- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.641
selam oyaaaaaaamerhaba arkadaşlar,
sayım yapayım geliyorum
hoşgeldin canım naberben geldim dün kuzenimdeydim bgn sizlerleyim gelir gelmez geldm:)))
e29 Ocak Mesaj Sayımı
Rainandthesun 7+
Oyagibi 7+
Aynalar 7+
Tedis 7+
Fiyona_07 7+
1.73 7+
Esennil 7+
Yas23 7+
Hazos87 7+
Pisiq 7+
Mihrace izinli mi?
Pinkcat87 izinli mi?
ayselam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.
ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
hehe ee nasıl gidiyo biz 3 kuzen gece 1 de korku filmi açtk 2 tane izledk snra erkek bi kuzenm var korkudan odaya gdemedi bzm odada yer yatagında yattı hehehe
ben bayılırım korku filmi seyretmeye. ne seyrettiniz?
ruhlar bölgesi ni izledik cok güzeldi.2. olarak da ayin diye bir film izledik.anthony hopkins oynuyodu.oyunculugu cok gzldi ama ilk film daha iyiydi.öneririm.sen rosemarrynin bebeğini izlemiştin di mi? ben indirdim onu 68 yapımıymıs açtm brrz ara ara baktm yavaş bir filme benziyodu nasıldı korkunc mu
evet seyrettim bildigimiz korku filmi değil. efektler yok:) ama oyunculuk kullanarak korkunc hale getirmişler izlenebilir boş zamanda. ben ruhlar bölgesini ve ayın ı seyredeyim.
hmm anladım cnm ruhlar bölgesi gzl astral seyahate fln ,iinanıyosan tırs tırs yani
bende iyiyim canım bebişler uğraş yemek yap falann aynı=((iim hazoşum uykusuzum brz sen nasılsın
esen 4. dk özellikle senin ilgini çekebilir. ben yapmaya başladım bile hadi hop hop
Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
ben uşak lıyım canım.ama eskişehir geliniyim.uşak eşme de yaşıyorum
Günaydın kızlaaaaarburası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.
selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.
ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya
hmm anladım cnm ruhlar bölgesi gzl astral seyahate fln ,iinanıyosan tırs tırs yani
makarna çok olmuşşş yaa..aralarda bişeyler yeseydin akşama yemezdin o kadar makarnaa=)bunu diyen kim yalnızz benn=) çikolata manyağııı
Bugünkü menüm
SABAH
-1 simit ve 2 kk köy peyniri
-2 kupa yeşilçay
ARA
-yok
ÖĞLEN
-yok
ARA
-yok
AKŞAM
-1 porsiyon keşkek
-2 tane baklava:18:
ARA
-1 portakal
-1 mandalina
-1 dilim elma
sabah-öğle
2 köfte
domates
biber
1 dilim ekmek
1 kupa çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık barbunya
salata
ara
1 kupa çay
1 mandalina
taaa kaldır koca popişi de makarnaları yak hadi canım hadiii
Günaydın kızlaaaaarburası bana iyi geldi,epeydir gevşeyen diyet modum yeniden sıkılaşmaya başladı galiba ,sporu epeydir boşlamıştım ama yine leslie bacımla spor yapasım var artık.İnşaallah 1-2 güne başlarım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?