Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

başladım zaten sabah sporumu yaptım yürüyüşte yaptım ama yemek konusu nu sıkmam lazım yine offf annem çok güzel yemek yapıyo ((
gayet güzell
geçmiş olsun canım sikkat et sen yine sıcak su torban varsa karnna sıcak su koy iyi geliyor
tamam ama geçmedi

akşama toparla

bgn ki menüm
sabah 2 dilim ekmek 1 tk tere yağ 1 tatlı kaşığı bal 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta
ara 1 adet aktivya yoğurt
öğlen 1 kase nesfit 100 gr yağsız sütle
ara 1 çatal 1 lokma yani yaş pasta(anneminkinden tırtıkladım)
akşam 1 tabak kereviz yemeği 7 kaşık filan yaptı

yarından itibaren sporada başlıycam inşallah kızlar durumlar vahim

kahvaltı:
1 dilim börek
1/2 dilim kek
1dilim aglayan pasta
ara:
1 küçük elma
ögle:
1 dilim kek
1 dilim börek
ara:
1 adet kuru kayısı
akşam:
1 kase yogurt
4 adet acı turşu
4 y.k. pirinç pilavı(yemiyecektim ama eşim güzel olmuş dedi kasımdan beri yememiştim)

sabah çok olmuş ama digerleri güzel..ben bu hafta hoş degilim ..bugün tutamadım kendimi.adet oluyom ya tarçın falan kar etmiyo...

canım çok kötü değil bence liste hatta iyi yani. insanız canım acıkda yiyecez ama

ayy ben geldim ama kimse yok gerçekten çok sakin...herkes izinli ama sanırım
evet herkescikler izinlii

iyi akşamlar kızlaaar kimse yok yine
tyesssssssssssssssssssssssssss

çok da kötü değil yaa

emoş bugün cozutmuşşşşşşşşşşşş

leslie1
leslie2
leslie3
30 dak. kon.bisikleti
10dak.egzersiz
toplam1saat40 dak
ama spor güzelllllllllllllllll

ya ben regl oldum kızlar yaaaaaaaaaaa..5 gün önce geldiii.çikolata yemem ondanmış meğerrrr yoksa hiç yer miyim di mi

emoş bugün cozutmuşşşşşşşşşşşş

ama spor güzelllllllllllllllll

evet biliyorum o yüzden sporu sabahtan yaptım ama şimdide bisiklet bineyim diyom malum adet nedeniyle fazla bişi yapamıyom 30 dak bisiklet 15 dak egzersiz daha yapmaya gidiyom ben ..
of havalarda çok soguk yaaa

sabah
2 dilim ekmek
yarım kk peynir
çeyrek kk kaşar
yarım yumurta ile sucuklu omlet azcık yedimm
1 tk nutella

öğle
1 incir
2 parça çikolata
3-4 tane jelibon top gibi olanlardan

akşam
1 tane karnıyarık

ara
yarım armut
yarım elma

evet biliyorum o yüzden sporu sabahtan yaptım ama şimdide bisiklet bineyim diyom malum adet nedeniyle fazla bişi yapamıyom 30 dak bisiklet 15 dak egzersiz daha yapmaya gidiyom ben ..
of havalarda çok soguk yaaa
yao emoşum yap ben yapamıyorum sen yappp

ev kaloriferli ama bugün ısınmıyo sanki en sıcak çocukların odası orda oturuyoz.. bilgisayar odası bile çok soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…