Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

söylemiştim gerilmek zayıflatıyor

ayy farkındayım yaa sorma yarından itibaren eskiye dönüyorum annemleri yolcu ettim az önceeee
allah kavuştursun canımmm.. sana ne anlatcam... face e resim koymuşsunya annenle baban senin bebişi kucaklarına almış dedesi öpüyo miniği... o resmi görünce okadar ağladımki.. allah mutluluğunu daim etsinn canımm arkadaşımmm

bu ne ya yemedim yemedim yemedim. şimdi hemen poponu kaldır ve bişiler ye bak benim kızmış halim hiç iyi olmaz. bu ne ya çocuk musun sen akıllı ol acık aaaaa aç aç gezme

bu yazıdan şunu anladım evet yeni gelenlerle bizzat ilgileneceğim aslı biraz haşin ve cevval olduğumu biliyorum o yüzden izin aldım çok kırmızı kullandın sana kırmızı çok yakışıyor

bu ne ya yemedim yemedim yemedim. şimdi hemen poponu kaldır ve bişiler ye bak benim kızmış halim hiç iyi olmaz. bu ne ya çocuk musun sen akıllı ol acık aaaaa aç aç gezme[/LEFT]
yiyorum canımm aslında aç gezmem ama bugün bi sıkkınım alahtan foruma girdim renk geldi.. oturdum saçıma maşa yaptımm

aa esencim öyle düşünme biz herkonu da birbirimize destek oluyoruzzz..dertleşiyoruz zayıflamaya çalışıyoruz ama grup çabuk kabulleniyor geleni merak etme bende sonradan girdim 1 haftada ısındım valla sende öyle olursunnnn..merak etme etkisiz eleman gibi davranmayız bizz..bizz dost canlısıyızzz kikikiki

teşekkür ederim eksik olma

bencede bencedeee kop kop kop koppppp

kız tepeleme taş ne kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…