- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.201
istanbul özlenmez mi yaaaaaaaaaaaaa..olsun ya yinede hesaplaman çok güzel benceeeeeee
İstanbul'dan sonra Erzurum iyi kopmuşsun İstanbul'dan..eşimin işi burda oldugu için hiç kopmaya niyetim yok..artısıyla eksisiyle İstanbull derim başka bişi demem :)
eşinde memursa gelirsiniz İstanbul'a nolcak ?? :))
ne kadarmış 1 poğaca kalorisi??
ahh istanbul ne özledim seniiiii.
bu arada bir poçam 70 kalori ama küçükler birazda ondan. birde yağ olarak becelin %40 yağ oranı olan becel formumdan koydum. bir daha ki sefere zeytin yağı ve yarı yarıya kepekle yapacam.
menümüde yazam:
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim şimdik yedim) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay(belkide 10)
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydum akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...
işlerim yoğun kızlar giremeyebilirim siz yorum yapın menüye sonra okurum ben onlarıııı. byeeeeeeeeee
(yazdığım gibi okuyun) "elenktirinkler" gittii.. bataryasıda bitiyo pcnin sonra görüşürüz kızlarr
oyacıgım napıyosun hafta sonu senin evin o tarafta takıldık..cok seviyorum ben sarıyeriii
anaaaa e bi çayımı kahvemi içseydiniz ya yahu gelmişken. ben de çok seviyorum istanbulun en güzel semtlerinden biri bence de:)) semtim diye demedim bunu yani.
hehehehe cok ilerde ordan villa alacam :) inşallah sagol bebişim bi organizasyon için gittik..orduevindeydik..
trafiği fena yolu dar
öğretmenevine de cok gidiyoruz..manzarası süpperrr
öğretmenevine cemle biz de gidiyoruz. cem in babası kore gazisi oldugundan (rahmetli) onun da bir kartı var. gerçi kartsız da giriliyor. bak ne soracağım sana ögretmenevinde cuma ve cumartesi günleri canlı müzik var adamın afişteki tipi komik geldiğinden gitmedim hiç:) sen gittin mi nasıl programı
yok cnm haberim yok ondan..eğlence mi fasıl falan mı tarzı ne??
yok türküymüş. biz şirketteki hatunkişilerle beylerbeyindeki örtmenvine gitmeyi planlıyoruz yakın zamanda. orda fasıl varmış şarkılar beni söylüyor mu dillerde nağmemi adım diye bir bakasım var benim bu ara:))))))))))))
SABANCI ÖĞRETMENEVİNİ DİYOSUN SEN ORASI COK GUZEL CANIM..tÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ÖĞRETMENEVİ..
Bizde oyle bir moddayızda artık 1 ay sonra sömestır girecek araya :)
hava iyiyken ama deniz kenarı cok esiyor. manzarası süper cunku dışarda oturmak lazım :)
bebeişim kacıyorum ben görüşürüz sonra öptümm
hımm. olsun ya güzel havada da gideriz bana her gün bayram zaten :)
anam ne çabuk koptuuuevet şekerim düngeldi.. akşam 1 saat bindim bandı koptusabah yaptık
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhamur işlerini sevenler öğlen yemeğinde kepekli makarna veya tost tüketebilir.
oh iyi kurtuldun kop koooooooooooooppppppppppppperilerim kar yağışı nedeniyle bursa seyahatim iptal oldu ve haftaya aynı güne ertelendi şu an sevinçten zumba yapasım var.
kalplere bas bir zımbaaa rumba da rumba rumbaaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzel menünnnnnnnnnahh istanbul ne özledim seniiiii.
bu arada bir poçam 70 kalori ama küçükler birazda ondan. birde yağ olarak becelin %40 yağ oranı olan becel formumdan koydum. bir daha ki sefere zeytin yağı ve yarı yarıya kepekle yapacam.
menümüde yazam:
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim şimdik yedim) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay(belkide 10)
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydum akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...
işlerim yoğun kızlar giremeyebilirim siz yorum yapın menüye sonra okurum ben onlarıııı. byeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?