- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.821
:)) canım benim almamak daa güzel sen özellikle tatildeeee dikkat et anne ocağı ah ne güzel yemekler yapar şimdikbende yapayım kilo bildirimi
64.5
ben seni şimdiden özledim amaabu mesaj ASLI'ya
Aslıcığım.ben yarın memlekete gidiyorum.Yarından itibaren 2 hafta izin alacağım.Gittiğim yerde internet var ama düzenli giremem..ara ara geleceğim ama izinli sayın beni..çok sorun falan olacaksa ayrılabilirim??
ben kilo bildirimi yapmayacağım 2 haftada tek hedefim kilo almamak..Görüşemeyebiliriz...Sana iyi tatiller canımm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekelrimmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm
amanında amanınn kimm gelmişşşşşşşşş anneeee adayııııı kiloda almışşş ohhh ohhh süperrrrrrrrrrrrr bebişe yarasınn inşallahhhhhh
hımmmm snein 400 ü ben almışımmm küçüğüm:) tebriklerr tebriklerrrrrkilo bildirirmimm kızlarr 66,400 gr 66,00 olmuşum 400 gr gitmişş aslında daha fazla giderdi ama regli oldum maleseff bu hafta başındaaaa
saol canımcanımmmm moral bozmakk yokkkk bazen öyle oluyorr regl döneminde falanda farkediyorrrrrrr gidecek elbett kilolarrr bazen bünye dirençte uygulayaibliyorrrrr bozma morlainii vereceksiniz kilolarııı
gitmesin motivasyonnnnnnnnn hayatımmmmm öyle gızıklar yapar bünyeee aradabiz daha gızık olalım heheh takılma canımmmm
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebriklerrr çok beğenmekkkkkkkkkkkk kilo verdik diye bırakmak yokkk devam ediyoruz son sürattttt
ayşemmm yediğim herşeyyy bana çok geliyorr yaaaa ofssssss((((
kara kedii napaysınnnnnnnnnnnn canım
canımmmm moral bozmakk yokkkk bazen öyle oluyorr regl döneminde falanda farkediyorrrrrrr gidecek elbett kilolarrr bazen bünye dirençte uygulayaibliyorrrrr bozma morlainii vereceksiniz kilolarııı
gitmesin motivasyonnnnnnnnn hayatımmmmm öyle gızıklar yapar bünyeee aradabiz daha gızık olalım heheh takılma canımmmm
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebriklerrr çok beğenmekkkkkkkkkkkk kilo verdik diye bırakmak yokkk devam ediyoruz son sürattttt
ayşemmm yediğim herşeyyy bana çok geliyorr yaaaa ofssssss((((
:)) canım benim almamak daa güzel sen özellikle tatildeeee dikkat et anne ocağı ah ne güzel yemekler yapar şimdikD
ben seni şimdiden özledim amaa(((((
günaydın bıdıkkkkkkkkkkkkkk hoş geldin
saol canım
ne edem oturdum kendi kendime surat yapiiim. fitil oluyom ben bu bünyeye ve inatla kilo vermeyişineeeeeeeeeeeeeee. netten diyetisyen baktım ama o konuda da başarılı değilim bir kere gitmiştim. verdiği menülere uyamıyorum ki... benim sorun açlık değil. menüyü hazırlayama ma biri bana hergün yiyecekleri mi hazırlayıp getirse ne güzel olur
nerdesinizzzz yawrukuşlarrr niye hiçkimsecikler yok yawss
ben burdayım canım
hoşgeldin oyacımmmmm seni tebrike derim canım ne güzel kilo vemrişssin maşalalh:))
kızlar ya ben netten beyaz saçlarım için şampuan ve sprey aldım bugün geldi
sprey donmuş soğuktan evde sıcak sıcağı görünce akıtmaya başladı bende kapağını açtım tamamen çözülsün yoksa hep dışarı akacak inş sorun olmaz o kadarda para verdim
beyaz saçlar için ne şampuanı ve ne spretyi benim de beyazlarım var
canım grey away diye bir marka var hep tvdede reklamı çıkıyo bir deneyim dedim
erzurumdayken bir yerden başka marka almıştım işe yarıyor aslında ama hep kullanacan saçların istediğin renge gelince haftada 1-2 defa kullanacan devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?