- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.461
gel canım ben çıkıyom amaben geldim kızlar.geçmiş yapıp geliyom
oh oh diyecek söz bulamıyorumsabah
2 dilim ekmek
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
yarım yumurta ile sucuklu omlet azcık yedimm
1 tk nutella
öğle
1 incir
2 parça çikolata
3-4 tane jelibon top gibi olanlardan
akşam
1 tane karnıyarık
ara
yarım armut
yarım elma
ya ben regl oldum kızlar yaaaaaaaaaaa..5 gün önce geldiii.çikolata yemem ondanmış meğerrrr yoksa hiç yer miyim di mi
evet biliyorum o yüzden sporu sabahtan yaptım ama şimdide bisiklet bineyim diyom malum adet nedeniyle fazla bişi yapamıyom 30 dak bisiklet 15 dak egzersiz daha yapmaya gidiyom ben ..
of havalarda çok soguk yaaa
iyi akşamlar herkese ben çıktım
ben geldim kızlar.geçmiş yapıp geliyom
ev kaloriferli ama bugün ısınmıyo sanki en sıcak çocukların odası orda oturuyoz.. bilgisayar odası bile çok soguk
gel canım ben çıkıyom ama
oh oh diyecek söz bulamıyorum
tamam tamam meyveleri de değiştirdimmm çeyrek elma çeyrek armuttt oldu muuugel canım ben çıkıyom ama
oh oh diyecek söz bulamıyorum
aminnn canım heheheheheheheemoş bugün cozutmuşşşşşşşşşşşş
ay karnıma ağrılar girdi gülmekten Allah seni de güldürsün emi hazal
slm ben geldim
özge nasılsın
evet herkescikler izinlii
tyesssssssssssssssssssssssssss
çok da kötü değil yaa
kızlar bugün akşama kadar çarşı pazar gezdim.zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere baktım iyice gaza geldim ya
iyiyim aslıcığım sen nasılsın annem defneyle oynuyor bende oturdum biraz özledim hepinizi...
yarın gidiyor annem zaten bgnde iznim bitmişti snaırım dimi...
kızlar bugün akşama kadar çarşı pazar gezdim.zayıflayınca giyeceğim kıyafetlere baktım iyice gaza geldim ya
bgn telafi günü yaptımda ondan kötü değil canım ama son üç gündür yediklerimin sınırı yoktu yani iki gün telafi yapmalıyım yoksa kilom yüksek çıkacak
bizde özledik canım hoşgeldin aramıza
güzel bir taktik bende bugün bir ayakkabı beğendim facede yayınladım gördünüz mü kızlar benim boyum kadar topuğu var
emine senin facen var mı ekleyelim
a görmedimmmmmm merak ettim bakicimmmmmmmmmmm
aslı ya ben hala 58 imm=))) napcazzzz cumaya ne kaldııııı=)))))acaba regl oldum bugun ondan mı dicemmmm buna kim inanırr kadir inanır olcakk=)))))
ay o çok sinir bozucu bence yaaaaaaa.şimdi alamıyo insan ben deli oluyorum yaaaaaa..bakasım bile gelmiyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?