Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olsun olsun boş duranı allah sevmez..soğumasınlar defterden kitaptan bende proje verdim ugrassın dursunlar :))

öyle canım zaten veli toplantısında konuştum tatil kitabı mı alalım diye velilerde kitap olunca yapmıyorlar geçen seneki gibi siz ödev verin onu zorunlu görüyorlar yapıyorlar dediler bende hazırladım işte yarım saatlerini almaz günde

tamam canım intihar etmemiş olursam gelirim

ay bir başkası helede seni sallamayan bir erkek için intihar mı edecen güldürme beni...
deli misin sen ya..ruh halini anlıyorum canım kolay değil hiç bir şeyde nerde kaldı senin dua ve şükür gücün?? bence hiç söylememiş ol bunu..duydugun acı ve üzüntü için Allaha sığın O her şeyde sabır ve güç verir

salihaaaaaaaaaaaaaaa deli deli konuşmaaa alla allaa yaaa bi adam için değimezz kimse için değmezdee

senn sabrett ızın felan da alma buraya gelerek kafanı dağıtıyosun zatenn boşverrrr yaa takma kafana olmuyosada olmuyodurr yaniiii napıcaksın yawrum yaa kurslara felan yazıl olmadııı kafanı dağıtcak bişiler yap delüü delüü kouşma

ayy ben espiri yaptım şekerim onun için kılımı kıpırdatmam.. az önce annemle konuştuk.. son karar senin iyi düşün yuvanı yıkmanı istemiyoruz ama eziyet çekmenede gönlümüz razı değil dedi.. bababm bizim kız dayanamaz affeder demiş.. hakanla dün konuştuk uzun uzun... onunla harcanacak tek günüme acırım bundan sonra

neymiş gerçek yüzüüü....canım ya sıkma canınııı

aslııı çok güzellll

günaydın kara kediiii=)))
günaydıııın
saol canım
nasılsınız hanımlar ?*?

ooo sen sevgülüne de böyle konuşuyosan her gün aşık oluyodur sana..sen ne tatlı dillisin bakim yerim seniiii
gunaydınnn

sevgülüme genelde koca kafalı moncicim diyorum ahahahaha onu da böyle abuk subuk severim ben:) annemin de poposunu ellerim öyle tacizci tecavüzcü bi yapım var ahaahhaah sesli güdüm yahu

uzun uzun konusun dedim de bunun sonucu bu mudur yani ayrılıyor musunuz. ayrıca neden girmiyon obnu da anlamış değilim girseydin akfan dağılırdı ya

dur bende öpeem
hoşgeldin canım ben iyiyim 3 günlük tatilin keyfini çıkartıyorum sen nasılsın
saol canım ne yazık ki hastaa:2::2::2:

pisig durumuna çok üzüldüm ama konuyu bilmediğim için yorum yapamıyorum. Allah yardımcın olsun. sabır sabır herşeyi çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…