- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.481
doğrusunu tabiki en iyi o anlatır ama ben okudugumda anladıgım şu oldu;
sadece 7 mesaj hakkını doldurmak için birkaç mesaj atmak bu grupta motive olmak için yeterli değil. Yani biz birlikte zor bir yolu aşmaya çalışıyoruz. Ve bu anlamda sadece diyetle ilgili konuları paylaşmakla kalmıyor birbirimize daha birçok anlamda destek oluyoruz. örneğin birgün diyelim ki çok yedin bunu burda paylaşınca illaki motive eden sözler geliyor akabinde yani belki de aman nasılsa bozdum biraz daha yiyeyim demiyor insan. Burdaki arkadaslardan aldıgı gazla evet diyor ya bozmus olabilirim ama geri kalan ögünlerde devam etmeliyim.
Yada hayata dair baska konularda sıkıntılarımızı paylaştıgımızda bu da işe yarıyor. Mesela ben morali bozuk olunca çok yiyen bir metabolizmayım. Sanki öcümü yemeklerden alırım. Ama bu gruba ve siteye dadandıgımdan beri gelip yazıyorum döküyorum zehrimi illaki bişeyler yazıyor kızlar ve okuyunca iyi geldiğini hissediyorum.
Yine kendimden bir örnek daha vereyim sana. Ben spor yapamayan bir insanım. Ama 1.73 ten aldıgım gazla 10 gündür düzenli spor yapıyorum. Resmen girip onun yaptıgı sporları takip edip ben de evet diyorum hadi oyacık kaldır mabadını sen de yap. :)))
anlatabilmişimdir umarım. Ama tabi paylaşıma kendini kaptırmak da biraz zamana baglı ilk günden olmasını beklemek olmaz. Tabiki ben de ilk basta sadece sen gibi diyete yöenlik şeyler ögrenmek ve fikir almak için giriyordum zamanla bakısım degişti.
Sakın alınma bitanem kimsenin amacı digerini rencide etmek falan degil. Burdaki hatun kişilerin hepsi iyi niyetli güzel insanlar
tabiki asıl amaç bu yağlardan kurtulmak. Hem de birbirimize destek olarak. E arada dostluklar da çıkarsa ne güzel olur dimi. Burda ben de eski değilim 1 ay falan oldu. Ama yazdıklarıma hep cevap aldım. Ilk günden beri de böyle oldu. Benim çok işime yaradı cünkü izradesi çok zayıf bir insanım hatta tek zayıf şeyim iradem:))
saol canım yani yeni başladım daha derslere öle bi proföyonellik derken çizimlerim çok iyi hocada beğeniyor canım ama profosyonel değilde yeteneğim var diyim :)) ayy ne kadar mütevaziyim demi :))
bugün 50 dk bisiklet yaptımm 50 mekik 15 dk leslie pestilim mesaj yazıyor
bu nedemek kız şimdi :)))) canım birde bu tarz şeylerde direk isim belirterek yaz sayfada herkes üzerine alıp sıkıntı olmasın diye zamanında alınmış bir kararmış bu..
çıkışa gelsin gibi olmuş ilahi saliha :)))
işlerine gelmiyo anlayan anlıyo.. Neyse özgecann.. Aman banane herkes rengini belli ediyo karışmıcam zaten
çok iradeliiiiidünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
üzerine 1 tatlı kaşığı bal
kahve
öğlen
1 tabak kabak
akşam
1 tabak kabak
kahve içtimm
ayy ne olduydu ki banada söleyin şimdi geçmiş yapamıycam ne oldu arkidişler sakin olun gerilmeyin
BENCEDE YAAAAAAAA
özge kız benim sorduğum soruya bi cevap ver okan bayülgenin tarkan hayranlarını biliyon mu sen
arkadaşlar sorun ne anlamadım ama bence neyse orda kalsın uzatmayalım...herkesin buraya geliş amacı belli zayıflamak güzel vakit geçirmek..muhakkak fikir ayrılıkları olacak burada bir sürü insanın ama herkes herkesin düşüncüsenie saygı duymak zorunda birbirimizi kırmadan güzelce uzlaşalım üç günlük dünyaa yaa ne gerke vaer böle şeylere coşalım eğlenelim:119::119::119::118::118::118::118::118::118:
menümü yazayım
1 dilim peynirli yumurtalı ekmek
yeşillik.
Ara 1 kahve 1 elma
öğle:5 tane çiğ köfte(ben yoğurdum az yağlı bol yeşillikli yumurtalı)kaç kalori eder ki?
Ara:bir adet tepeme taş:):26::26:
Akşam:ızgara istavrit 5 tane.salata
1portakal
çook haklısın yaaaa
burda rahatlamak paylaşmak güzel dakikalar geçirmek varken.
Zaten sıkıntılı stresli hayatlarımız varrr
[sıze=3][sıze=3]
takımdaki herkes şu resimleri görmeli
mikemmel
[/sıze]
[/sıze]http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...tam-20-kilo-verdim-artik-citir-anneyim-6.html
:98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98::98:
anem iyi tatlım yani daha iyi. Moralim işle ilgili sıkıntılarım ayyuka çıktıgından bozuk ama kuyrugu dik tutmaya gayret ediyorum.
Yarın bir iş görüşmesine gidicem bakalım artık hayırlısı
hehe benim konusma şeklim biraz anormal farkındayım:) bak değiştirdim avatarı şekercim.
tskk cınıııımmm... ama çok seviyorum böyle konuşmanı.. geçen demişsinki cuma günü tuvalete gidenler için kaç kilo mıçarlar gülmekten bağırsaklarım kitlendi.. 12.30 da anca giittim tuvalete
bugün ki yediklerim
sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz
ara 1 kupa biberiye çayı
öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt
ara birkaç fincan siyah çay
akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş
spor. Leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler
slm kızlar nasılsınız
bu arada ben o suna dumankayanın limonlu sıkılaşma tarifini yaptım.baya geriyo kururken. Sürdüm 5 dakika sonra bornozla bekledim 15 dakika olunca duş aldım.boza kıvamında güzel kokulu bir krem gibi oluyor ve cildi çok güzel gerip pürüzsüzleştiriyor haftada 1 veya 2 defa yapıcam.yüzüme de sürdüm
bu ara maskelere taktım topuklar için vazelinli aspirin yapıyorum memnun kaldım
yüzüme de biberiye çayı kaynatıp buz kalıbında donduruyorum her gün 1 küp yüzümde dolaştırıyorum.gözenekleri sıkıştırıyo.benim cildim karma bakmazsam hemen siyah nokta doluveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?