- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.961
2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
:124::119::119::124:
günaydınn kızlarrrrrrgünaydınnnn gününüz güzel olsun pazartesi sendromunuz olmasınn nasılsınızz
bayyıııııılllldddııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm çok güzel olmuş...canım benm kalbini ferah tut sen tabi kendine de dikkat et..bende hep korktum hamileliğim boyunca hareket etmeye başlayınca biraz rahatlamıştım çünkü 3 saate bi beklerdim ediyor mu etmiyor mu diye edince rahatlardım...ayy karnımda ki hareketlerini o kadar çok severdim ki anlatamam dünyanın en güzel duygusu canım senin de yaşaman ne güzel...allah hayırlısıylıda kucağına versin canım..şu ilk 4 ayı atlattın mı rahtalarsın biraz
yok tatlım vermiyorum dahaa..ya tabiki en sağlıklı anne ineği sütü ama bi kere muhallebi denedim bayıldı vermeyince kızıyo ağlıyo heheheh bi hoşuma gitti ki bi de meyve yalamaya bayılıyo cuk cuk nasıl yalıyo emiyoo onu da çekince kızıyo hehehehecanım sen ek gıda vermiyorsun sanırım daha...ben de emziriyorum hala defneyi günde 5 kere filan anca emiyor artık beni gece çok emiyor...ben çocuk doktoruna gittiğimde doktor bana sütün sakıncalı şeyleri süzer sağlıklı olanları verir bebeğine ama çok yoğunsa o zaman geçebilir demişti..bilmiyorum sen daha deneme canım istersen ek gıdalara başlayana kadar en azından....
böyle olmuyo kızlar hadi bakim sporunu yapmayan varsa kalkın acık oynayak
:118::118::118::118::118::118:
ben size bir de şarkı söyleyemmm nereden geldi aklıma acep:86::86::86:
şu kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odan sokmalı
vayy cezaya mı kaldın şekerimmm=)))))))))))ayy bilsem girerdim beee..
yani şimdi ben cezalı mı oldum
hehehehee teşekkür ederim canım...
çok güzel yaptık çünkü biz onu
ilknurcuuuummmmmm karnen hazırlandı tebrik ederim canım seniiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-34.html#post22663935
afiyet olsunn menü güzel.. biraz önce bi yazı okudum.. sucuk salam doymuş yağ fazla olduğu için kanser etkeni çokmuş.. en azından tavuk sucuğu yemek gerekirmişşşkızlar dün ki menüm
sabah 3 çatal sucuklu yumurta 1 dilim ekmek
2 fincan şekersiz çay 3 adet siyah zeytin 1 dilim peynir
domates salatalık
ara 1 fincan yeşil çay
öğlen 2 yk yulaf ezmesi ve 3 yk yoğurt
ara ödem söktürücü çaydan 1 bardak
akşam 3 adet köfte 5 yk makarna
boooooolll salata
ara ödem söktürücü çay (tadı çok fena zorla içiyorum)
kızlar inanamayacaksınız ama benim kız dün 10 da uyudu dışarda gezince yoruldu heralde neredeyse uyumadı dışarda bakındı salak salakk.=) eşime dedim bu böyle olacaksa ben hergün bi alışveriş merkezindeyim deli gibi gezcez kızımla hehehhe
ohhhh süpermiş darısı başımıza tatil yaklaştıkca okul cekilmiyorrr..geri kalan 3 gunde rapor al git guzelce evine???
:))))))))))) sanırım belki evet ayy kuralı yanlış biliyormuşumvayy cezaya mı kaldın şekerimmm=)))))))))))
ayy bilsem girerdim beee..
yani şimdi ben cezalı mı oldum
ay ay bendee duygusalaştım çok hoşuma gitti bu karnee bneim
kızlarrr darısı sizlerin bşaınaa hadi beni yanlızz bırakmayınn:))
süper olmuş canımm hayırlı olsun2 gün kar tatiliiiiiiiiiiiiiii
ooohh ohh yandan
önümde 13 kilo var hazirana gelirim inşallah sen bekle beni :))))
sıfır göbek sütun bacaklar ile gelecem :))))
ay iki topikte birden yazışmak iyi geldi. sizi de çok sevdim kızlar inşallah bu gazla verecem bu sefer verem ne olur yaza 38 beden mayo almak istiyooooooom
canım nasıl bilsem girerdim kız biz gelene gidene durmadan 7 mesaj 7 mesaj diye boşuna mı diyoz
wuuuu süpermiş canımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar inanamayacaksınız ama benim kız dün 10 da uyudu dışarda gezince yoruldu heralde neredeyse uyumadı dışarda bakındı salak salakk.=) eşime dedim bu böyle olacaksa ben hergün bi alışveriş merkezindeyim deli gibi gezcez kızımla hehehhe
ii geceler
yarım saat bisiklet
1 saat yürüyüş yaptımm
sporumu yaptım geldim.40 dakika koşu bandı hız 6 birde 10 dk bisiklet
mihrace tebrikler.http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif
darısı hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?