- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #65.941
oyyyy ablasının kuzusuuuuu iyiyimmm bennn aynı devam ama okul uzucak derslerden kaldım
sen nasıslın takip ediyorum ben seni fac.den kar topu oynamalar felann filannnnn bu soğuktaaaa
esin neslihan faceniz var mı ekleyim mi sizi
tamam oz aman sen yapabişlirsin heheheonun ki perukmuş ama
küserim bennnnnnnnnnnnnniye küstün kızzz delüüüü
geliyo canım canım sesinde çok güzelmiş
ya bu kızla yapamıyorum hep yarım kaliyo sinir oluyorummmmmmmmmmmmmspor yapcen en uygun platess
aslı döver beni op zaman çok yersemmmm amaaaaaaaaaaaaaa..zaten yiyorujmmmmHazalcım bence metabolizmanı biraz şaşırt hep azar azar yemeye alışan bünyenin kilo vermesi çok zor,şöyle bi kaç gün diyeti biraz boz sonra tekrar azalt belki işe yarar.Seni gibi kilo vermesi yavaşlayan bi arkadaşa diyetisyeni hem sporu azaltmasını hemde öğünlerini biraz arttırmasını söylemişti mesela öteki topikte.
offfffffffff tamammmm yapicam bugun insallahhhherkesede aşık olunmaz ya ben olmuyorum mesela
bide yanlarında anneleride geziyo ya ailecek onaylıyoz der gibi
canım sen sporu arttır bu aralar biraz kaçırdın ondan moral bozmak yok
hehehe delüüüüüüüüüüüüüüüayy makarnayı pişirdim yemeye kıyamıyorum o şekil yaniii
fadikkkkkkkkkk nerelerdesin cicimmmhoşbuldukk kızlar napıyosunuz özledim vallaa ben yokken naptınızz özet alimm lüfffebnnnnnn
hehehehe yaa ama 55 olmam lazım yaaaa.umarım geçer 1-2 güneeeehazalcım takılsan ne olur 57 kilodasın fıstık gibisin bırak böyle de güzel takıl biraz işte ohh bekle bizde gelelim o kiloya beraber takılalım.şaka şaka sabret azıcık bir iki güne geçer devem et
tabi esen kaymaz nil.emine hazal ve oya ekledi beni.isteyen ekleyebilir
ama napsın ablası sıcak oluncada karlar eriyor
aslı döver beni op zaman çok yersemmmm amaaaaaaaaaaaaaa..zaten yiyorujmmmm
ama ama izmit baya soğukk canım biliyorumm benn hasta olursa napcakk anne yok baştaaaa hııhhhhh azcekk dikkat etcekkkk üşütmeyecek
oyyyy ablasının kuzusuuuuu iyiyimmm bennn aynı devam ama okul uzucak derslerden kaldım
sen nasıslın takip ediyorum ben seni fac.den kar topu oynamalar felann filannnnn bu soğuktaaaa
ama ama izmit baya soğukk canım biliyorumm benn hasta olursa napcakk anne yok baştaaaa hııhhhhh azcekk dikkat etcekkkk üşütmeyecek
ama napsın ablası sıcak oluncada karlar eriyor
o zaman yemeyi kesecen canım
onlar genç daha bizim gibi yaşlı mı
bende aynı senin gibiyim canım öyle özlem gideriyorum ki evden çıkmıyorum
nasılsın cnaım
o zaman yemeyi kesecen canım
onlar genç daha bizim gibi yaşlı mı
bu senin yaşlı halin mii yok artık daha nelerbizim sınıfta öyle kişiler var ki amca mı desem ayrı dert abi desem apayrı bi dert biraz daha zorlasam dede de diyebilirim herhalde
Allah a şükür.sen nasılsın?
houyyyyyyy yaşlandık diimii
tamam oz aman sen yapabişlirsin hehehe
küserim bennnnnnnnnnnnn
ya bu kızla yapamıyorum hep yarım kaliyo sinir oluyorummmmmmmmmmmmm
aslı döver beni op zaman çok yersemmmm amaaaaaaaaaaaaaa..zaten yiyorujmmmm
offfffffffff tamammmm yapicam bugun insallahhh
hehehe delüüüüüüüüüüüüüüü
fadikkkkkkkkkk nerelerdesin cicimmm
hehehehe yaa ama 55 olmam lazım yaaaa.umarım geçer 1-2 güneeee
ben kendimi çok yaşlı hissediyorum neden acaba galiba 30 yaş sendromuna girdim ben
sağol canım bende iyiyim
he valla takvimler öyle diyo hele ki cuma günü :18::18::18::18:
ayy ben emoşu merak ediyorum kız istemeye gideceklerdi acaba kızı verdiler mi
ohoo ben gittiğimden beri size nolmuş yaa kendinize gelin bakalım gençsiniz güzelsiniz aaa deli etmeyin insanı
ohoo ben gittiğimden beri size nolmuş yaa kendinize gelin bakalım gençsiniz güzelsiniz aaa deli etmeyin insanı
kim kime ne zamnnn ayyyyyyyyyyyyyyyyy neler olmuşş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?