- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.221
çorbanın kalorisini salladım yav. hazır çorba yiyom ama hiç arkasına bakmadım akşam bir bakam bak kaç mışhangi çorba olaki öyle 100 calori
çorbanın kalorisini salladım yav. hazır çorba yiyom ama hiç arkasına bakmadım akşam bir bakam bak kaç mış
keki yiyem mi kimse yeme dememiş yiyecem akşam gidince bakın...
çorbanın kalorisini salladım yav. hazır çorba yiyom ama hiç arkasına bakmadım akşam bir bakam bak kaç mış
şaka mı bu? kek falan yeme
Akşam ne kadar az yersek o kadar kilo verimi hızlanıyor tecrübe ettim kesinlikle.. O yüzden yiyeceksen bile bu akşam olmasın bence..
saolun kızlar. acil çıkacambirazdan.
bugün az yiyince canım istemişti. kalori değeri baya düşük oldu700 civarı.
ama haklısınız yarın sabah yesem hadi neyse akşam akşam boşvereyim..onun yeriner bir iki meyve falan yerim artık :)
çok güzellll yaaaa kıskandımmmmerhaba kızlar ben bugünki menümü yazayım.
sabah: 2 adet kızarmış çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
çeyrek greyfurt
öğle: 4 kaşık ıspanak kavurması
4 kaşık yoğurt
Akşam salata yada ıspanak yerim ekmeksiz henüz bilmiyorum.
evet ya doğru diyorsun bende o yüğzden öğlen çikolata yedim hehehAkşam ne kadar az yersek o kadar kilo verimi hızlanıyor tecrübe ettim kesinlikle.. O yüzden yiyeceksen bile bu akşam olmasın bence..
ayy bencede başarabilirsen ne güzellllsaolun kızlar. acil çıkacambirazdan.
bugün az yiyince canım istemişti. kalori değeri baya düşük oldu700 civarı.
ama haklısınız yarın sabah yesem hadi neyse akşam akşam boşvereyim..onun yeriner bir iki meyve falan yerim artık :)
iyi bakalım..ay yine mi hasta oluyosun canım yaaaaaaaaaaaaben geldim kızlar çok şükür misafirleri gönderdik darısı benim ve diğer ev arkadaşımın başına
kimsede yok şuan biraz dinleneyim ben bu arada boğazım şişiyor ya hap aldım hemen
nöbetteydi sanırsammmkızlar emoş mesaj atmış bugün nete giremeyecekmiş sizede selamı var
ya ssabah çavdar ekmekli beyaz peynirli sanviç
ara yok
öğle 3 tane fırında pişmiş tavuk kanat, az mantar çorbası, 2 çatal spagetti, havuç ve rokalı salata, biraz cacık
ara yok
akşam sanırım sadece yoğurt yada meyve yerim.
1.5 litre su
selam yeriniz varmış gelebilirmiyim :26:
malesef şuan yeni birilerini aldık yerimiz kalmadı
bugün çokk hızlı ilerledi sayfalarrbend ekaçırdım bir ara tele baktım
aslınd amiktar artttırmadım amaa ara öğünlerrr girdiii onlardan dolayı snaırımçok az yiyordun şimdi miktarı arttırdın diye mi oldu.. yoksa bebek ceviz kadar mı oldu
evet sanırım büyüyorrrrr fıstık:))))büyüsün büysünn kuzum hemencik gelsin kucağımada seveyim onu gece gündüzzzzayyyyyyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrr süperrrrrrrrrrr bebişşş artıkk büyümeye başladıı veeeee yerıı dar olmasınn yaniiiii bebişinnnnnnn
tatlıcım benim yaaa kızmaaaa unutmam mümkün değilki yaaaa sabah akşam aklımdabakk şimcikk kızıyorummmm tartıyuu unuttt unutt 9 ay boyuncaaa bebişş doğsunda birr birr anlatıcammmmm bakk bunlarııı
:))))) hımssss bişi diyemiyorumbebişi bize versin biz pışpışlarızilkoşda zayıflasınn
canım bana yabancı gelmiyorsunilk kez bir takıma girdim. Daha önce gebelik bölümlerinde yazdım. Belki ordan hatırlarsın.
toplamda fazla yemiyoruz tek sıkıntı akşam yemeğini ağır yememizz
bişi anlamaıdm yaaaaaaayanlış alıntıya yazmışımakşamları az yiyelimm
ay canım ben diyet poğaçaa sanmıştımmmmmkız diet değil bildiğin poça. sadece yağını az koydum birde toplam kalorisini hesapladım böylece poça başına ne aldığımı görem dedim :)
kepekli makarna ilk defaa duydummmmmmhamur işlerini sevenler öğlen yemeğinde kepekli makarna veya tost tüketebilir.
yaşasınnnnnnnnnnnnnnn bize kaldın hehehee haydi rumbaaaaperilerim kar yağışı nedeniyle bursa seyahatim iptal oldu ve haftaya aynı güne ertelendi şu an sevinçten zumba yapasım var.
kalplere bas bir zımbaaa rumba da rumba rumbaaaaaaaaaaaaaaaa
meyve ye senn kek yemeSabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim şimdik yedim) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay(belkide 10)
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydum akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...
işlerim yoğun kızlar giremeyebilirim siz yorum yapın menüye sonra okurum ben onlarıııı. byeeeeeeeeee
çatlak kız yaaa:))) sevmek seni:)))(yazdığım gibi okuyun) "elenktirinkler" gittii.. bataryasıda bitiyo pcnin sonra görüşürüz kızlarr
çok güzel menün canım afiyet olsunnnnn süper süperrrrrmerhaba kızlar ben bugünki menümü yazayım.
sabah: 2 adet kızarmış çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
çeyrek greyfurt
öğle: 4 kaşık ıspanak kavurması
4 kaşık yoğurt
Akşam salata yada ıspanak yerim ekmeksiz henüz bilmiyorum.
Bugün spora da gitmem gerekiyordu ama gidemedim adet olduğum için ağrılarım vardı. Çarşamba ve Cuma gideceğim telafi ederim artık.
afiyet olsun yaaaaa çok güzelll ben abartmışım sizin menüleri görünceeeeeeeesabah çavdar ekmekli beyaz peynirli sanviç
ara yok
öğle 3 tane fırında pişmiş tavuk kanat, az mantar çorbası, 2 çatal spagetti, havuç ve rokalı salata, biraz cacık
ara yok
akşam sanırım sadece yoğurt yada meyve yerim.
1.5 litre su
ay yemeee şekerrrrrrrr meyve yeee akşam tatlı yemeeeeeeçorbanın kalorisini salladım yav. hazır çorba yiyom ama hiç arkasına bakmadım akşam bir bakam bak kaç mış
hoş geldin canımmmmmmben geldim kızlar çok şükür misafirleri gönderdik darısı benim ve diğer ev arkadaşımın başına
kimsede yok şuan biraz dinleneyim ben bu arada boğazım şişiyor ya hap aldım hemen
saolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))kızlar emoş mesaj atmış bugün nete giremeyecekmiş sizede selamı var
sabah
1 kase nesfit sütle
ara
2 tane madlen çikolata
öğle
1,5 kase peynirli makarna az yağlı
ara
2 madlen çikolata (çikolata krizim tuttu)
akşam
4-5 kaşık pazı yemeği
2 kaşık yoğurtt
daha da bişi yemicem sapıttım bugun çikolalatayıı
spor daha yapmadım akşam yapicimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?