Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onun ki perukmuş ama
tamam oz aman sen yapabişlirsin hehehe

niye küstün kızzz delüüüü

geliyo canım canım sesinde çok güzelmiş
küserim bennnnnnnnnnnnn

spor yapcen en uygun platess
ya bu kızla yapamıyorum hep yarım kaliyo sinir oluyorummmmmmmmmmmmm

aslı döver beni op zaman çok yersemmmm amaaaaaaaaaaaaaa..zaten yiyorujmmmm

herkesede aşık olunmaz ya ben olmuyorum mesela

bide yanlarında anneleride geziyo ya ailecek onaylıyoz der gibi

canım sen sporu arttır bu aralar biraz kaçırdın ondan moral bozmak yok
offfffffffff tamammmm yapicam bugun insallahhh

ayy makarnayı pişirdim yemeye kıyamıyorum o şekil yaniii
hehehe delüüüüüüüüüüüüüüü

hoşbuldukk kızlar napıyosunuz özledim vallaa ben yokken naptınızz özet alimm lüfffebnnnnnn
fadikkkkkkkkkk nerelerdesin cicimmm

hazalcım takılsan ne olur 57 kilodasın fıstık gibisin bırak böyle de güzel takıl biraz işte ohh bekle bizde gelelim o kiloya beraber takılalım.şaka şaka sabret azıcık bir iki güne geçer devem et
hehehehe yaa ama 55 olmam lazım yaaaa.umarım geçer 1-2 güneeee

oyyyy ablasının kuzusuuuuu iyiyimmm bennn aynı devam ama okul uzucak derslerden kaldım
sen nasıslın takip ediyorum ben seni fac.den kar topu oynamalar felann filannnnn bu soğuktaaaa

amaan uzasın artık onlar da nazar boncuğu olsuun :)) Napıyım yıllardır kar görmüyorum kii beenn

ama ama izmit baya soğukk canım biliyorumm benn hasta olursa napcakk anne yok baştaaaa hııhhhhh azcekk dikkat etcekkkk üşütmeyecek

evet ya baya soğuk hele okulun orası bi çıkıyosun pat yüzüne yüzüne vuruyor soğuk hava. Ve bu gördüklerim benim daha soğuk olmamış haliymiş herkes öyle söyllüyorrr

bu senin yaşlı halin mii yok artık daha neler bizim sınıfta öyle kişiler var ki amca mı desem ayrı dert abi desem apayrı bi dert biraz daha zorlasam dede de diyebilirim herhalde

ben kendimi çok yaşlı hissediyorum neden acaba galiba 30 yaş sendromuna girdim ben

Allah a şükür.sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim

houyyyyyyy yaşlandık diimii

he valla takvimler öyle diyo hele ki cuma günü :18::18::18::18:

ahh haytımm buralardayımda savrulup gidiyorumm
babamın evliliği iş drekn halimi görsenizz zaten gülersiniz wallaaaaa

gözdeeeemmmm kuzummm bakk oralar çokkk soğukk olur sen yinede dikkatt et kendineee boşverrrrr kardan adam yapmayıııııı hasta olmada fena çarpıyoo oranın havası çünki:2::2::2::2::2::2::2::2:
derslerr nasıl bakimmmmm

ben kendimi çok yaşlı hissediyorum neden acaba galiba 30 yaş sendromuna girdim ben

sağol canım bende iyiyim

he valla takvimler öyle diyo hele ki cuma günü :18::18::18::18:

ohoo ben gittiğimden beri size nolmuş yaa kendinize gelin bakalım gençsiniz güzelsiniz aaa deli etmeyin insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…