Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

acaba işe yarar mı ki

aynen benim de bıngıl göbeğim var yapıcam bakalım sonuçta zararlı bişey yok içinde ayrıca iri tuzu sıcak suda biraz eritip masaj yapıyormuşsun banyodan önce göbeği toparlıyormuş

bu iri tuzun bir adı var mı ki

yarın başlıcam ben. haftada 2 kez. çok rahatsız oluyorum ya yaz gelmeden düzelsin

bende rahatsızım ama ondan önce daha rahatsız eden şeyler var canım

esen canım sen daha önce bu site sayesinde kilo verdiğini söylemiştin
herhangi bir takımda mıydın

sabah-öğle
2 köfgte
domates
biber
1 kupa çay
1 dilim ekmek

ara
1 mandalina

akşam
bir kase çorba
3 kaşık patlıcan
yoğurt

ara
2 kaşık irmik helvası
1 kupa çay

kızlar menümü yazım da şok olun..

sabah
1 kepek ekmeği tost
1 badak çay

sapıtma öğünü
yarım paketten fazla çikolata
2 adet krep
1 avuç badem

akşam
1 tabak fasülye yemeği

Memnun oldum Özgecim,enerjisi yüksek bi grup olduğunuzu düşünüyorum inşaallah ben de kilo vermemi biraz daha hızlandırırım sizlerle.
hoşgeldin canım.burada motivasyonun kralını bulursun merak etme.bu arada ben emine.öğretmenim evliyim 1 oğluşum var

Memnun oldum Eminecim tanıştığımıza inşaallah benim de aradığım bu,inşaallah azmimiz daim olsun.
aramıza hoşgeldin rainandthesun. adını göremedim. benim adım oya istanbulda yaşıyorum. ben ögretmen değilim:) 34 yaşındayım. umarım aradıgın motivasyonu burada bulursun. hatta fazlasını:)
Memnun oldum Oyacım ben de Neslihan,hep beraber kilo vermeye devam ederiz inşaallah.

Oyacım menüne yorum yapmamın bi sakıncası yoktur umarım,bence menün çok az olmuş kilo vermenin başındasınzaten bu sebeple kilo verme hızın da yüksek olacaktır,birden bukadar yiyeceklerden kısman iyi olmaz ilerde kilo vermek için daha da fazla kısman gerekecek çünkü.

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 dilim ekmek
-5 yeşil zeytin
-1 kk kadar köy peyniri
-2 kupa şekersiz yeşil çay

ARA
-yok

ÖĞLEN(misafirlikte)
-1 ince dilim pizza
-1 küçük dilim sütlü tatlı
-1 kaşık salata
-şekersiz çaylar

ARA
-yok

AKŞAM
-1 kase çorba
-balık ve salata
-1 lokma künefe

ARA
-1 portakal
-3,4 tane üzüm
-5,10 tane leblebi.

slm kızlar ben geldim valla durmadan cezaya kalıyorum o yüzden uykuya yatmadan girip yazıyım dedim nasılsınız bakalaım??benim bgn arkidişler geldi oturduk bol bol dedikodu yaptık saat 5 gibi gittiler.sonra oturup resim çizdim biraz size yarın resimlerini çekip göstericem çizdiğim resimlerin:)))
hehehehhee takımınızım picasso suyum artık :)))

bgn biraz karışıktı kızlar
sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 adet haşlanmış yumurta
2 fincan çay
ara yok
öğlen patates yemeği 4 yk 1 kase yoğurt
ara yulaf ezmeli aktivya
akşam saat 4 gibi filan kızlara brovni yapmıştım bir dilim ondan yedim ama küçüktü minicikti :))))

merhaba kızlar bugün moral olarak çok kötü durumdayım ve diyetimi bozmuş bulunuyorum. O kadar çok yedimki düşünün midem bulanıyor şuanda.

bozsanda ertesi gün devam etmek çok önemli canım..kaldığın yerden devam edersin yarında telafi yaparsın canım...arada olacak öle şeyler bizde çok bozduk zamanında boza düzelte bu hale geldik işte:)))

Ne güzel canım resimle profesyonel olarak mı uğraşıyorsun amatör olarak mı?Ben de resim yapmayı çok severi ama epeydir çizmiyorum.

canım ilk kiloyu vermeye başlayınca sarkmalar oluyor ne yaık ki.ama iyice kilolar gitmeye başlayınca spor yardımıylada kurtarabilirsin..canım plates çok yaralı oluyor dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…