Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

inş istediğini bulursun canım iyi alışverişler kolay gelsin

leslie 1 mil i yaptım evi süpürdüm anneme taze meyve suyu sıktım şurubunu içirdim göğsüne viks sürdüm ılık su verdim geldim:)

ya gerçekten bazen insanın kafası konuşma ve gürültü götürmüyor. ablam geldi annemi ziyarete gelmiş aaa sen evdemiydin ben de bankaya inmiştim anneme bir ugrayayım dedim diyo ulan insan annesine hastaydı ugrayayım demez sabah poposunu kaldırır gelir ki benim işe gitmediğimi de bilmiyordu sonucta. valla umurunda değil annesi hasta mıymış ölmüş mü. geldi oturdu hiç durmadan makineli tüfek gibi bişeyler anlatıyor ama nefes almadan. ben de tam karşısında şu an bunları yazıyorum. sürekli de soru soruyor. abla bi sus ya

abla insan annesine ugramaz sabah kalkar gelir dedim. ay ne bileyim oyacım hep hastayım diyo annem diye umursamadım demez mi:s umursamamış ya... e ne diyeyim allah insana evladın da hayırlısını versin. şimdide anneme yarın geleyim mi sana diyor:s annem de yok oya çorbamı yapar dedi döndü bana oya annem çorbasını bitirirse yine yap dedi:S e ama bu kadarı da ayıp ya.

bide emir veriyo çorba yap diye

çorbayı ben biliyorum senden icraat görelim diyesim geldi:26:

bide emir veriyo çorba yap diye

çorbayı ben biliyorum senden icraat görelim diyesim geldi:26:

yarım saat oturdu bir de kendine de sahlep yaptırdı gitti. :) perşembe bi daha ugrarım dedi anneme de. çıkarken sen yarın da ugra bi zahmet dedim e gelme dedi diyo:s
ay valla gerinip iki tane yerleştirecektim. ve adım gibi biliyorum gelmeyecek.

Bende menümü yazayım

sabah: Sütlü müsli 3 adet kayısı kurusu

öğlen 4 adet köfte yarım bardak ayran

akşam için ise ya elma yiyeceğim yada salata. yada ikisini birden yerim bilmiyorum

Bu akşam birde leslie ile yürüyüş yapmak istiyorum eğerki oğluşdan fırsatım olursa.

:) Anlatış tarzın çok güzel. Sen üstüne düşeni yapmışsın üzülme boşver..

Menü güzelmiş canım benimki çok mu az oluyor sizin yanınızda ya. Ben ara öğün yiyemiyorum.

menum

sabah 2 dilim kepekli uno denge light 1 kk kadar beyaz peynir 5-6 siyah zeytin bir haşlanmış yımırta

ara şekersiz çay

öğle yemedim

ara bir parça beyaz peynir

akşam biraz kıyma kavuracağım çok canım çekti. içine biraz soğan koyup kavrulmuş halini çok severim. yanında da çay içerim.

spor: leslie 1 ve 2
15 sağ bacak hareketi 15 sol bacak hareketi 15 yarım mekik
akşam bir leslie daha yaparım bence

ennemmmmmmmmmmm oyaaa sen resmini koymuşşsunn canımmmmmm oyyy tatlışşşşşşşşş :98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:

kızlar dün ofisten dışarı bi çıktım baktımm heryerr bembeyazzzzzzzzzzzzzzz olmuş
halama yemeğe davetliydik(hayırlı bir iş için) oraya geçtim ama bi sorunnn nasıl geçtim resmen dondummmm otobüslerr çalışmıyodu zatenn
yine halamda kaldımm ve yine gece 3 de uyudum sabah 7 gibi uyandım ama halamla uyumak başka bişeyyyy yaaa çokk güzelllll sabahta kahvaltıı hazırlıyoo kıyafetlerii felann hazırlıyoo uyanıncaa hopppp hazıra konuyorum hemennn

selam kızlar nasılsınız ben evrak işlerine boğuldum
yarında tatil oldu kızlar biliyonuz mu

sana sonuna kadar kaılıyorum emoşum son iki haftadır bende bıraktım yapmayı çünkü ben hastalandım sonra defne hastalandı falan aslında bunlar bahane değil.ama ben de hem bebişime bakım hem işime gidip hem eve gelip yemeğimi yapıp ortalığı temizleyip yinede sporuma zaman ayırıyordum bgn itibariyle başladım yani..bgn sabah 1 saat erken kalkıp 30 dk plates 30 dk da bisiklet yaptım ve inanın ki sabah yaptığım spor sayesinde çakı gibiydim bütün gün...bahane bulmayın arkadaşlar insan gerçekten istese vakit bulur yanii

canım ben denemedim ama 5 gün de 5 kilo vermek nerdeyse imkansız hatta nerdeyseyide çıkar tamamiyle imkansız...haftada verebileceğin kilo en fazla 1.5 kilodur buda yeterli bence..öteki yaptığın şeyde vücuddan yağ dışında herşeyi kaybedersin ama kilo kalır...sen boş ver onu azar azar gitsin garantisi olsun sağlıklı olsun ben bi diyet uygulamıştım enerji diyeti çok da güzel bi diyetti aç kalmadan çok güzel zayıflatıyordu hafta da 2 kilo garanti diyordu ama ben tam uymadığım için 800 gr filan anca veriyordum istersen onu veririm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…