Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan

wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrrr

:124::119::119::124:​

günaydınnnn gününüz güzel olsun pazartesi sendromunuz olmasınn nasılsınızz
günaydınn kızlarrrrrr

anam benimki çok hareketliydi kıpır kıpırdıııı.hiç durmuyoduu..belliymiş hiç uyumayacağı hehehhe....
yok tatlım vermiyorum dahaa..ya tabiki en sağlıklı anne ineği sütü ama bi kere muhallebi denedim bayıldı vermeyince kızıyo ağlıyo heheheh bi hoşuma gitti ki bi de meyve yalamaya bayılıyo cuk cuk nasıl yalıyo emiyoo onu da çekince kızıyo hehehehe

hahahahaaa güldürüdün beni..enrjin güzel canım :))

kızlar inanamayacaksınız ama benim kız dün 10 da uyudu dışarda gezince yoruldu heralde neredeyse uyumadı dışarda bakındı salak salakk.=) eşime dedim bu böyle olacaksa ben hergün bi alışveriş merkezindeyim deli gibi gezcez kızımla hehehhe

afiyet olsunn menü güzel.. biraz önce bi yazı okudum.. sucuk salam doymuş yağ fazla olduğu için kanser etkeni çokmuş.. en azından tavuk sucuğu yemek gerekirmişşş

hehehehe ya orası bizim bile pestilimizi cıkarıyo

ohhhh süpermiş darısı başımıza tatil yaklaştıkca okul cekilmiyorrr..geri kalan 3 gunde rapor al git guzelce evine???

amin canım
bizde bir kaymakam var bizden önce bizim ne düşüneceğimizi anlıyor valla rapor alsak hemen bizi heyete gönderir gerçekten hasta mı bu diye

ay ay bendee duygusalaştım çok hoşuma gitti bu karnee bneim
kızlarrr darısı sizlerin bşaınaa hadi beni yanlızz bırakmayınn:))

canım ben hedef tarihi olarak kendime 1 mayısı hedefledim o zaman inşallah mezun olurum ama burayı nasıl bırakıcam onu bilemiyom..bi daha mı hedef belirlesem ki bu seferde 45 yaparım sonrada kilo alma topiğine katılıp kilo almaya çalışanların arasına katılırım heralde :)))

verirsin cnaım ben 4 ay gibi bi sürede 9 kilo verdim sende o zmana kadar bu azimle 13 kiloyu verirsin yane

wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm

evet canım süper oldu yarında dışarda nöbetçiydim nasıl tutacam diye düşünüyordum bende

güzelmiş valla baktın uyumuyo doğru gezmeyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…