Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooooo ne bu böyleeee kimseickler yokkk:)))
bend eolmasam yazışacak kimse bulamayacaksınızzzz

:))) yeriim yerimmm ben senii:))
ay ben bayramdaa bile girdim hergün şimdimi girmeyeceğimmmmmm

nasılsın canımmm

buralarda kış geldiğinden beni hiç kedi köpek görmüyorum. - 25 derece ya ne yapıyor zavallılar kimbilir. ankaradaki evin önü pisi doluydu benim gibi 2-3 kişi vadı devamlı artan yemekleri falan verirdik. siteden ayrılmazlardı. balkondan pisi pisi desen 10 tane gelirdi...hatta hepsine isim bilem koymuştum :) zeytin, paspas, pasaklı, kirli, tosun, ağa
ben hayvanları çok severim ve onlar için çok üzülüyorum. insanlara yardım eden mutlaka çıkıyor ama onların rabbimden başka koruyucusu yok. ve bizim insanımız ne yazık ki çok insafsız eziyet ediyo hep zavallılara.

afiyett olsun canımmm menün çokkkkkkk güzelllllll çok beğenmekkkk

hangi film canım

selam cnm iyiyim sen nasılsın hangi film canım

limitsiz-limit yok diye bir filmmDD adam yazarr bir arkadaşıyla karşılaşıyorrr arkadaşı uyuşturucu satıcısıymış zamanında ilaç firmalarına danışmanlık yapmaya başlamış bunaa bir hap veriyorr hap %20 sini kullandığı beynin %100 ünü kullanmasını sağlıyorr ama etkisi 1 gün sürüyor onunüzerine gelişen bir film güzeldi ama iş öyle yerlere gidiyorki adam borsaa danşmanı falan oluyor deli gibi yükseliyorr bu arada ilaçta yan etkilerini gösteriyor falan birkaç kişi ilacı öğrneiyor istoyrlar falan filan fistan tavsiye edeirm

bizim burda köpekçik dolu vallaDDDD
isimleriide pekkgüzelmiş kediciklerin hehehe:))
ben hayvanları uzaktan severimDD bütün hepsinden korkarım hayvan fobisi var bende heheh ama merhametliyim zarar görmesini istemem

bizim burda köpekçik dolu vallaDDDD
isimleriide pekkgüzelmiş kediciklerin hehehe:))
ben hayvanları uzaktan severimDD bütün hepsinden korkarım hayvan fobisi var bende heheh ama merhametliyim zarar görmesini istemem çok tırsıkım ben yaaaaaaDD

saol canım ama ben akşamki pilavı beğenmemek o olmasa daha iyi olurdu :))) 2 kaşık ama olsun hep o kaşıklarla yerleşti bu kilolar

hımsss ekmek yok ama şeker menündeeee yanlışmı hatırlıyorum o yüzden olaiblir yawss pişma olma pişman olunca yakmıyor bünye

bende yazayım bugünkü menümüDD hernekadar yorum yapacak pek kimseickler olmasada yazayım içim rahatlıyorDD

sabah:1 poğaça
öğlen:1 kase sütlaç
akşam:1,5 kepçe çorba, 6 tane fırında kanat,1 fırındaa patates,2 fırında soğan
ara:3 cevizz

tamam canım ben bakam bu filme hangi siteden izledin şu premium olayı deli ediyorda beni film sitesi bulamıyom izlayecek
hımsss ekmek yok ama şeker menündeeee yanlışmı hatırlıyorum o yüzden olaiblir yawss pişma olma pişman olunca yakmıyor bünye

ekmek sadece kahvaltıda yerim zaten yılllardır yav. yok ya pişman değilim afiyetle yidim pilavı ama o menümün güzelliğini zedeliyo işte :)

ay canım cd den izledik filmi çektirmiştikkkk hehe
hımssss güzel menün haksızlık yapmaaaaaaaaaaDD

ay canım cd den izledik filmi çektirmiştikkkk hehe
hımssss güzel menün haksızlık yapmaaaaaaaaaaDD

ay sorma wc ye gitmiştim. eşim çamaşır sepetini banyo kapısının önüne bırakmış(biraz önce perde astiydıkta)ben karanlıkta görmedim tabi ayağım takıldı mermere yapıştım her yanım acıdı. sepette kırıldı tabii

saol sen nasılsın pembe kedi

merhabaaa ilkincimm napıyorsunnn fıstıkkkkkkkkkkkkkkkk

ben de filme dalmısım kızlar kusura bakmayın sultanın sırrı diye bir film izledim konu itibarıyla iyiydi fakat oyunculukları pek beğenemedim.neyse.. ben limitsizi izledim cok güzeldi:)

oysss bir yerine bişey olmamıstır inşallah

hay Allah geçmiş olsun canım yaaaaaaa
dikkat et yawssssss

ben de filme dalmısım kızlar kusura bakmayın sultanın sırrı diye bir film izledim konu itibarıyla iyiydi fakat oyunculukları pek beğenemedim.neyse.. ben limitsizi izledim cok güzeldi:)
hafta sonu yapılacka en güzel şeyyy ya gezmek ya flm seyretmekDD
ii yapmışssın canımcımmm
benm film güzeldiiii ama gerildim işteDDDD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…