- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.421
kızlar annemin nefis yemeklerine ragmen cok dikkat ediyorum hiç kilo almadan bitirirsem tatili cok sukur...
fazla yemiyorum ama sıfır hareket..tek eylem mutfak tuvalet odaya gitmek :))
kızlar ben saat 2 de iett ye toplantıya gidicem ordan da havaalanına giderim. akşam ankaradayım taaa pazara kadar girememe düzenli oalrak. cuma günü kilomu aslıya face den göndericem.
kendinize iyi bakın sizi çok özliciiiim
günaydıııııııııın kızlar
günaydın canımm
canım geçmiş olsun yolda üşüttün herhaldeselam kızlar ben fena üşütmüşüm ya midem felaket sabahtan beri tuvaletten çıkamıyom :26::26::26:
aslııı hatırlıyor musun demiştim ya 20 ocak a kadar 58 olcam demiştim yaptım oldu hahahaahaha..ağaoğlu gibi konuştum hehhe
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnn
ben ayılamadım bugün işe geldiğimde 10:30 duDDDDD
hehee
nabersiniz bakalım
kızlar ben saat 2 de iett ye toplantıya gidicem ordan da havaalanına giderim. akşam ankaradayım taaa pazara kadar girememe düzenli oalrak. cuma günü kilomu aslıya face den göndericem.
merhaba kızlar ben geldimm
annem hala gitmedi yarın gidecek ama arkidişleriylr görüşmeye gitti bende fırsat bu fırsat oturdum pc başına..
nasılsınız bakalım valla çok özledim sizleri ama ben 3 gündür yemeğin anasınıda ağlattım biliyonuzmu((
canımm telafiiii yap daha 2 gün var..
bende cumadan beri spor yapmadım hiç geçen hafta 5 gün yapmışım 1,5 saatlik olarak bu hafta hiç yok ama bugün yaptım 1,5 saat.bakalım bu hafta nolcak:44::44:
karnım agrıyo ,çok şiş, adet oluyom offf bu aralar üşüttüm biraz davul gibi karnım
iyi bari kusma da cır cır da geçer kahve limon içççyok kusmıyom çok şükür
bende olmak istiyom ya
tişkürrrr ederimmmsüpersin canım
ayy canım uyanamadın mı hehehekızlarrr günaydınnnnnnnnnnnn
ben ayılamadım bugün işe geldiğimde 10:30 duDDDDD
hehee
nabersiniz bakalım
ohh kuzenlerle ne güzeldir şimdi kahvaltı keyfiiiiselam kızlar naslssnz yeni kahvaltı yaptm kuzen bizde hala muhabbet edioz siz napıonuz
iyi yolculuklarcanımmmm bizde seni özlicizzzzzzzzzzzzzzzzzkızlar ben saat 2 de iett ye toplantıya gidicem ordan da havaalanına giderim. akşam ankaradayım taaa pazara kadar girememe düzenli oalrak. cuma günü kilomu aslıya face den göndericem.
ya bende öyleyim özge ya neimde aannem burda bende sapıttım çok fenaaaaaaaaaaaamerhaba kızlar ben geldimm
annem hala gitmedi yarın gidecek ama arkidişleriylr görüşmeye gitti bende fırsat bu fırsat oturdum pc başına..
nasılsınız bakalım valla çok özledim sizleri ama ben 3 gündür yemeğin anasınıda ağlattım biliyonuzmu((
sabah kahvaltıda akşam yaptıgım kek ve börekten yedim..
1/2 dilim kek1 ince dilimi tepsi böregi
1 adet aglayan pasta..
sonrada 1 saat 40 dak spor..
akşama menümü yazacam şimdilik ben çıktım kızlar
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekarnım agrıyo ,çok şiş, adet oluyom offf bu aralar üşüttüm biraz davul gibi karnım
yok be abartma bence ekmek yok ki hiçç.akşama da çorba iç meyve yeemerhaba kızlar, ben öğlene bi yedimki sormayın
sabah
1 kase sütlü nesfit 2 kuru kayısı ile birlikte
öğle
1 kase süzme mercimek çorbası
6 adet ızgara köfte
yarım bardak ayran
çok olmuş değilmi öğlen yediğim. Akşam hiç bişi yemiycem ya..
bende istiyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkselam kızlar uyu uyu nereye kadar dimi sıkıldım yatmaktan bende gezmek istiyorum yaaaaaaaa
bende istiyorum hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
off off burası da cok sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?