Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam canım ben iyiyim sabah iş görüşmem vardı bir danısmanlık firmasında bana sorarsan iyi geçti. tahmin edilen soruları sordular ama firma adını yeni ögrendim. büyük ve çok uluslu bir firma çıktı :) allahım lütfen olsun ya adak bile adadım yani.

ingilizce raporlama yapabilir misiniz dediler tabi dedim ingilizcem buna yeter ama ders de alıcam dedim. geliştirmek adına. lütfen olsun ya

inşallah olur canım

bugünkü menümü yazayım

sabah: 1 yumurta
1dilim kepek ekmek
yeşillik.1kk kendi yaptığım tuzsuz peynir
2zeytin

ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
2küçük parça ızgara tavuk göğsü
salata 1 bardak şalgam suyu

ara:2 galeta 1 bardak süt
2 fincan yeşil çay

akşama:1kase çorba
4lahana sarma
1kase yoğurt

bitti
oyanın egzersizleri +100 ip.15 dak bisiklet(inşallah)
bence ara yapmana gerek yokmuş sanki ögünler yeterli gibi ama sen bilirsin....

başla başla gel yaza kadar dişimizi sıkıp 10 ar kilo verelim okadar istiyorum ki.:38::38::38:
İnşaallah canım veriririz tabii ama işin başı sağlık,sağlığımızı da bozmadan vermeliyiz kilolarımızı,hem yaza kadar 10 kilo verilir,şimdi şubattan saysak hazirana kadar haziran dahil 5 ay var,ayda 2 kilo versek 10 kilo yapar zaten,hem sağlıklı olmuş olur.İnşaallah azmimiz daim olur da veririz.

sabah
1 dilim ekmek
sucuklu omlet ama yarım
5 zeytin
yarım kk peynir

ara
1 kuru incir

öğle
yarım kase çorba
avcumun yarısı kdar fırında tavikk
2 dilim elma dilim patates
1 kaşık yoğurt
2 yk bulgur pilavı(dayanamadım ya canım çok istedii)

akşam
yemicim çünkü 1 tane poğaça yicimmmmm belki 2=)
pogaçada başka bişi yok ama:20:

baklavalar da gitmiş mideye aman da aman.afiyet olsun canım .ben beğendim menünü
Canım tatildeyim ya kardeşim de burda onun şerefine ziyafetler yapılıyo eee ben de nasipleniyorum:1: en iyi bukadar frenleyebildim:10:,yine de beğenilecek bi pay kalmış demekki:1: sağol :16:.

canım hadi biran evvel başla spora gerçekten iyi geliyor

İnşaallah canım başlıycam yakında benim bel fıtığım var da oyüzden biraz ara vermiştim ama iyi hissedince kendimi hem kilo vermek hemde bel kaslarımı güçlendirmek spor yapmam şart.
:))):54::54::54::54::54::54: seni sevmekkkk koacaman:)))
kızlarrrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz aramızaaaa inş. istediğiniz kiloları verirsiniz
Çok teşekkürler canım,inşaallah senin gibi istediğimiz kiloyla mezun oluruz,senin de bebişin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşaallah.

ben geldim bi geçmiş yapayım gelirim:) bu arada tansiyonum 13 e 7 çok mu yuksek kızlar. başım çok agrıyor

130/70 yüksek sayılmaya bilir 70 iyi ama 130 biraz ..
benim 110/70 olur mesele120 çok gelir bana belki seninde sürekli daha düşükse bu yüksek geliyo olabilir

sabah bişey yemedim:(

öğlen çok az domates çorbası, biraz kıymalı karnıbahar, 2 çatak yoğurtlu haşlanmış makarna(yağsız)

ara yarım elma (gönül alma )

akşam bir kumpiri arkadaşımla bölüştüm. (içinde: yeşil zyetin, siyah zeytin, mısır ve biraz kısır vardı)

oyacıgım menün sade ve az kalorili toplamda fena degil...

Back
X