- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.441
kızlarr ben bu sıralarr yemek olayınıı bozdum yani çok yemek yiyerek değil yemiyerek
dünki menüm
sabah
su
akşam 8 de
bir kase çorba
2. dilim ekmek
3. çatal kesme makarna
ara ve sabah kahvaltım yoktu
unuttum dün yemek yemeği
hahahahaaa iyilik hacıı senden
ayy canım benim o tatile hep ihtiyacım ne kadar yapsamda bi türlü yetmiyorhep dha fazla daha fazla istiyom bizimde bayii değişecek o yüzden bu bayiden çıktım verilip başka bayiye girişim yapılacak sigortada sekme oluyor böle olunca ama tazminat alıcam o yüzden üzülemiyorum hehehehee gelsin paralar...
canım ben denemedim ama 5 gün de 5 kilo vermek nerdeyse imkansız hatta nerdeyseyide çıkar tamamiyle imkansız...haftada verebileceğin kilo en fazla 1.5 kilodur buda yeterli bence..öteki yaptığın şeyde vücuddan yağ dışında herşeyi kaybedersin ama kilo kalır...sen boş ver onu azar azar gitsin garantisi olsun sağlıklı olsun ben bi diyet uygulamıştım enerji diyeti çok da güzel bi diyetti aç kalmadan çok güzel zayıflatıyordu hafta da 2 kilo garanti diyordu ama ben tam uymadığım için 800 gr filan anca veriyordum istersen onu veririm sana
e ama sen mevzunun şokunu çıkarmışsınbu nedir ya. amacın ne senin sağlığınla oynamak falan mı ya. aaa bak sinirlendim. unutma arkadaşım yemek yemeyi lütfen. valla hasta olursun
oyacığım bütün suç kayınvalidemin hepsini o yapmış dün günü vardı ordan kalma çokda güzel yapmış birer taneyle kurtardığıma seviniyorum hele ki içli köfteyi varya löp löp götürecektimde aramız çok iyi değildi gönülsüz yiyormuş gibi yapmaya çalıştım
bend eburdayım bende burdayım bak ilgilenmezsenin benle giderim ona göre ha
kızlarr ben çıkıyorumm paydosssallah ızın verırse vee gıdınce ve net bozuk değilse yine hemen gelicimmmmmmmm hem ütü yapicimm hem sizinle konuşicimmm öpüyorumm siziiii
kızlarr ben çıkıyorumm paydosssallah ızın verırse vee gıdınce ve net bozuk değilse yine hemen gelicimmmmmmmm hem ütü yapicimm hem sizinle konuşicimmm öpüyorumm siziiii
kızlar bende çıkıyorum
gidip şu ödevleri hazırlayım
uuffff yaaa o kada rçok işim var ki sabahtan beri ölçek hazırlıyorum şimdi onları dolduracam daha çocukalra 15 sayfa tatil ödevi hazırlayıp onların çıktısını almam lazım
çok çalışmam gerekiyor çokk
tatil olması işime yaradı valla
menümü yazıyorum
kahvaltı:1 tam yumurta yagsız teflonda
1 kk peynir
ögle:
1 tabaksalata
(karnıbahar,kırmızı biber,yeşilbiber,maydonoz,salatalık turşusu dogradım üzerine sarmısaklı yogurt)
akşam:
salata
(aynı salatadan içine ilave 1 ceviz büyüklügünde tavuk gögsü)
mutlaka görürsün ve spor olunca motive olup daha dinç oluyo insanBenimde bir oğlum var çalışıyorum.. Ama haftada 3 gün gidiyorum spora. Ama yinede herkesin durumu bir değil gitmemek veya yapmamak için sebepleri olan olabilir. Sporun ben daha bir faydasını göremedim ama onu da belirteyim 1,5 haftadır gidiyorum.
kızmadım ama spor yapmamak için bahne yokbebeğim kızma haklısın biraz da pötler kalkmıo yerinden:) ben günde 1.5 saat spor yapamam demek istedim aslında ama tabi günde 30-45 dk arası popomu sıksam kesinlikle yaparım. bu arada ben senin 2 ayda 16 kilo verdiğini bilmiodum yani ben gruba başladıgımda 103 falandın sanırım valla şu an gaza geldim hemen kalkıom lesli ile yürümeye gidiyom bi de seni seviom saol bebeim
ay sana ulaşmak için 2 erkekle konuşunca 3 den sonra gizledim ama düzeltmeyi unutmuşummmcanım bende şey sandım kendi telefonundan değild earkadaşının telinden aradın numarası görünsün istememiştir belki arkadaşı diye o yüzden bişey demedim
sabah pogaça 1 olmalı ve kek falan gibi istedigin bi kaçamak yapcaksan onu sabah arasında yemelisinsaol canım cevap için menümü yazıp uçam...
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı
akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)
sen süpersin valla emoşlşş
e
napsın çucuklar isterler pc de oynamakk..iyi uykularrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?