- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.421
selam kızlar nasılsınız ben evrak işlerine boğuldum
yarında tatil oldu kızlar biliyonuz mu
canım menün güzel hoş kalorilerinide hesaplamışsın ama vücudunun yakması zor şeyler yiyorsun sadece kalorilerinin az olması senş yanıltmasın az kalori demek kilo yapmaz anlamına gelmez..yağ olarak depolanan şeylerden yemekten uzak dur..ben poğaça dışında aşırı bişi göremedim sonuçta spor da yapmışsın çok güzel ama birdaha bi dene poğaça yemeye çalış.saol canım cevap için menümü yazıp uçam...
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam,zeytin mısır koydururum sadece canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 1000 civarı
akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)
leslie 1 mil i yaptım evi süpürdüm anneme taze meyve suyu sıktım şurubunu içirdim göğsüne viks sürdüm ılık su verdim geldim:)
a.s canımmm hoş gedin çiçemm:)))))))))))))
ohhhhhhhhh ne güzellllllllllllllllllllllll
bayıldım canım süpermenum
sabah 2 dilim kepekli uno denge light 1 kk kadar beyaz peynir 5-6 siyah zeytin bir haşlanmış yımırta
ara şekersiz çay
öğle yemedim
ara bir parça beyaz peynir
akşam biraz kıyma kavuracağım çok canım çekti. içine biraz soğan koyup kavrulmuş halini çok severim. yanında da çay içerim.
spor: leslie 1 ve 2
15 sağ bacak hareketi 15 sol bacak hareketi 15 yarım mekik
akşam bir leslie daha yaparım bence
özgemmm naber canımmm aşağıda görüyorum seniii nasılsınn
hahahaa hadi bakalım sana iyi geldi kar yağmasıselam kızlar nasılsınız ben evrak işlerine boğuldum
yarında tatil oldu kızlar biliyonuz mu
hoşbuldum canım evet ne güzel dimi keşke eve gidebilsem
hahahaa hadi bakalım sana iyi geldi kar yağması
ennemmmmmmmmmmm oyaaa sen resmini koymuşşsunn canımmmmmm oyyy tatlışşşşşşşşş :98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:
iyiyim tatlım meleğim..geçmiş yapıyordum sen nasıl ayy bide salep içiyorum kaçamak
bgn ki menüm süper ötesi kızlar ne ararsanız var
sabah 1 dilim patatesli börek 1 tatlı kaşığı ayva marmelatı
1 kk peynir 2 adet zeytin çooookkk bardak şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 adet içli köfte 1 adet arap kadayıfı
1 adet adını bilmiyorum ama kremalı çok güzel bi pasta
akşam hiç bişi yemiycem ee yemiyim de yani dimi
şimdi de 1 fincan salep içip bgn ki faslı bitiriyorum :))
ayy canım benim o tatile hep ihtiyacım ne kadar yapsamda bi türlü yetmiyorbende işteyimmm hayatımmm çalışıyorum aslında benımde bi tatile ihtiyacım varrrr yaaaa
ohhhh afiyettt olsunnn özgemmm kaçamak ama yinede olsun
ayy canım benim o tatile hep ihtiyacım ne kadar yapsamda bi türlü yetmiyorbende işteyimmm hayatımmm çalışıyorum aslında benımde bi tatile ihtiyacım varrrr yaaaa
bu menuyu okuduktan sonra sana tek diyeceğim replik şu: "hacı sen naber ya" :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?