Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ama ama aslıcım beni neden görmüyorsunn mezun olduk pabucumuz dama atıldı dimi hıhh(
yeni arkdaşlarmıı varr canım

hiç bozma moralini sabah kalvaltıda çok az yersin.bu gece spor yaparsın olur biter.

kendinize iyi davranın anacıgımmm

inş tez zamanda başlarsın canım

yemeklere çeşit gelmiş.. afiyet olsun kahvaltıdaki biber yeşil bibermi

şimdilik canım haftaya kahvaltı sisteme dönüş

evet canım grey away tşk edrm dikkat ederim
evet ya çok kötü bişey bide bend ebir saç var bugün boya yarın uzar hemen beyazkar çıkıyor merkezde de değilim ki durmadan dip boyası yaptırayım bi de bunu deneyecem inş faydası olur beyazlar çok belli olmasın diye sarı yaptırıyorum oda saçı mahvediyor sonuçlardan haberdar ederim sizi oyada soruyordu

Son düzenleme:
teşekkür ederim iyiyim sen?

bende iyiyim canım sağol
ya tatilde geldim geleli çıkmamıştım hava ne soğuk dışarı çıkanların hiç aklı yok ya

bide esin kuaför ne dedi biliyor musun günde sabah akşam 1-2 diş samırsak yut birkaç ayda beyazlar kaybolur dedi bek inandırıcı gelmedi ama olur mu ki :44::44::44:

:))) seni sevmekkkk koacaman:)))
kızlarrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz aramızaaaa inş. istediğiniz kiloları verirsiniz

esin ve neslihan size ilknuru referans gösterem mezun oldu takımızdan hemde hamile olarak gönderdik yani hedefinize ulaşmakla kalmıyorsunuz bebekte veriyoz yanında

esin ve neslihan size ilknuru referans gösterem mezun oldu takımızdan hemde hamile olarak gönderdik yani hedefinize ulaşmakla kalmıyorsunuz bebekte veriyoz yanında

çatlakkk yaaa güldürdün benii
kızzz bebik istemiyorsalar korkarlarrr valla kaçıverirler:)))
heheeee bebişim birsürü annesi vaaaaaaa:))) çok şanslııı

ben korku filmlerine bayılırım canım şimdi bir korku filmi var bakmaya tırsıyom köyü üç harfliler basıyo gerçek olaydan alınmış türk filmi fragmanına bile bakamamıştım baksam mı ki :18::18::18:

29 Ocak Mesaj Sayımı

Rainandthesun 7+

Oyagibi 7+

Aynalar 7+

Tedis 7+

Fiyona_07 7+

1.73 7+

Esennil 7+

Yas23 7+

Hazos87 7+

Pisiq 7+

Mihrace izinli mi?

Pinkcat87 izinli mi?

ellerine sağlık canım ilkini yazmıştım izinli diye görmemişsin
ilknur canım mezun oldu ama işte yinede giriyo git diyoz gitmiyo napcan
şaka şaka ilknurcum

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inş hayırlısı gönlünün istediğidir de bu iş olur

canım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı
oyy makarna makarna..
100 gr
pişmemişi 345
pişmişi 80 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…