- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.401
ben senin adını kullanmadım ama sen benim mesajıma cevap verdin alınmasaydın
bende fikir beyan ettim ve gayet kibardım evet türkçe yazıyorsn ama çok dostane bir tavırda olduğun söylenemez.bak arkadaşın bile "nolyo çıkışa gel der gibi" demiş.özelden msj.gerek yok.tartışacak değilim.
ya ben fikir beyan ettim kimse üstüne alınmak zorunda değil... bu benim fikrim arkasındayım... alınan varsa burda tartışmaya girmesin mesaj atsın dedim.. gayette türkçe yazdım
arada gerilmek de lazım sıkılaşmak için.gerilmek kaç kalori yaktırır ki?
yok ya sorn yok oluyo böyle şeyler kk da
iyi olur iyi selilütler gider hehehehee :)))))
özge kız benim sorduğum soruya bi cevap ver okan bayülgenin tarkan hayranlarını biliyon mu senarkadaşlar sorun ne anlamadım ama bence neyse orda kalsın uzatmayalım...herkesin buraya geliş amacı belli zayıflamak güzel vakit geçirmek..muhakkak fikir ayrılıkları olacak burada bir sürü insanın ama herkes herkesin düşüncüsenie saygı duymak zorunda birbirimizi kırmadan güzelce uzlaşalım üç günlük dünyaa yaa ne gerke vaer böle şeylere coşalım eğlenelim:119::119::119::118::118::118::118::118::118:
özge kız benim sorduğum soruya bi cevap ver okan bayülgenin tarkan hayranlarını biliyon mu sen
youtube da tarkan hayranları seren serengil yaz... seni çok anıyorum izlerkensen nezaman sordun kız o soruyu..bilmiyom beee o ne ki ne enteresan şeyleri merak ediyon sen öle yaa
oyacım moralim bozuk demişsin canımmm annen nasıl oldu
anem iyi tatlım yani daha iyi. moralim işle ilgili sıkıntılarım ayyuka çıktıgından bozuk ama kuyrugu dik tutmaya gayret ediyorum.
yarın bir iş görüşmesine gidicem bakalım artık hayırlısı
inş içine sinen bi iş olur.. bu arada senin kelime dağarcığı beni çok güldürüyoranem iyi tatlım yani daha iyi. moralim işle ilgili sıkıntılarım ayyuka çıktıgından bozuk ama kuyrugu dik tutmaya gayret ediyorum.
yarın bir iş görüşmesine gidicem bakalım artık hayırlısı
bol şanslar.hayırlıysa olsun inşallah
inş içine sinen bi iş olur.. bu arada senin kelime dağarcığı beni çok güldürüyor
bu arada ben o suna dumankayanın limonlu sıkılaşma tarifini yaptım.baya geriyo kururken. sürdüm 5 dakika sonra bornozla bekledim 15 dakika olunca duş aldım.boza kıvamında güzel kokulu bir krem gibi oluyor ve cildi çok güzel gerip pürüzsüzleştiriyor haftada 1 veya 2 defa yapıcam.yüzüme de sürdüm
bu ara maskelere taktım topuklar için vazelinli aspirin yapıyorum memnun kaldım
yüzüme de biberiye çayı kaynatıp buz kalıbında donduruyorum her gün 1 küp yüzümde dolaştırıyorum.gözenekleri sıkıştırıyo.benim cildim karma bakmazsam hemen siyah nokta doluveriyo
tskk cınıııımmm... ama çok seviyorum böyle konuşmanı.. geçen demişsinki cuma günü tuvalete gidenler için kaç kilo mıçarlar gülmekten bağırsaklarım kitlendi.. 12.30 da anca giittim tuvaletehehe benim konusma şeklim biraz anormal farkındayım:) bak değiştirdim avatarı şekercim.
tskk cınıııımmm... ama çok seviyorum böyle konuşmanı.. geçen demişsinki cuma günü tuvalete gidenler için kaç kilo mıçarlar gülmekten bağırsaklarım kitlendi.. 12.30 da anca giittim tuvalete
youtube da tarkan hayranları seren serengil yaz... seni çok anıyorum izlerken
slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?