tatlıydı o mkarna..

günaydın kızlar.dün menümü yazdım tabii yine mavi yapamadım.hayır ben görmüyorum diye kocişi çağırdım oda mavi yapamadı.bilgisayar özürlüyüm herhalde

aslı canım ben şimdi hafta sonu yoktum çünki net yoktu cmtesi elektrkler yoktu zatenn akşama kadar şimcik ben cezayamı kaldım merak ettim

canım cezaya kaldın sende
senin haftasonları bundan sonra ne olacak canım girebilecek misin

ayyyyyyyyyyy ne güzel yaa offf bende kız arkadaşlarımı istiyorum.. öğrenciyken toplanıp bana gelmişlerdi 1 düdüklü makarna yapmıştık.. ama ne tatlıydı o mkarna..

canım açıkcası bu gün olduğu için çok iyi anlaşmadığın kişilerde var aynı tatı alamayacam açıkcası ama yakın dostlarınla bir araya gelmek güzel oluyor

günaydın kızlar.dün menümü yazdım tabii yine mavi yapamadım.hayır ben görmüyorum diye kocişi çağırdım oda mavi yapamadı.bilgisayar özürlüyüm herhalde

canım dana önce yapamayanlar kontrol panelinde düzeltmişlerdi galiba ama nerden bilmiyorum salihacım sen nerden yapmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…