Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah çavdar ekmekli beyaz peynirli sanviç

ara yok

öğle 3 tane fırında pişmiş tavuk kanat, az mantar çorbası, 2 çatal spagetti, havuç ve rokalı salata, biraz cacık

ara yok

akşam sanırım sadece yoğurt yada meyve yerim.

1.5 litre su

çorbanın kalorisini salladım yav. hazır çorba yiyom ama hiç arkasına bakmadım akşam bir bakam bak kaç mış

keki yiyem mi kimse yeme dememiş yiyecem akşam gidince bakın...

Akşam ne kadar az yersek o kadar kilo verimi hızlanıyor tecrübe ettim kesinlikle.. O yüzden yiyeceksen bile bu akşam olmasın bence..

Son düzenleme:
şaka mı bu? kek falan yeme

Akşam ne kadar az yersek o kadar kilo verimi hızlanıyor tecrübe ettim kesinlikle.. O yüzden yiyeceksen bile bu akşam olmasın bence..

saolun kızlar. acil çıkacambirazdan.
bugün az yiyince canım istemişti. kalori değeri baya düşük oldu700 civarı.
ama haklısınız yarın sabah yesem hadi neyse akşam akşam boşvereyim..onun yeriner bir iki meyve falan yerim artık :)

meyve ye olmadı peynir falan ye tatlı ihtiyacın var sa hurma ye yanında deviz içi ye 2 tane

ben geldim kızlar çok şükür misafirleri gönderdik darısı benim ve diğer ev arkadaşımın başına

kimsede yok şuan biraz dinleneyim ben bu arada boğazım şişiyor ya hap aldım hemen

çok güzellll yaaaa kıskandımmm

evet ya doğru diyorsun bende o yüğzden öğlen çikolata yedim heheh

ayy bencede başarabilirsen ne güzellll

ben geldim kızlar çok şükür misafirleri gönderdik darısı benim ve diğer ev arkadaşımın başına

kimsede yok şuan biraz dinleneyim ben bu arada boğazım şişiyor ya hap aldım hemen
iyi bakalım..ay yine mi hasta oluyosun canım yaaaaaaaaaaaa

kızlar emoş mesaj atmış bugün nete giremeyecekmiş sizede selamı var
nöbetteydi sanırsammm

sabah
1 kase nesfit sütle

ara
2 tane madlen çikolata

öğle
1,5 kase peynirli makarna az yağlı

ara
2 madlen çikolata (çikolata krizim tuttu)

akşam
4-5 kaşık pazı yemeği
2 kaşık yoğurtt

daha da bişi yemicem sapıttım bugun çikolalatayıı
spor daha yapmadım akşam yapicimmm

ya s
en çok güzel yiyorsun ya öğlen güzel yiyip akşam hafif ah bende becerebilsemm

bend ekaçırdım bir ara tele baktım
bugün çokk hızlı ilerledi sayfalarrDDD maşallah maşallah:))
çok az yiyordun şimdi miktarı arttırdın diye mi oldu.. yoksa bebek ceviz kadar mı oldu
aslınd amiktar artttırmadım amaa ara öğünlerrr girdiii onlardan dolayı snaırım( kilom aynı salihacım ama gneişleme var anlamaıdm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrr süperrrrrrrrrrr bebişşş artıkk büyümeye başladıı veeeee yerıı dar olmasınn yaniiiii bebişinnnnnnn
evet sanırım büyüyorrrrr fıstık:))))büyüsün büysünn kuzum hemencik gelsin kucağımada seveyim onu gece gündüzzzz
bakk şimcikk kızıyorummmm tartıyuu unuttt unutt 9 ay boyuncaaa bebişş doğsunda birr birr anlatıcammmmm bakk bunlarııı
tatlıcım benim yaaa kızmaaaa unutmam mümkün değilki yaaaa sabah akşam aklımdaDDDDD
ama ama şikayet etmeee benii:)))) öğünlerimi aksatmıyorum yemem gerekenleri yiyorumD ama tartıyıda unutamyıroumDD

bebişi bize versin biz pışpışlarız ilkoşda zayıflasınn
:))))) hımssss bişi diyemiyorumDD hehe gelirsiniz sevmeye

ilk kez bir takıma girdim. Daha önce gebelik bölümlerinde yazdım. Belki ordan hatırlarsın.
canım bana yabancı gelmiyorsunDDDD
toplamda fazla yemiyoruz tek sıkıntı akşam yemeğini ağır yememizz

yanlış alıntıya yazmışım akşamları az yiyelimm
bişi anlamaıdm yaaaaaaa kime yazdıydınDD
kız diet değil bildiğin poça. sadece yağını az koydum birde toplam kalorisini hesapladım böylece poça başına ne aldığımı görem dedim :)
ay canım ben diyet poğaçaa sanmıştımmmmmDDD pardon

hamur işlerini sevenler öğlen yemeğinde kepekli makarna veya tost tüketebilir.
kepekli makarna ilk defaa duydummmmmm
perilerim kar yağışı nedeniyle bursa seyahatim iptal oldu ve haftaya aynı güne ertelendi şu an sevinçten zumba yapasım var.

kalplere bas bir zımbaaa rumba da rumba rumbaaaaaaaaaaaaaaaa
yaşasınnnnnnnnnnnnnnn bize kaldın hehehee haydi rumbaaaa DD
meyve ye senn kek yemeDDD
menün sayfayı doldurmuş ama içerik olarak gayettt güzelllllllll:)) afiyet olsun

(yazdığım gibi okuyun) "elenktirinkler" gittii.. bataryasıda bitiyo pcnin sonra görüşürüz kızlarr
çatlak kız yaaa:))) sevmek seni:)))
çok güzel menün canım afiyet olsunnnnn süper süperrrrr
Bugün spora da gitmem gerekiyordu ama gidemedim adet olduğum için ağrılarım vardı. Çarşamba ve Cuma gideceğim telafi ederim artık.
DD bize kaldın yani sende hehe :) bu arada geçmiş olssunnnnnnnnn
afiyet olsun yaaaaa çok güzelll ben abartmışım sizin menüleri görünceeeeeeee (( kendi adıma üzgünüm
çorbanın kalorisini salladım yav. hazır çorba yiyom ama hiç arkasına bakmadım akşam bir bakam bak kaç mış

keki yiyem mi kimse yeme dememiş yiyecem akşam gidince bakın...
ay yemeee şekerrrrrrrr meyve yeee akşam tatlı yemeeeeee
hoş geldin canımmmmmm
geçmiş olsun darısı sana olsun hehe
siz ayrı ayrımı misafir kabul ediyorusnuzzzz

kızlar emoş mesaj atmış bugün nete giremeyecekmiş sizede selamı var
saolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))

hımsssss sen biraz kaçırmışssın sankiDDDD afiyet olsun kuzucum

kızlar menümüyazıyorum ama utanıyorum yaa menüleirnizz ne güzel sizin((((

sabah:1 yumurta,yarım dilim ekmek
ara:1 bardak süt
öğlen:yarım pide (4 dilimcikti),1 bardaka ayran
ara:5 kayısı kurusu,3 ceviz
akşam:1 tabak sıkıcık çorbası (taneli bir çorba),2 yk sütlaç
ara:1 portakal,yarım elmaa

:)))))) nekada rçok ymeişim dimiDDD utanıyorum kendimdennn ayyyyyyyyyy yangın vaaarrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…