Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

e ama sen mevzunun şokunu çıkarmışsın bu nedir ya. amacın ne senin sağlığınla oynamak falan mı ya. aaa bak sinirlendim. unutma arkadaşım yemek yemeyi lütfen. valla hasta olursun

oyacığım bütün suç kayınvalidemin hepsini o yapmış dün günü vardı ordan kalma çokda güzel yapmış birer taneyle kurtardığıma seviniyorum hele ki içli köfteyi varya löp löp götürecektimde aramız çok iyi değildi gönülsüz yiyormuş gibi yapmaya çalıştım

yetmiyoo kii hayatımm wallaaa aynennnnnnnn
ayy bende üzülmedimm şimdiiiiii gelsinnn özgeme paralarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım verebilirsedn çok iyi olur. Listeyi yazarsan belki arkadaşlarda faydalanır. Diyet arayışındayım.

uuffff yaaa o kada rçok işim var ki sabahtan beri ölçek hazırlıyorum şimdi onları dolduracam daha çocukalra 15 sayfa tatil ödevi hazırlayıp onların çıktısını almam lazım
çok çalışmam gerekiyor çokk
tatil olması işime yaradı valla

e ama sen mevzunun şokunu çıkarmışsın bu nedir ya. amacın ne senin sağlığınla oynamak falan mı ya. aaa bak sinirlendim. unutma arkadaşım yemek yemeyi lütfen. valla hasta olursun

yaa ama ama ama amaa ama haklısınnnn unuttummm kafam okadar dalgın kii nelerii unutuyorummmm

bu nedir ya:d biri yaptım atmayayım diye yer diger kaynanam çok güzel yapıo diye yer allam ya

kızlarr ben çıkıyorumm paydosss allah ızın verırse vee gıdınce ve net bozuk değilse yine hemen gelicimmmmmmmm hem ütü yapicimm hem sizinle konuşicimmm öpüyorumm siziiii

ya vermeseniz olmaz mı kuzucanlara tatilde ödev ya bak tatil ve ödev kavramları birbirine ters bi kere

menümü yazıyorum
kahvaltı:1 tam yumurta yagsız teflonda
1 kk peynir

ögle:
1 tabaksalata
(karnıbahar,kırmızı biber,yeşilbiber,maydonoz,salatalık turşusu dogradım üzerine sarmısaklı yogurt)
akşam:
salata
(aynı salatadan içine ilave 1 ceviz büyüklügünde tavuk gögsü)

tel kelimeyle mükemmel. budur işte yani.

mutlaka görürsün ve spor olunca motive olup daha dinç oluyo insan
kızmadım ama spor yapmamak için bahne yok
zaten bizimkiler spor degil egzersiz ...
ve inan spora bi alışsan bütün hayatın degişir.
zamansızlık diye bi kavram olmamalı.valla bazen kocam kızıyo benle ilgilenmiyon diye..iyice delirdin sen diyodu bi arada ama kilolarımın gittigi gözle görülmeye başlayınca beni teşvik ediyo biraz daha arttır sporu falan diyosende kalk totoşu kaldır..sende verirsin sakın azmni kaybetme
canım bende şey sandım kendi telefonundan değild earkadaşının telinden aradın numarası görünsün istememiştir belki arkadaşı diye o yüzden bişey demedim
ay sana ulaşmak için 2 erkekle konuşunca 3 den sonra gizledim ama düzeltmeyi unutmuşummm
sabah pogaça 1 olmalı ve kek falan gibi istedigin bi kaçamak yapcaksan onu sabah arasında yemelisin

sen süpersin valla emoşlşş
e
napsın çucuklar isterler pc de oynamakk..iyi uykularrrrr

ay uyanınca baktım annem gelmiş bugün dar bi pantolonum vardı onu giymiştim.annem hasta olunca çok vermişin herhalde dedi yoo aslında vermedim ama önceden verdim kıyafettendir dedim..ama sabah tartıda 99 tam gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…