- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.041
günaydın kızlardün hiç giremedim benim kızın dişi yüzünden ateşi tavandaydı yine onunla uğraştım sabaha kadar büyük ihtimal cezaya kaldım hbr de veremedim neyse artık çekicez cezamızı...
bgn annem le kızkardeşim geliyor 3 günlüğüne onlar burdayken pek giremem ama girmeye çalışacam elimden geldiği kadar annemin biraz alerjisi vardır da pc başında oturana kabarır :))))) ben geldim sen pcyle uğraşıyon diye.....
bgnde temizlik yapıyorum yemek yapıcam kek yapıcam annişime çok özlemiştin ikisinide izinli olmamda iyi oldu valla...
teşekkürler canımmmmmmmmmmmmm
merhabaaaa çok çokk güzelbir haftasonu geçirin inş. kızçelerrrrr
dün giremedim umarım çok kaynatmamışsınızdırD
bir geçmiş yapayım bakalım hehe
ya ben yemeyip verememe rekoru kırıyom sorma. hem aç hem şişkogeçmiş olsun canım Allah şifaa versinnnnnn
afiyet olsun bence gayet hoşşş görünüyorrrrrr
çok azzz hafif canım afiyetttt olsunnn
afiyett olsun canımmmmmmm yaaaaa vallaa hepinizz yememem rekoru kırıyorusnuzzzz maşallahhhh çok beğendimm
ben vardım ama bende kaçacam bir yere gidecez gelince de ev işi spor yaparım sonra gelirim ama.pff bgn de kmse yok
ben vardım ama bende kaçacam bir yere gidecez gelince de ev işi spor yaparım sonra gelirim ama.
ya sorma valla yedimmm püfshazos87 kullanıcısından alıntı
sabah
1,5 dilim ekmek
1 kaşık nutella
1 kk peynir
4 zeytin
öğle
1 kase çorba
yarım simit
akşam
1 dilim pasta
1 ekler pasta
1 poğaça
pasta falan yicem diye akşam yemedimm=)
kuzummmmmm yılbaşıydı doğum günüydü derken valla götürüyorsun pastaları:))))) hehe afiyet olsunn:)))))))
ohhh mislerr gibi tam öpülmelik sevilmelik olmuşssun hayatımDDD bende istemek
ömrüm yasaklarla geçiyrorrrrrrr off offfff
şu hayattta öğrendiğiim en güzel şeylerden birisi biraz bencil olmakD aşk meşk konularındaaaaaaaaaaa bencillik yapacaksın öyleeeee bir başkas için ölüyorum bayılıyorum ah mahhh hepsine yazıkkkkk kim ölürse ölsün yawss boşverinnnnnnnn
sende üzme tatlı canını kuzucukkkk Allah kavuşturur inş. sizideeeeeeeeee
ahandaaaaaaa öpmekkk seniiiiiiiiüstüne söyleyecekk tek kelimeeee bulamamak :)))) diline sağlıkk bekarr kızçlereee felsefenizzz bu olsunniki ilişkilerdeeeeee
hımssss afiyettt olsun, inş. pıradan zeytinyağlıdırrprinçsizz falan oohhh ozaman tam telafi olurrr
humusu da çok severimmm ay bende yapayımmm kısaa zamandaa:))))))
başladı mı kusmaların canım yaaaaaaaaaaaa iğrenç bişeyyy mahvediyor insanımenümü yazayımmcanlarımmmmmmm
20 ocak:))
sabah: 1 bardak süt,yarım dilim ekmek,1 yumurta
öğlen:2 yk kadar et şiş,incecik 2-3 dilim lavaş,salata (öğleden sonra isrifra ettim bişi kalmadı(((
ara:5 kayısı,3ceviz
akşam: 2 yk pırasa,1 minik dilim börek,1 kase sütlaç
geçmiş olsun canım inş çabuk atladır cadı
gözün aydın canım valla bak bende ailemin yanına geldim giriyom nete yok öyle
rica ederim cnaım aynı şeyi 3 şubatta bende beklerim
selam canım inş iyi geceler
ama ankarada buz gibi yaaaaaaaa :26::26::26:
aslı benim bıdık çok fena sen bana 3 gün izin ver ben yine girerim ama giremezsemde izinli sayılıyım çünkü sabahdan beri defneyi kucağımdan daha ilk defa bıraktım sürekli ağlıyor bebeğimin biyerleri ağrıyor
hiç bişi yapamadım daha ne temizlik ne de yemek..
tünaydın canımtünaydın kızlarrrr nasılsınız
yasaat 3 olmuş hala gelen giden yok. eee ne oldi kızlar 7 mesaj kuralına yav
.... bakındım yine kimsecik yoook bende yemek yapam bariiii.
buz gbigi bir erzurum sabahındn günaydın kızlaaaaaar
ya ben yemeyip verememe rekoru kırıyom sorma. hem aç hem şişko(
gece geç yattım yeni kalkdım sayılıııır kahvaıtı yaptım sizle bir çay içeyim sonra işlere gömülecem :)
dünün ekmeklerini cam önüne doğradım güvercinlere de kahvaltı yaptırdım:) ya burası çok soğuk hanımlar üzülüyom bu hayvanlara. nereden ne bulup yiyolar.
rabbim insan hayvan herkese yardım etsin bu soğukta ....
aslı benim bıdık çok fena sen bana 3 gün izin ver ben yine girerim ama giremezsemde izinli sayılıyım çünkü sabahdan beri defneyi kucağımdan daha ilk defa bıraktım sürekli ağlıyor bebeğimin biyerleri ağrıyor
hiç bişi yapamadım daha ne temizlik ne de yemek..
saliha gelmeyecek mi bu arada????niye izin aldı ki daha çok sıkılacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?