Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy bende yapıcam birazdan duşa girmedenn kaydetmiştim zaten sen yazınca hemen denicimmmmm yazarım buraya nasıl olduğunu

heeeey ben bu tarifleri istiyorum

MALZEMELER:
1- 1 adet limon
2- 1 şişe maden suyu
3- 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı
HAZIRLANIŞI:
1 adet limonu kabuğu ile birlikte küçük parçalara ayırdıktan sonra küçük bir kabın içinde maden suyu ile iyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Blendırdan geçirin. 1 çay kaşığı limon yağı veya zeytinyağı ilave edin.

Elde ettiğiniz karışımı sarkma olan bölgelere sürün. Yarım saat cildinizde beklettikten sonra peeling yapar gibi ovalayarak cildinizden temizleyin. Haftada 2 kez uygulanabilir. Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.

esen yazınca kaydetmiştimm bu canım sarkmalar için bende denicemm duşa girmedenn

çok güzell ve sağlıklııı...oya ya bu diyet baya yarayacak benceeeeeeeeeeeeeee

belli zaten var sende bugün bi delilikkkkk

sağol canım benimmm..niye ağlıyorsun biraz vakit geçsin herşeyi yoluna sok allah sana da tattıracak o duygularııı

aslının dediği gibi suçsuzken suçlu konumuna düşmek
dilinin kemiği yokk deliii yanlış anlaşılıyorr..biz biliyoruz niyetini ama seni tanımayan anlayamaz.. o yüzdenn esene de hak ver yanii di mii o da tanıyınca seni anlar der bu delii hahahahahha kikiki

akşam ki elma iptal..
ögleden sonra 1 sigara böregi ve 1 gofret girdi araya ama akşam brokoli o kadar

ilkoşuma cest yapmış oyaa

yooo sakın alınma bak ..
Zaten zamanla sende görceksin.bizim bile zaman zaman giremedigimiz günler oluyo ama önemli olan bahanesiz girmememzlik yapmamak ve giremeyince mutlaka haber vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…