Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben kaçıyorum yine çorba yapıcam öğlene kendime=) bi de arka odayı toplayamadım daha orayı topliyim kız uyanıncada temizliğe devam;=)

ay ne biliyimçok şiddetli ağrım yok o yüzden gitmedim dr aa..ayyyy çok güzel canım ya git valla hemde çokl güzel gideceğin yer süperrrrrrr

ay ne biliyimçok şiddetli ağrım yok o yüzden gitmedim dr aa..ayyyy çok güzel canım ya git valla hemde çokl güzel gideceğin yer süperrrrrrr

şiddeti artarsa git canım
sağoll canım bakalım inş.. giderimmmm
bende çıkıyorum canım sanada kolay gelsin öpüyorum

canlarımm ben bi süre yokumm..
ben yokken kendinize iyi bakın..
hepinizi tek tek seviyorum ve öpüyorum..
farkında değildiniz ama benim ankaradaki ailem sizdiniz...
allaha emanet olun..

allaha emanet olun..

ay ban burnumun direği sızladı ya e gitme o zaman nereye gidiyorsun ki hem nete girilmeyecek neresi var ki yavrucum

allaha emanet olun..

salihacım yaaa niye böyle diyorsun bir hoş oldum küçüğüm((((( gitmeyaaa bak ben bile burdayımmmmm(

kızlar süper bir haberim var size sevgilim yarın bir firmaya görüşmeye gidecek. büyük bir firmaymış. inşallah olur. beni de önceki gün bir yerden aradılar danışmanlık firmasından. bir kariyer sitesinde cv me ulaşmışlar bir form gönderdiler supervisor arayışları için iş yeri maslaktaymış yani evime 20 dk. ben de formu doldurdum bi güzel gönderdim. bakalım bundan sonrası kısmet artık. iyi dileklerinizi gönderin bana olur mu çok muhtacım pozitif dileklerin evrende beni bulmasına

yazık yavruşaa yaaaaa nasıl kıyacaksın miniğieee:))
ay aslı kızmaz kızmazzzzz bana veriyorsun sen tarifleriDD arkişidşler üzerinize alınmayın tarifler benim hehehD
Günaydın sevgi pıtırcıklarım. çilekli jelibonlarım soslu mısırlarım

gününüz mupmutlu geçsin
amanıın yemek isteyipte yiyemediğin şeyleriii biizm için yazıyorsun sanırım hayatımDDD heheh o yüzdende bizi ejelibon falan görüyorsun dimiDD valla ayrılamazsın bizdenDD

kuzu azmı daha neyiyeyim yawsDDDD amanınnnnn:))) hele bugünkü menüm bir dehşet hee gözün aydın kilo almaya başladım bileDDD bu boğazla

canım canım seni ben yerim vallaaaa çok tatlısın kuzucum:))))) bend emerak ediyorum miniğiii neyapıyorki şimdik büyümeye çalışıyor sanırım kiraz tanesi kadar olmuş bıdık:))))
uyumak deme yaaa vallaa arayıpta bulamadığım şeyDD

oyacım seni görmekteyim fıstık nasılsın annecğin nasıl olduuuuu

biraz önce konustum canım sesi sanki az daha iyiydi. bişeyler yemiş dedim sakın mutfagı toplamaya kalkma ben gelince hepsini hallderim. ablam da aramış diyorki nişanda çekilen fotoları faceye ekledim:s hani bir laf vardır dünya şeyine minare şeyine derler bilir misin o hesap:s dedim dilaver kusura bakma benim başka dertlerim var annemin hasta olması işimin çok olması gibi şimdi senin keyfi sohbetine zamanım yok. tamam sen yine ecinlenmişin sonra görüşürz dedi:S ruh hastası ya

aaaaa oyacım hakikaten çokk güzel bir haber bu inş. seviglininde seninde gönlüne göre bir iş olurrrrrr Allah yardımcınızz olsunn inş. kısa sürede olumlu haberler alırısnızzzzz:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::92::92::92::92::92:

ay canım inş. anneciğin hemencikkk iyileşirrinş.
kuzucum yaa ablanla rolleri değişmişssin resmennnnn hay Allahımmmm ne diyeceğimi şaşırdım ama güzel söylemişssinnnnnnn

ay canım inş. anneciğin hemencikkk iyileşirrinş.
kuzucum yaa ablanla rolleri değişmişssin resmennnnn hay Allahımmmm ne diyeceğimi şaşırdım ama güzel söylemişssinnnnnnn

benim dilim sivridir bilirler aslında. kim olursa olsun düşüncemi söylerim. ancak anlamışsındır artık konuşma uslubum biraz farklı oldugundan bazen insanlar şaka yapıyorum falan sanıyorlar oysaki çatır çatır sokuyorum lafı tabi anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…