- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.401
iyi yapmişsin aslıcımm..bende kızı babasına bıraktım şimdi dışarı çıkıyorum hala elbise alamadım bakırköye gitcem bugun almam lazım.artık babası vericek ona sütünü hehhe..görüşürüzzzzz
geçmiş olsun cnaım allah acil şifalar versin
ya gerçekten bazen insanın kafası konuşma ve gürültü götürmüyor. ablam geldi annemi ziyarete gelmiş aaa sen evdemiydin ben de bankaya inmiştim anneme bir ugrayayım dedim diyo ulan insan annesine hastaydı ugrayayım demez sabah poposunu kaldırır gelir ki benim işe gitmediğimi de bilmiyordu sonucta. valla umurunda değil annesi hasta mıymış ölmüş mü. geldi oturdu hiç durmadan makineli tüfek gibi bişeyler anlatıyor ama nefes almadan. ben de tam karşısında şu an bunları yazıyorum. sürekli de soru soruyor. abla bi sus ya
abla insan annesine ugramaz sabah kalkar gelir dedim. ay ne bileyim oyacım hep hastayım diyo annem diye umursamadım demez mi:s umursamamış ya... e ne diyeyim allah insana evladın da hayırlısını versin. şimdide anneme yarın geleyim mi sana diyor:s annem de yok oya çorbamı yapar dedi döndü bana oya annem çorbasını bitirirse yine yap dedi:S e ama bu kadarı da ayıp ya.
ben denemiştim canım evet güzel kilo verdiriyor ama sonrası önemli dikkat etmezsen hemen geri alıyorsun
bide emir veriyo çorba yap diye
çorbayı ben biliyorum senden icraat görelim diyesim geldi:26:
yarım saat oturdu bir de kendine de sahlep yaptırdı gitti. :) perşembe bi daha ugrarım dedi anneme de. çıkarken sen yarın da ugra bi zahmet dedim e gelme dedi diyo:s
ay valla gerinip iki tane yerleştirecektim. ve adım gibi biliyorum gelmeyecek.
saol canım cevap için menümü yazıp uçam...
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı
akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)
Kimse yok bende çıkıyorum.
sana sonuna kadar kaılıyorum emoşum son iki haftadır bende bıraktım yapmayı çünkü ben hastalandım sonra defne hastalandı falan aslında bunlar bahane değil.ama ben de hem bebişime bakım hem işime gidip hem eve gelip yemeğimi yapıp ortalığı temizleyip yinede sporuma zaman ayırıyordum bgn itibariyle başladım yani..bgn sabah 1 saat erken kalkıp 30 dk plates 30 dk da bisiklet yaptım ve inanın ki sabah yaptığım spor sayesinde çakı gibiydim bütün gün...bahane bulmayın arkadaşlar insan gerçekten istese vakit bulur yaniiçok geçmiş olsun annecigine canım yaşlı ve çocuklar için tehlikeli olabiliyo.ben dahiliye servisinde çalışıyom güzelim sabaha kadar hep aynı pozisyondaki hastalarla ugraşıyoruz..
bol ılık su içir faydasını görürsünüz...burun damalası kullandır.nemlenmesi iyi olunca öksürük rahatlar..
aaaa
kızdım size..
şahsen evli ilkokul1.sınıf ve 4. sınıfa giden 2 yaramaz ve evde yardımcı olmayan bi kocam var ama spora mutlaka fırsat ayırıyorum kızlar...yoksa kilo verilmiyo ha bazen nöbetlerden dolayı yapamıyom ama haftada enaz 3-4 gün yapmaya çalışıyom zaten haftada enaz 2 nöbetim oluyo 24 saatlik..akşam nöbet dışı 08-16:30 mesai.eve gelip yemek bulaşık ve çocukların dersleri ile ilgileniyorum .beni burda baştan beri takip edenler bilirler küçüge okuma çalışmalrı saat 10a kadar büyükle çalışırım sonra spor ve arkasından kocayla ilgilenme..
ee yani evde oturanlar spor yapabilirler ama isterse herkes yapabilir.ve ben spor yapamadıgım zaman 1 sporla 2 kilo veriyorum haftalık...11 kasımda başladım 116 ile..bilmem takdir sizin..
Kızlar bişi söyüleyceğim ben şimdi kendimce az kalorili şeyler yiyerek zayıflamay açalışıyorum. Ama haftaya pazartesinden itibaren 5 günde 5 kilo diyeti varya onu denemek istiyorum hiç deneyen oldu mu nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?