- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #64.501
canım 4 evre. dukanın sitesinden ölçüm yaptırdım. 1 evre 3, 2 evre 98, 3 ve 4 hatırlamıyom toplamda 240 gündedi. ama zor olan 1 ve 2 sonrası kolay. 5 mayısta istediğim kiloya ulaşacakmışım. ben bu dieti çok araştırdım protein ağırlıklı beslenme amaçlı. tartışması çok oldu ama ben kitabını okudum bana sağlıklı geldi. sonuşta vücudun ana yapı taşı olan protein üstüne kurulu. ama zor biraz vaadi çok yine de devam edebilirsem şahane olacak
aldım canım aylar önce okudum hatta hatmettim :)kitabını aldın mı canım dukanın
haklısın canım ama ben bayağı araştırdım ve kilo veremiyom aralıktan beri bir veriyom bir alıyom sıkıldım artık hala artıdayım. menülerim gayet az ama olmadı bende bunu deneyeyim diye düşündüm. kitabı kasımda aldım okudum karatayın kitabını da okuum ve bu bana karataydan daha mantıklı geldi. karataya kalırsak 3 öğün yiyin ara yaomayın diyor. marketten birşey yemeyin diyor çok sağlıklı gelmedi onun kide bu daha kafama yattı. inşallah başarırımçoğu kişi bu diyetle güzel kilolar verdi canım ama karşı çıkan doktorlarda var protein yararlı vücut için ama sırf proteinle beslenmekte ne kadar doğru yediğin besinler sağlıklı besinler ama hep tek tip işte bu benim kafamı karıştırıyor
haklısın canım ama ben bayağı araştırdım ve kilo veremiyom aralıktan beri bir veriyom bir alıyom sıkıldım artık hala artıdayım. menülerim gayet az ama olmadı bende bunu deneyeyim diye düşündüm. kitabı kasımda aldım okudum karatayın kitabını da okuum ve bu bana karataydan daha mantıklı geldi. karataya kalırsak 3 öğün yiyin ara yaomayın diyor. marketten birşey yemeyin diyor çok sağlıklı gelmedi onun kide bu daha kafama yattı. inşallah başarırım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...59399-yeni-baslayanlar-icin-dukan-diyeti.html burada ayrıntılı bilgi var kızlar okumak isterseniz.
yarın sabah randevum var gidecem canım. zati troid yetersizliğim var biliyom ama birde doktorla konuşayım dedim. belki ilaç vb birşey önerir.canım ben sana daha önce sormuştum cvp verdiysende kusura bakma görmemişim doktora gittin mi az yiyipte kilo verememen normal değil hormonlarda sorun olabilir
yarın sabah randevum var gidecem canım. zati troid yetersizliğim var biliyom ama birde doktorla konuşayım dedim. belki ilaç vb birşey önerir.
he he ünlü olduk kız..kim bu 7 ziyaretçi ya
şşttt kızlar siz misiniz gelin çabuk
kim bu 7 ziyaretçi ya
şşttt kızlar siz misiniz gelin çabuk
he he ünlü olduk kız..
ben kaçıyom sana ii akşamlar çok feci başım ağrıyo acık uzanacam
ben değildim aslı bu arada 9 olmuşlar
aslı benim face var özelden mi göndereyim
Bugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal
spor yapmadım ama birazdan yapicimm
hmm anladım canım ama ne bileyim tek tip yaaaa.bencede bi dr a git öyle bencede tiroit sorunun varsaaaacanım 4 evre. dukanın sitesinden ölçüm yaptırdım. 1 evre 3, 2 evre 98, 3 ve 4 hatırlamıyom toplamda 240 gündedi. ama zor olan 1 ve 2 sonrası kolay. 5 mayısta istediğim kiloya ulaşacakmışım. ben bu dieti çok araştırdım protein ağırlıklı beslenme amaçlı. tartışması çok oldu ama ben kitabını okudum bana sağlıklı geldi. sonuşta vücudun ana yapı taşı olan protein üstüne kurulu. ama zor biraz vaadi çok yine de devam edebilirsem şahane olacak
aynennnnnçoğu kişi bu diyetle güzel kilolar verdi canım ama karşı çıkan doktorlarda var protein yararlı vücut için ama sırf proteinle beslenmekte ne kadar doğru yediğin besinler sağlıklı besinler ama hep tek tip işte bu benim kafamı karıştırıyor
güzelllllllllllllllllllllllllBugünkü menüm
sabah-öğle:1 kaşarlı tost(hamburger ekmeğine ve yağsız)
akşam:2 dilim kepek ekmeği+6 kaşık yoğurtlu havuç salatası
ara:1 elma+1 portakal
spor yapmadım ama birazdan yapicimm
film manyağııııııııı=) oh en güzelini yapıyorsun valla izleee benim yerime de izleeeeeeeeeeeeeii geceler kızlar napıosunuz ben film açtım korku filmi ona bakcam birazdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?