- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.461
ayy bende yapıcam birazdan duşa girmedenn kaydetmiştim zaten sen yazınca hemen denicimmmmm yazarım buraya nasıl olduğunubu arada ben o suna dumankayanın limonlu sıkılaşma tarifini yaptım.baya geriyo kururken. sürdüm 5 dakika sonra bornozla bekledim 15 dakika olunca duş aldım.boza kıvamında güzel kokulu bir krem gibi oluyor ve cildi çok güzel gerip pürüzsüzleştiriyor haftada 1 veya 2 defa yapıcam.yüzüme de sürdüm
bu ara maskelere taktım topuklar için vazelinli aspirin yapıyorum memnun kaldım
yüzüme de biberiye çayı kaynatıp buz kalıbında donduruyorum her gün 1 küp yüzümde dolaştırıyorum.gözenekleri sıkıştırıyo.benim cildim karma bakmazsam hemen siyah nokta doluveriyo
seni özledimmhopssssssss kız bana bakkkkk keserim parmakcıklarını senin heeeeeeeeeeeeeeeeeee..sakin ol yaww canın mı sıkkın senin bakiyimmm
heeeey ben bu tarifleri istiyorum
bugün ki yediklerim
sabah 1 dilim uno denge light ekmek 3 ziyah zeytin 1 rafadan yumurta 1 kk kadar beyz peynir yarım demet maydanoz
ara 1 kupa biberiye çayı
öğlen haşlanmış brokoli salatası, yoğurt
ara birkaç fincan siyah çay
akşam haşlanmış brokoli salatası, 2 adet ızgara köfte, salatalık söğüş
spor. leslie 1-2 30 dk koşu bandı(hız:6 eğim sıfır) 15 alt 15 üst 15 er yan mekikler
belli zaten var sende bugün bi delilikkkkkbugün hiç bişi yiyesim gelmedi midem bulanıyo gibi..
sabah
kahvaltı hazırladım yiyemedim
kahve içtim
öğle
yemek ısıttım geri koydum yiyemedim
akşam
1 tabak kabak ısıttım yavaş yavaş yiyorum
50 dk bisiklet
gel anam sen de alayım iki yudum hehehehhehe:)))) olan var olmayan var ayol:))))
sağol canım benimmm..niye ağlıyorsun biraz vakit geçsin herşeyi yoluna sok allah sana da tattıracak o duygularıııallah kavuştursun canımmm.. sana ne anlatcam... face e resim koymuşsunya annenle baban senin bebişi kucaklarına almış dedesi öpüyo miniği... o resmi görünce okadar ağladımki.. allah mutluluğunu daim etsinn canımm arkadaşımmm
aslının dediği gibi suçsuzken suçlu konumuna düşmekbelli zaten var sende bugün bi delilikkkkk
hayırlısı olsun inşallahhsağol canım benimmm..niye ağlıyorsun biraz vakit geçsin herşeyi yoluna sok allah sana da tattıracak o duygularııı
tamam uslu duricizzzzzzzzzzzzzzzzzzzamcamlar geldi ben çıkıyorum
bakın kavga etmeyin barışın kızdırmayın beni
bende bendeeeeeee sıkıntılı karı seniiiseni özledimm
dilinin kemiği yokk deliii yanlış anlaşılıyorr..biz biliyoruz niyetini ama seni tanımayan anlayamaz.. o yüzdenn esene de hak ver yanii di mii o da tanıyınca seni anlar der bu delii hahahahahha kikikiaslının dediği gibi suçsuzken suçlu konumuna düşmek
dilinin kemiği yokk deliii yanlış anlaşılıyorr..biz biliyoruz niyetini ama seni tanımayan anlayamaz.. o yüzdenn esene de hak ver yanii di mii o da tanıyınca seni anlar der bu delii hahahahahha kikiki
sabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 yumurta kadar sahanda yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmegi kabuk kısımları
ögle 1 fincan fındıklı nescafe
akşama:
1 tabak sarmısaklı yogurtlu brokoli
gece
1 elma
kız oya ödümü koparttın biliyon mu
listede fadik yok ama sayıyom 13 kişi dedim fadikle 14 kişi ben yanlış mı saydım 2 kişi yeni davet ettik ee nolcak şimdi diye kara kara düşünürken bi baktım ilknuruda saymışsın ooohhh dedim
Ellerine sağlık canım
bu konuda sıkıntılıyım biraz.daha önce başka bir gruptaydım birşey soruyorum cevap yok orayada yeni girmiştim ama.dostluk kuramadığımdan değil ama sizde bilirsiniz ki yeni biriyseniz zaten etrafı tanımanız zaman alıyor ama onlar öyle abartmıştı ki etkisiz elemen gibi hiç okumuyorlar bile.ya asıl amaç orda zayıflamak için bilgi edinmek paylaşmak değil sadece dostlarla muhabbet olmuş.siz de böyle düşünüyorsanız kalabalık etmek istemiyorum.!!!!!!!
şahaneymiş ben bu hafta senden 2.5 kilo bekliyorum
çok güzell ve sağlıklııı...oya ya bu diyet baya yarayacak benceeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?