- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.181
slm canııım yeni baktım nete pardon yanıt gecikti. bende erzurumda devlet memuruyum 31 yaşındayım evliyim çocuk yok. 3 aydır 70-79- topiğindeydim şimdide size geldiiim. istanbulda okudum benim şehriiim çok severim ve çok özledim kaç senedir gidemedim yav :)))
kız diet değil bildiğin poça. sadece yağını az koydum birde toplam kalorisini hesapladım böylece poça başına ne aldığımı görem dedim :)
slm canııım yeni baktım nete pardon yanıt gecikti. bende erzurumda devlet memuruyum 31 yaşındayım evliyim çocuk yok. 3 aydır 70-79- topiğindeydim şimdide size geldiiim. istanbulda okudum benim şehriiim çok severim ve çok özledim kaç senedir gidemedim yav :)))
kız diet değil bildiğin poça. sadece yağını az koydum birde toplam kalorisini hesapladım böylece poça başına ne aldığımı görem dedim :)
Kilo vermek uğruna açlık rejimleri, organizmayı kızdırır ve ilk fırsatta kaybettiklerini fazlasıyla geri alır
aslının misafiri var.. akşama gelcekmişaslı ben buralardayım gelirsen bir işaret çakkkk :)
evet şekerim düngeldi.. akşam 1 saat bindim bandı koptusonuna kadar katılıyorum :)
bu arada bisikletmi aldın eliptik mi??
su, endorfin hormonu salınımını bloke ederek gereksiz yemek yemeyi engeller
evet şekerim düngeldi.. akşam 1 saat bindim bandı koptusabah yaptık
vücuttaki her 12 kilo için 1 bardak su içilmelidir
yok normal bisiklet... kayışını kopardım nasıl oldu anlamadımm.. o kayıştan sonra benimde kayışım koptuaa nasıl bandı koptu sizdenmi kaynaklanıyor??
elektrikli mi begendin mi?
yok normal bisiklet... kayışını kopardım nasıl oldu anlamadımm.. o kayıştan sonra benimde kayışım koptuallahtan sabah yaptıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?