- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.981
süper olmuş canımm hayırlı olsun
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
:124::119::119::124:
tsk canımmmm dün 3 saat kadar gezdik ama 1 saat yazdımtebrik edetim seni ben iice saldım spor olayını canım çok sıkılıyo yapmadığıma ama enerji bulamıyorum yapacak
wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm
günaydınn kızlarrrrrr
anam benimki çok hareketliydi kıpır kıpırdıııı.hiç durmuyoduu..belliymiş hiç uyumayacağı hehehhe....
yok tatlım vermiyorum dahaa..ya tabiki en sağlıklı anne ineği sütü ama bi kere muhallebi denedim bayıldı vermeyince kızıyo ağlıyo heheheh bi hoşuma gitti ki bi de meyve yalamaya bayılıyo cuk cuk nasıl yalıyo emiyoo onu da çekince kızıyo hehehehe
günaydın salihacığım nasıl gidiyor hayat mayat
günaydın canımm şimdilik herşey yolunda... şu yalnızlık tek sıkıntımm.. off bi arkim olsa vakit geçireceğim ne güzel olur.. aslında siz varken kimseye ihtiyaç duymuyorum ama et ete değecek yanüüüü
günaydın kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
aslı tam olarak ne yazcaktımm
günaydın hoşgeldin canım
üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım diye 30 tene mesaj yazacaksın canım
canımın sıkıntısından 1 senedir pencereden bile bakmıyordumm.. oturduğum semt hep öğrenci.. zaten yeni taşındım 3 ay falan oldu.. buranın yabancısıyımm.. dikiş kursuna yazılmıştım yeni birileriyle tanışırım diye.. ooooooooo en genci 45 yaşında.. emekli hanımlar canları sıkılmış kursa gelmiş.. 3 haftaa gittim bıraktımm bize yakın kadınlar lokali varmış oraya gitmeyi düşünüyorumm.. haftaya.. spor solonuda varmış kardiyo aletleri falan..yok canım yakınında da istiyor insan şöle karşılıklı oturup bi çay içeceksin bi sohbet muhabbet o çok başka...hiç mi yok orda yaa..
ayyyyyyyyyyy ne güzel yaa offf bende kız arkadaşlarımı istiyorum.. öğrenciyken toplanıp bana gelmişlerdi 1 düdüklü makarna yapmıştık.. ama ne tatlıydı o mkarna..evet canım süper oldu gerçi bu hafta ek ders alamayacaz ama olsun
bugün günümüz var bizde herkesi arayıp öğlen çağıracaz güne
aslı canım ben şimdi hafta sonu yoktum çünki net yoktu cmtesi elektrkler yoktu zatenn akşama kadar şimcik ben cezayamı kaldım merak ettim
ayyyyyyyyyyy ne güzel yaa offf bende kız arkadaşlarımı istiyorum.. öğrenciyken toplanıp bana gelmişlerdi 1 düdüklü makarna yapmıştık.. ama ne tatlıydı o mkarna..
günaydın kızlar.dün menümü yazdım tabii yine mavi yapamadım.hayır ben görmüyorum diye kocişi çağırdım oda mavi yapamadı.bilgisayar özürlüyüm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?