Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çoğu kişi bu diyetle güzel kilolar verdi canım ama karşı çıkan doktorlarda var protein yararlı vücut için ama sırf proteinle beslenmekte ne kadar doğru yediğin besinler sağlıklı besinler ama hep tek tip işte bu benim kafamı karıştırıyor

haklısın canım ama ben bayağı araştırdım ve kilo veremiyom aralıktan beri bir veriyom bir alıyom sıkıldım artık hala artıdayım. menülerim gayet az ama olmadı bende bunu deneyeyim diye düşündüm. kitabı kasımda aldım okudum karatayın kitabını da okuum ve bu bana karataydan daha mantıklı geldi. karataya kalırsak 3 öğün yiyin ara yaomayın diyor. marketten birşey yemeyin diyor çok sağlıklı gelmedi onun kide bu daha kafama yattı. inşallah başarırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html burada ayrıntılı bilgi var kızlar okumak isterseniz.

canım ben sana daha önce sormuştum cvp verdiysende kusura bakma görmemişim doktora gittin mi az yiyipte kilo verememen normal değil hormonlarda sorun olabilir

canım ben sana daha önce sormuştum cvp verdiysende kusura bakma görmemişim doktora gittin mi az yiyipte kilo verememen normal değil hormonlarda sorun olabilir
yarın sabah randevum var gidecem canım. zati troid yetersizliğim var biliyom ama birde doktorla konuşayım dedim. belki ilaç vb birşey önerir.

Bugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal

spor yapmadım ama birazdan yapicimm

ii geceler kızlar napıosunuz ben film açtım korku filmi ona bakcam birazdan:)

hmm anladım canım ama ne bileyim tek tip yaaaa.bencede bi dr a git öyle bencede tiroit sorunun varsaaaa

aynennnnn

Bugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal

spor yapmadım ama birazdan yapicimm
güzelllllllllllllllllllllllll

ii geceler kızlar napıosunuz ben film açtım korku filmi ona bakcam birazdan:)
film manyağııııııııı=) oh en güzelini yapıyorsun valla izleee benim yerime de izleeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…