Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yapayım kilo bildirimi
64.5
:)) canım benim almamak daa güzel sen özellikle tatildeeee dikkat et anne ocağı ah ne güzel yemekler yapar şimdikD
ben seni şimdiden özledim amaa(((((
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekelrimmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm

günaydın bıdıkkkkkkkkkkkkkk hoş geldin

tedis kullanıcısından alıntı
kilo bildirimi:geçen hafta:87.8 kg
bugün:85.6 kg
giden kilo:2.2 kg

YAŞASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

cannımm tebrik ederim çok güzel maşallahh maşallahhhh

amanında amanınn kimm gelmişşşşşşşşş anneeee adayııııı kiloda almışşş ohhh ohhh süperrrrrrrrrrrrr bebişe yarasınn inşallahhhhhh
DD daha erken diili yawss hıhhhh((( biliyormusun bebiş sadece ve sadece 1 gr şuandaD sencee kime yaradı 399 gr benimDD hahahaD
kilo bildirirmimm kızlarr 66,400 gr 66,00 olmuşum 400 gr gitmişş aslında daha fazla giderdi ama regli oldum maleseff bu hafta başındaaaa
hımmmm snein 400 ü ben almışımmm küçüğüm:) tebriklerr tebriklerrrrr

saol canım
kara kedii napaysınnnnnnnnnnnn canım

ne edem oturdum kendi kendime surat yapiiim. fitil oluyom ben bu bünyeye ve inatla kilo vermeyişineeeeeeeeeeeeeee. netten diyetisyen baktım ama o konuda da başarılı değilim bir kere gitmiştim. verdiği menülere uyamıyorum ki... benim sorun açlık değil. menüyü hazırlayama ma biri bana hergün yiyecekleri mi hazırlayıp getirse ne güzel olur

canımmmm sen hamilesin diyet yapmıyonkii..hiç dert etme sen bebeğin saglıklı olunda verilir kilolarr..bak hazal ve özge nasıl veriyor

aaaaaaaaaa kmse yok... neyse bende kaçar bugün çok işim var giremeyebilirim ama akşam bildirime geleceeeeeeeeem öpüldünüz.

canım fitil olmaa kendineeee şu benyimizz varya çok akıllııı sen fitil oldukçaaaa o mutlu oluyorD oyuna getiriyor seniii birkere diyetteyizz sözü bile beynimizi etkiliyor hemen kendini savunmaya geçiyorr direnç uyguluyorrrr bazen haftalarca kilo veremeyebiliyor insan aladaibliyorrrr ama direnci kırdığımızz zaman herşey çözülüyorrrrr sinir olmaaa sakin davran
senin menülerin çok abartı değil canımmmm dahda güzle olur zaten az yemekdeğil çözümm metabolizmayı hızlandıracka şeylerrrr yapmak lazım

slm kızlar nasılsınız
beni sorarsanız ben 5gün tatilden sonra zor geldi bugün okul bana
bütün gün evrak doldurdum
bir sürü işim var bugün
birazdan başlayacam

kızlar ya ben netten beyaz saçlarım için şampuan ve sprey aldım bugün geldi
sprey donmuş soğuktan evde sıcak sıcağı görünce akıtmaya başladı bende kapağını açtım tamamen çözülsün yoksa hep dışarı akacak inş sorun olmaz o kadarda para verdim

beyaz saçlar için ne şampuanı ve ne spretyi benim de beyazlarım var

beyaz saçlar için ne şampuanı ve ne spretyi benim de beyazlarım var

canım grey away diye bir marka var hep tvdede reklamı çıkıyo bir deneyim dedim
erzurumdayken bir yerden başka marka almıştım işe yarıyor aslında ama hep kullanacan saçların istediğin renge gelince haftada 1-2 defa kullanacan devamlı

bugünki menum

sabah teflon tavada beyaz peynirli yağsız omlet

ara büyük bir fincan yeşil çay(demleme)

öğle soslu tavuk ayran

ara büyük bir fincan kırmızı meyveli lipton sallama çay

akşam haşlanmış brokoli

yatmadan metabolizma hızlandırıcı karışımımdan

spor: sabah 05:30-06:00 arası leslie 2 yaptım.
akşam tekrar leslie 1-2 yapıcam

benim saçım kızıla boyalı. boyalı saçta da oluyor mu aslım

oyacım ben çıkıyorum okuldan geldim bi yemek yiyeyim o kadar çok işim var ya böyle eve gideceğim zaman iş başımdan aşar
gelirim yine öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…