Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benim dualarım seninle hayırlısıyla olur inşallah

ben çok beğendim canım menünü.afiyet olsun

kızlar ben bugün kek ve kurabiye yedimmmmmmmmmm.ama ben yaptım ikisini de tadına baktım ama şu an içim içimi yiyo.dünkü makarna faciasından sonra bugün de facia ya.neyse ben çıktım gidip koca totoşumu kaldırıp spor yapacağım

merhabaa kızlarr nasılsınızzz özledim sizi yaaa
cumartesi pazar misafir ağırladım misafirliğe gittim giremedim(((
geçmiş yapmayada tırsıyorum yawssss

slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu

bide kara böcük oldum inş şu beyazlardan kurtururum

canım öğleden sonra nişana gittim.resmen dondum.sonra yengeme geçtim ve o ne acılı makarna.içim ısındı valla yiyince ve dayanamadım 2 tabak yedim.bende makarna canavarıyım çikolata canavarı
ayy makarnayı az yiyorum artık ömceden 2 tabak yerdimm...onu frenleyebildim ama çikolatanın önüne geçemiyorum..geçmemin tek yolu eve almamak..mesela su an yok evde yiyemiyorum ühühühühühüh

hehehehhe=))) bencede spor yap da gitsin onlar erisinn=)

ilkoşşşşşşşşşşşş gördüm seni nerdesinn beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehep bebiş hep bebişş bzi unttunnnnnnnnnnnnnn hainnnnnnnnnapıyorsun canım nasıl gidiyo hamilelikkkk..var mı değişiklikk

slm kızlar ben geldim misafirler gitti sonrada kuaföre gittim küçük emrah tarızındaki tek kaşım iki tane oldu

:))
saçlarınımı boyattın canımmmm ay sana sarı yakışıyordu yawsss

ayrıca hürrem diyordun kuzucummmmmm neden vazgeçtin

hahahahhah küçük emrahh senii =) siyaha mı boyattın yaniiiii..hani hürrem kızılıııı

:))
saçlarınımı boyattın canımmmm ay sana sarı yakışıyordu yawsss

ayrıca hürrem diyordun kuzucummmmmm neden vazgeçtin

hürrem kızılından vazgeçmedim canım bende beyazlar çok fazla onun için şampuan ve sprey aldım beyazlardan kurtulmak için tvde reklamı yapılıyordu orda sarı saçlıysanın eğer önce kendi renginize dönün bunu öyle kullanın dediler o yüzden koyu renge döndüm şimdi beyazlardan kurtulacam yaza doğruda hürrem kızılı hemde daha çok zayıflamış olurum

canım canımmmmmm bende gördüm sizi ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))))
ayy ay sizi unutrmuyum hiç kuzucum yaaaa
biraz yoğnuluk varrr işlerde fana yoğun işten giremiyorummmm çok ihmal etmeyim diye yemekten sonra direk girdim:))
sizzzz napıyorsunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…