- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.641
ay ne biliyimçok şiddetli ağrım yok o yüzden gitmedim dr aa..ayyyy çok güzel canım ya git valla hemde çokl güzel gideceğin yer süperrrrrrrcanımm doktora gitsen bi gösterseennn yaaa
canımm wallaaa ben zaten çok istiyosumm azda yetenek varrartıkk gidicemm kafaya koydum allah ızın verırsee başlıcammmm hemde çok çok iyi bi yere yanii isim veremiyorum reklam olur yasaktır dıye tlghn dns krsna
ay ne biliyimçok şiddetli ağrım yok o yüzden gitmedim dr aa..ayyyy çok güzel canım ya git valla hemde çokl güzel gideceğin yer süperrrrrrr
kumpiri çok yeme canım
meyveyide unutma
itiraf ediyom yine meyve yemediiiim
canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..
canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..
yazık yavruşaa yaaaaa nasıl kıyacaksın miniğieee:))kızlar ben kaçıyorum yine çamaşır asıcam ayy bıktım valla çamasırdan üfffff..sonrada kızımı kaldırayım da acıkmıstır zilli uyansın hem artıkkk..gidip biraz gürültü yapiyim odada iki öksüreyim hehehhehe=)
amanıın yemek isteyipte yiyemediğin şeyleriii biizm için yazıyorsun sanırım hayatımGünaydın sevgi pıtırcıklarım. çilekli jelibonlarım soslu mısırlarım
gününüz mupmutlu geçsin
ne diimmmm ne diiimmm pamuk şekerimm şimcikk bunlar bana az geliyooo arada ceviz yemişşsinn güzeldee hanii dikkat edipp az yiuyip aç klamdaaa bebişşş var artıkk yahuuuuu
dayakk hakediyorumda sanırım daha unutmamm
hemmm sennn yorulursun tabiiii bebişi taşıyosunnn ayyy mihroşşş varyaaa merakla bekliyorummm bebişiii (sanada söledim ya sankii ablamın yada kardesimin bebeği olucakmış gibi bi heyecan var içimde seni çok sevdiğim için) sen gittt uyuuu dınlenn bebişş dinlensinnn p.c basında fazla durmak yokkk ona göreee
oyacım seni görmekteyim fıstık nasılsın annecğin nasıl olduuuuu
kızlar süper bir haberim var size sevgilim yarın bir firmaya görüşmeye gidecek. büyük bir firmaymış. inşallah olur. beni de önceki gün bir yerden aradılar danışmanlık firmasından. bir kariyer sitesinde cv me ulaşmışlar bir form gönderdiler supervisor arayışları için iş yeri maslaktaymış yani evime 20 dk. ben de formu doldurdum bi güzel gönderdim. bakalım bundan sonrası kısmet artık. iyi dileklerinizi gönderin bana olur mu çok muhtacım pozitif dileklerin evrende beni bulmasına
hahahah supermıs :)
biraz önce konustum canım sesi sanki az daha iyiydi. bişeyler yemiş dedim sakın mutfagı toplamaya kalkma ben gelince hepsini hallderim. ablam da aramış diyorki nişanda çekilen fotoları faceye ekledim:s hani bir laf vardır dünya şeyine minare şeyine derler bilir misin o hesap:s dedim dilaver kusura bakma benim başka dertlerim var annemin hasta olması işimin çok olması gibi şimdi senin keyfi sohbetine zamanım yok. tamam sen yine ecinlenmişin sonra görüşürz dedi:S ruh hastası ya
aaaaa oyacım hakikaten çokk güzel bir haber bu inş. seviglininde seninde gönlüne göre bir iş olurrrrrr Allah yardımcınızz olsunn inş. kısa sürede olumlu haberler alırısnızzzzz:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92:
ay canım inş. anneciğin hemencikkk iyileşirrinş.
kuzucum yaa ablanla rolleri değişmişssin resmennnnn hay Allahımmmm ne diyeceğimi şaşırdım ama güzel söylemişssinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?