Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırdır güzelim hasta mı olcan yaaa..
Bu kadar açlık iyi degill

hallettiler kızlar sanırsam ..
Olur böyle arada önemli olan kırılmamak kırmamak

bu ne ya yemedim yemedim yemedim. şimdi hemen poponu kaldır ve bişiler ye bak benim kızmış halim hiç iyi olmaz. Bu ne ya çocuk musun sen akıllı ol acık aaaaa aç aç gezme[/left]

otur oya salihanın üzerine olmazsa ben de gelirim..
Ikimiz birden zayıflatalım şu kızı aramızda ..
Pelinle boğaç var ya onlar gibi......................

otur oya salihanın üzerine olmazsa ben de gelirim..
Ikimiz birden zayıflatalım şu kızı aramızda ..
Pelinle boğaç var ya onlar gibi......................

ahahahaha dün akşam annemle tv seyrederken pelinle boğaç çıktı annem bak bu da senin gibi şişko demez mi halbuki bence o benden şişko saol be dedim ama onun göbeği daha büyük diyo zügürt tesellisi aklınca.)

Ben çıkmak zorundayım kızlar
kocişim internet manyagı karıcıgım diyo
çocuklar birbirini yiyo..
Anlayın ne zorluklarla girdigimiişte...
Neyse çıktım size iyi sohbetler...
Geceleyin ansızın gelebilirim..
Kociş ve çocuklar yatınca

peliiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar annem gitti offf ne güzel alışmıştım yarından itibaren dikkate başlıyuorumm..su an esenin tarif etti sıkılaştırıcıdan yapıyorum olsun sürücimmmm..sonra bi de metabolizmayı hızlandırıcı elmalı şeyden yapicimmmm yarından itibaren spora da başlicimmm az kaldı vermem lazım su 3 kiloyuuu

hehehee tamam emoşşş görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadi bakalım:) acaba aslı içebildi mi o yaptıgımız karışımı

vav güzel..bende istiyom çig köfte(yumurta çiğmi..)

hayır yumurta çiğ olurmu?bulgur acı filan yoğuruyorsun yeşillik ve yağda çırpılıp pişirilmiş yumurta karıştırıyorsun.eşim urfalı her pazar isterler oğlumla ikisi bende yaparım.ben konyadayım sen nerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…