Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gitmesin gitmesin test falan yaptırdın mı? belki bi sorun vardır hormon falan

bu mesaj ASLI'ya
Aslıcığım.ben yarın memlekete gidiyorum.Yarından itibaren 2 hafta izin alacağım.Gittiğim yerde internet var ama düzenli giremem..ara ara geleceğim ama izinli sayın beni..çok sorun falan olacaksa ayrılabilirim??
ben kilo bildirimi yapmayacağım 2 haftada tek hedefim kilo almamak..Görüşemeyebiliriz...Sana iyi tatiller canımm

Son düzenleme:
metabolik birşeydir bir şekilde vucudun kendini korumaya almış olabilir. yada ödem vardır. takma kafana gelecek hafta değişir ödem söktürücü çaylardan falan tüket
saol canım
senin boyun kaç?
1,58
gitmesin gitmesin test falan yaptırdın mı? belki bi sorun vardır hormon falan

bende troid yetersizliği var zaten biliyom ama doktor ilaca gerek yok dedi. kalıtımsal annemde de vardı. buda kilo vermeyi çok güçleştiriyor ne yazık ki. ama ben zaten haftada 1000 gr falan hedeflemiyorum 300 gr bile gitse bu benim için başarıdır. Yeşilçay, sirkeli su (bunları içiyom zaten) dışında metabolizma hızlandırıcı öneriniz var mı ???

kızlar elmalı tarcınlı bi karısım yapıyolar.Hazal ve oya da var sanırım geçmiş yap istersen onlar yayınlamıştı..
kilo veremeyince salma ama canımcım yoyo sendromuna dönüşür..bence uzmana görün cok mu oldu doktora gideli?
değerler 1 ayda bile değişebiliyor

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinedeD

59.900 400 gr almışım hahahaha

6 ay oldu sanırım canım yaaa bir ara bir daha gideyim ben...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekelrimmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmm

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın hoğgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

6 ay oldu sanırım canım yaaa bir ara bir daha gideyim ben...

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın hoğgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hoşşş buldukkkkkkkkk canımmmmmmmmmmmmmm bu arada sitemkarr gördümm azcekkk seniii cvp yazılmıyoo diyeeee cıkkkk ben cvp yazmıştım diye hatırlıyorum canım sanaaaaaa aşkkk olsunnn inann bizz kızlarla çokk sıcak kanlıyızdırrrrr

sabah-öğle
iki dilim ekmekten yapılmış tost
5 zeytin
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
salata

ara
1 mandalina
afiyet olsun canım canımmmm çokçokk güzelllllllllllllll

günaydın güzellerim

kilo bildirimim

geçen hafta =99.800
bu hafta= 97

verilen kilo=2.800

takır takır gidiyooooooooooooooooo
maşallahhh çok güzel veriyorsun kuzucummmm harikasın harikasın inan süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kilo bildirimi 58
hazalcımm senidee tebrik ederim hayatım süperr çok özendim kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
offffff bu ne güzel bir sahnee böyleee hemencikkkkk kopyaladım resiimlerideeeee teşekkür edeirm hayatım ellerine esağlıkkk kuzucumm zahmetler verdimmm sanaaaaaa yapacağım en kısasürede inş..............
kilo bildirimi 122.5
oyacımmm süpersin arkidşim tebriklerrr canımmm maşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlarrrDD ben listede yokum ama kilo bildirimi yapayım yinedeD

59.900 400 gr almışım hahahaha

amanında amanınn kimm gelmişşşşşşşşş anneeee adayııııı kiloda almışşş ohhh ohhh süperrrrrrrrrrrrr bebişe yarasınn inşallahhhhhh

kilo bildirirmimm kızlarr 66,400 gr 66,00 olmuşum 400 gr gitmişş aslında daha fazla giderdi ama regli oldum maleseff bu hafta başındaaaa

kızlarr geçmişşşşşşş yapiiimmm didimmmmmmmmm fakatt silindiiiiii delirdimmmmmmmmmmm
bende aklımda kalanları yazayımm o zman Ç)))))))))

emoşummmm harikasınnnn maşalllahhhhhhhhhhh hayranım sana emoşşşşşşşşşşşş tebriklerrrrrrrrrrr

oyacımmmmm sanadaa maşşallahhhhhhh

kızlarrrrrr hepinzii tebrikkkkkkkkkkkk ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hazalımmmm bayıldımmm proft. ahhhhhhhhh ahhhhhhh olsaa yesemmmmm zaten kan şekerim düşükkkkkkkkk

canımmmm moral bozmakk yokkkk bazen öyle oluyorr regl döneminde falanda farkediyorrrrrrr gidecek elbett kilolarrr bazen bünye dirençte uygulayaibliyorrrrr bozma morlainii vereceksiniz kilolarııı
gitmesin motivasyonnnnnnnnn hayatımmmmm öyle gızıklar yapar bünyeee arada biz daha gızık olalım heheh takılma canımmmm
günaydınlar,

kilo bildirimi yapayım bende

geçen cuma 69.2 idim
ama ben gruba pazar katıldım 68.7 olarak
bugün kilom 67.2
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tebriklerrr çok beğenmekkkkkkkkkkkk kilo verdik diye bırakmak yokkk devam ediyoruz son sürattttt
bunun neyi abartı??

ayşemmm yediğim herşeyyy bana çok geliyorr yaaaa ofssssss((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…