Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kilo bildirimi:geçen hafta:87.8 kg
bugün:85.6 kg
giden kilo:2.2 kg

YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kilo bildirimi 122.5

kilo bildirimi:geçen hafta:87.8 kg
bugün:85.6 kg
giden kilo:2.2 kg

YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydın güzellerim

kilo bildirimim

geçen hafta =99.800
bu hafta= 97

verilen kilo=2.800

takır takır gidiyooooooooooooooooo

kilo bildirimi 58

Günaydın Hanımlar verenleri çoook çok tebrik ederim. benim moral bozuk tartı ile kavga edip geldim sabah sabah. ya salı sabahı 72,9 du iki gün hasta oldum düzeni bozdum ve bu sabah 73,6 dı yaaaaaa yemedimki ama nasıl olur bu. sporda yaprım hergün. çok sıkkınım çooook

canım sıkma canını belki de su toplamıştır vücudun.haftaya 2 haftalık kilo verirsin bence

canım sıkma canını belki de su toplamıştır vücudun.haftaya 2 haftalık kilo verirsin bence
saol canımama yok ben kasımdan beri uğraşıyom vermeye hep böyle 500 gr ver 300 gr al şeklinde. akşam tekrar tartılacam bari artı bildirim yapmayayımda kilo vermemiş olayım . ben genelde akşam eve gidince daha az çıkarım da sabaha göre ... püf püf sıkıldım bu verememe işinden yaaaa. ne güzel motive olmuştum yine gitti şuan tüm motivasyonum

metabolik birşeydir bir şekilde vucudun kendini korumaya almış olabilir. yada ödem vardır. takma kafana gelecek hafta değişir ödem söktürücü çaylardan falan tüket

metabolik birşeydir bir şekilde vucudun kendini korumaya almış olabilir. yada ödem vardır. takma kafana gelecek hafta değişir ödem söktürücü çaylardan falan tüket

inşallahhhhhh ama didiğim gibi aylardır böyle
neyse ben neşenizi kaçırmayam azıcık işe döneyim şu metabolizmama siniiiiir oluyom

DAL CNM SENDE SOHBETE ..benimde dikkatimi cekti bişi yazıp sonra yok oluyon..kal gir aramıza..yaz bolbol cvp gelirr

maltana ne kıı:26::26:

günaydınlar,

kilo bildirimi yapayım bende

geçen cuma 69.2 idim
ama ben gruba pazar katıldım 68.7 olarak
bugün kilom 67.2

gayet guzel vede cok azz

bunun neyi abartı??

sabah-öğle
iki dilim ekmekten yapılmış tost
5 zeytin
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 mandalina
cok az yine yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…