- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.941
bak oturdu karşıma cips, bira, şeker yiyo bizde zayıflamaya çalışıyoz
ya bende bi bakayım nasıl belaymış öğrenmek istiyorum
ama fırın o kadar ısınmıyorki 200 derece de pişiriyom kız sebze yemi kocam hep çöpe gidiyoooosebzeli yemekler yapsan...... böyle poğaçalar pek sağlıklı değil içine koyduğumuz yağ 375 derecede trans yağ olur.. sadece zeytinyağı o kadar ısınabilir....
he şu dört yol ağzında var bi tane orada girerim :)neiyyyy erzurumda nerde giyecen mayoyu havuzbaşında mı
anamm 1 günden cezamı alıyoduk ben bilmiyodumm üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü haftada 3 gün uğramayan cezalı oluyo biliyodumm
afiyet olsun mikemmelsabah
2 dilim ekmekten yapılmış tost
biber
domates
2 bardak çay
öğle
1 muz
akşam
1 kase çorba
2 kaşık patates kavurması
ara
1 kivi
5 fındık
yeni avataırm nasıl kızlarrr Allahım sen utandırmaa inş. hiç bir sorun çıkmaz
ben arada bir çatlıyom zaten şeker :)
ya avatarın cok guzellllllllllllllllll
ilknurcuuuummmmmm karnen hazırlandı tebrik ederim canım seniiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-34.html#post22663935
günaydınnnn gününüz güzel olsun pazartesi sendromunuz olmasınn nasılsınızz
yok canım sıkıntı veriyor insana valla kotlar 2-3 ay olsun al mutlaka sıkma karnını sakınn
ay yok bal falan vermem de belki yavaş yavaş başlarım meyve sularına,sebze çorbalarına
bu emzirirken sorun olmaz di mi özge ya bende mi yapsam acabaaaaa????
labnenin light olması lazımmsıra menümde
sabah:1 ince dilim ekmek+1 yemek kaşığı labne
öğle:yarım simit
akşam:3 kaşık kısır+3 kaşık mantar salatası+1 minik boy haşlanmış patates+yoğurt
ara:yarım elma+yarım kivi+yarım portakal
akşam çok yediğimi biliyorum ama dışardaydık anca bunları buldum
meyve konusunda eleştirilerinizi dikkate aldım
özeline mesaj attım canım burada yayınlamak yasak sanırsam ki :)
ya ben hala elbise alamadım napcam ben yaaaaaaaaaa bu c.tesi nişannnn
mihracee, tedis, melekaysee+, fiyona_07+
kızlarrrr sesinizz neden çıkmıyor bakimmmmm
ya sen eşini bırak kendi diyetine bak.. eşinle aynı şeyleri yersen nasıl kilo vericezz.. bende bi çorba bi yemek yapsam 4-5 gün bitmiyo.. çocuk yok tek başıma yiyorum.. eşime başka yemekler yapıyrum ama onları yemiyorumm... sen bilirsinnbak oturdu karşıma cips, bira, şeker yiyo bizde zayıflamaya çalışıyoz
ama fırın o kadar ısınmıyorki 200 derece de pişiriyom kız sebze yemi kocam hep çöpe gidiyoooo
r
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
:124::119::119::124:
2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan
hahahahaaa canım sen içinden geldiği gibi davran...şimdi daha alışmaya çlışıyorsun ondandır açılırsın sen daha :)))))))))))))Karınlar dümdüz, totolar oval ve biçimli, beller incecik ve kavisli, basenler yok bacaklar sütun gibi olsun innnnşşşaallllaaahhhh..
ya kızlar ben gayet çatlak ve yırtık bir arkadaşım 70*79 topiğinde ama nedense sizin topikte bir ağırlık çöktü bana pek edepli pek kibar yazıyom ya. ne ettiniz bana
bir günden ceza almıyorsun canım günde 7 mesaj yazmadığın için alıyorsun
30 mesdaj yazacaksın tek tek hepsindede üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım diye yazacaksın
3 gün uğramayan diskalifiye oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?