- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.161
nette buldum ben yapıcam bacak göbek kol sürecem denemek isteyen varsa.malzemeler çok kolay
Suna Dumankaya Cilt sarkmalarına karşı bitkisel formül:
MALZEMELER:
1- 1 adet limon
2- 1 şişe maden suyu
3- 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
1 adet limonu kabuğu ile birlikte küçük parçalara ayırdıktan sonra küçük bir kabın içinde maden suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Blendırdan geçirin. 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı ilave edin.
Elde ettiğiniz karışımı sarkma olan bölgelere sürün. Yarım saat cildinizde beklettikten sonra peeling yapar gibi ovalayarak cildinizden temizleyin. Haftada 2 kez uygulanabilir. Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.
bu acaba doğum yapan göbişlere de iyi gelir miiiii
acaba işe yarar mı ki
aynen benim de bıngıl göbeğim var yapıcam bakalım sonuçta zararlı bişey yok içinde ayrıca iri tuzu sıcak suda biraz eritip masaj yapıyormuşsun banyodan önce göbeği toparlıyormuş
yarın başlıcam ben. haftada 2 kez. çok rahatsız oluyorum ya yaz gelmeden düzelsin
sabah-öğle
2 köfgte
domates
biber
1 kupa çay
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
akşam
bir kase çorba
3 kaşık patlıcan
yoğurt
ara
2 kaşık irmik helvası
1 kupa çay
Memnun oldum Özgecim,enerjisi yüksek bi grup olduğunuzu düşünüyorum inşaallah ben de kilo vermemi biraz daha hızlandırırım sizlerle.ayy bi öğretmen daha valla öğretmenler odası gibi oldu bizim takım :)))
canım hoşgeldin benim adımda özge 1.61 boyundayım şimdiki kilom 58.6 başladığımda 69 kiloydum burdaki arkadşlarım sayesinde 10 kilo gitti..evliyim 8 aylık bebeğim var dr.oetkerde antalya satış departmanında çalışıyorum...tekrar hoş geldin aramıza biz seni zayıflatırız canım merak etme bizim paylaşımlarımız güzel..bu sıralar biraz durgun izinli arkidişler var ama yinede sana yetecek kadar paylaşımımız olur :))
hoşgeldin canım.burada motivasyonun kralını bulursun merak etme.bu arada ben emine.öğretmenim evliyim 1 oğluşum var
Memnun oldum Oyacım ben de Neslihan,hep beraber kilo vermeye devam ederiz inşaallah.aramıza hoşgeldin rainandthesun. adını göremedim. benim adım oya istanbulda yaşıyorum. ben ögretmen değilim:) 34 yaşındayım. umarım aradıgın motivasyonu burada bulursun. hatta fazlasını:)
menumu yazayım
sabah 2 yumurta ile diyet peynirli omlet ve çay
ara yok
öğlen bir yeşil elma
ara yok
akşam avuç içi büyüklüğünde ızgara göğüs eti, haşlanmış brokoli, 3 yemek kaşığı yoğurt.
spor: leslie 1-2 20 dk koşu bandı, 15 alt 15 üst mekik
merhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.
Ne güzel canım resimle profesyonel olarak mı uğraşıyorsun amatör olarak mı?Ben de resim yapmayı çok severi ama epeydir çizmiyorum.slm kızlar ben geldim valla durmadan cezaya kalıyorum o yüzden uykuya yatmadan girip yazıyım dedim nasılsınız bakalaım??benim bgn arkidişler geldi oturduk bol bol dedikodu yaptık saat 5 gibi gittiler.sonra oturup resim çizdim biraz size yarın resimlerini çekip göstericem çizdiğim resimlerin:)))
hehehehhee takımınızım picasso suyum artık :)))
girer girmez çok yazdıma ama bişey sormalıyım benim kollarım çok sarktı kısa kollu giyemiyorum palet gibi akşamları ip atlıyorum ağırlık çalışıyorum bunun yanında beslenme veya hareket babında önerebileceğiniz bişey var mı?.etim çok yumuşak.sıkılaştırıcı krem filan?küç yiyorum,ibrahim saraçoğlundan duymuştum yeşil mercimek ve yeşil çay ama hiç değişiklik yok
Benim de eliptik bisikletim var ama 5 dk yapana kadar canım çıkıyo,sen nezamandır yapıyosun canım 20 dk yapabiliyosan epeydir antremanlısın galiba.spor 7 kat merdiven yarım saat plates 20 dk eliptic birde temizlik yaptım 1 saat sayılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?